Diplomovaná všeobecná sestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13874
26.2.14 22:43

Ježiš tak proč mne nechtěli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198

Ale bylo to denní studium, jestli má tohle vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@lenkabu
já taky a normálně pracuju a jsem normálně registrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
26.2.14 22:45

Já měla na DiS taky denní, byl to záchranář, což by ted už nemělo hrát roli. Volala jsem si s Brnem několikrát protože to je vopruz a trvali na praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
26.2.14 22:46

Každopádně jestli je možné si udělat DiS a hned registrovat tak zakladatelce doporučuju udělat to hned, DiS se bohužel mají rušit..kvůli EU :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.2.14 22:46

@lenkabu tak to teda nevím, kde se stala chyba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
26.2.14 22:48

Asi se jim nelíbím no :mrgreen: Nebo je u nás něco jinak protože ted na sousední oddělení nastoupila nějaký DiS a dělá taky pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.2.14 22:48

Mají v tom pělnej bordel :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
27.2.14 07:48

Hele tak to nepochybně, nevím jak to proběhlo u vás ale tady jak někdo posílá registraci tak furt problémy hádajís e o každý měsíc praxe a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.6.14 16:58

Studuje nekdo z vas sestru dalkove na VOS 5.kvetna? Jste tam spokojene a ohledne narocnosti se to „da“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.6.14 17:40

@sagittarius Chtěla bych se přidat k vašemu dotazu :-) Studovala jsem na této škole do března tohoto roku, denní studium, sestru(poté jsem musela přerušit kvůli těhotenství…) chybí mi poslední půl rok, tak chci příští rok nastoupit na poslední půl rok na tu kombinovanou formu…tak jak se to zvládá a jak s praxí atd? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
26.6.14 18:25
@lenkabu píše:
Zavolej si do Brna, délka praxe se bude možná lišit u jednotlivých oborů, já to řešila jako všeobecná sestra s klasickou střední zdrávkou + záchranář. ale registraci jsem chtěla jako sestra takže záchranář je nezajímal. A na to prostě musíš 3 roky pracovat pod dohledem. V reálu se to ovšem často neřeší a dohled prostě není.

Musela jsi pracovat tři roky pod dohledem, protože máš starou klasickou zdrávku a tam ten tříletý odborný dohled byl před registrací podmínkou. Stejně tak to měla i ségra, která měla už cca 15 let praxe jako dětská sestra a stejně musela tři roky pracovat pod dohledem, než se mohla zaregistrovat. Jinak jak Dis. tak Bc. se dnes můžou zaregistrovat ihned po ukončení studia bez praxe. Tedy chápu to tak, že jsi ještě „stará dobrá zdravotní sestra“ a plus záchranář Dis. a chtěla jsi pracovat po tom roce 2006 na pozici zdravotní sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
26.6.14 21:29

Chápeš to dobře a já už teda taky, dík za osvětu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze