Můžu cvičit dle Jillian Michaells?

573
10.7.13 11:47

můžu cvičit dle Jillian Michaells

Holky co máte zkušenosts tímto cvičením. Mám 4měsíce po porodu a moje sestra mě doporučila toto cvičení. Myslíte že bude mít efekt když budu jíst normálně, respektive kojím a jím více než normálně mám dost velký hlad z toho kojení. Nechci nějak hazardovat s tím, že bych přišla o mléko a omezovat se v jídle (samozřejmě s rozumem a zdravěji). Myslíte, že to cvičení bude mít efekt. Jezdím na koni, ale ještě bych chtěla k tomu něco přidat protože má postava je opravdu hrozná a necítím se v ní dobře. Hlavně také svaly pánevního dna jsou v háji a mám s tím problémy. Děkuji za odpovědi zkušených cvičitelek:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elessar
10.7.13 11:51

Já jen cvičila, stravu jsem neupravovala a cm šly dolů jedna báseň :) přesně ti to neřeknu, ale oblečení mi bylo volný a postava pěkně zpevněná :) ale zase nevím, jestli se může cvičit takhle brzo po porodu…já jsem po císaři a je mi jasný že si ještě hodně dlouho nezacvičim, ale těšim se na to jako děti na Vánoce :D

• Citovat
  • Upravit
573
10.7.13 11:56

@Acinore jsi mě dobře pobavila : jako děti na Vánoce :P :P :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
10.7.13 11:58

@emma217 Tak jestli máš pánevní dno v háji, tak bys asi 30 days shred (jestli máš v plánu zrovna toto) cvičit neměla. Hodně se tam skáče. Můžeš to zkusit, sama uvidíš, jestli to vadí.
Upřímně já takový věci mohla až tak 18 měsíců po porodu, ale každá regenerujeme jinak. Strašně mě to štvalo, ale nedalo se nic dělat, i doktor mi říkal, že to je se to spravuje dlouhé měsíce.
Začla bych jógou nebo pilates, to je pro to pánevní dno bezpečnější. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.7.13 12:00

Urcite to efekt mit bude, pokud teda nejis 10000kcal denne v podobe cokoladek, slazenych napoju a tucnych jidel:-D ja jill miluju a z telem udela fakt zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
10.7.13 12:00

Na nějakých stránkách jsem četla, že na posílení pánevního dna jsou dobré venušiny kuličky. Tak je můžeš vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.7.13 12:05

@emma217 pokud mas panevni dno v haji jak jsi napsala tak bych urcite zacla nejprve pilatesem. Ale to si chce idealne zajit alespon na par hodin s instruktorem. Pak uz muzes cvicit doma. S Jill bych zacla s odstupem tak cca mesice.
Jinak pokud kojis tak idealne cvicit hned po kojeni a i kdyz nebudes omezovat jidlo vysledek se urcite brzy dostavi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
10.7.13 12:08

Otázkou je jak jíš normálně, co přesně jíš, jestli zdravá jídla, nezdravá, jestli se přejídáš. Pak jakou máš teď postavu, jsi obézní, nebo jen chceš zpevnit. To jsou důležité faktory. Ano, vždy je lepší se nějak hýbat a navíc je to pouze 27 minut denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8686
10.7.13 12:09

Já začala 6 měsíců po porodu (30 day shred) a bylo to v pohodě, teda jako záhul to byl, ale kojila jsem a o mléko jsem nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
10.7.13 12:22

Já začínám dnes :mavam: 15 kg jsem už zhubla ještě mi chybí 8 tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.7.13 12:42

Tak mě po porodu zůstalo jen 5kg ale už před otěhotněním jsem byla udělanější, tím že mám doma zvířectvo tak mám i dost pohybu tak nejsem úplná máčka a vlastně celou dobu jsem se o zvířata starala já až do porodu. No s tím pánevním dnem prostě cítím jak kdyby mě vše v břiše spadlo dolů nebo jak to popsat ale už se to lepší. Problémy mám hlavně s močákem trpím dost na záněty a podepsalo se to na mě, tak právě nevím jestli to nevadí s cvičením. Na koni taky jak kdyby skáču a hopsám tak nevím.
S tou stravou bych se snazila jíst normálně a nepřehánět to ale dietu nějakou určitě néé je pro mě přednější miminko a kojení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.7.13 12:42

@marti81 a za jak dlouho se dostavil efekt a zhodila jsi něco i když jsi jedla normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8686
10.7.13 12:52

@emma217 skoro hned, po prvních 10 dnech už byly vidět výsledky, ale já mám dost co shazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.7.13 12:56

@marti81 no já také:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
10.7.13 13:08

Já jsem začala cvičit 9,5měsíce po porodu, bohužel jsem vydržela jen 2levely, pak jsme šli z nemoci do nemoci..a teď se chystám znovu začít. Ty poskoky byly masakr, musíš mít boty. A pevnou podprsenku.
Tehdy jsem cítila zpevnění a zlepšení kondice, ale nezhubla jsem ani deko, ani na cm…myslím že kvůli únavě (malí blbě spali) a kojení prostě tělo nechtělo nic dát. Teď už nekojím a spíme lépe, tak doufám, že to bude lepší. Jím normálně, nepřejídám se, no však vařím pro děti, takže nic moc nezdravého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková