Diskuse pro očkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
28.6.14 08:05

@AliTad
Ztotoznuji se.
Homeopat, ktery pusobi soubezne s lecenim doktora mi nevadi a nevadil, pokud muj pacient dodrzuje mou lecbu.
Chytrolin, ktery radi vysadit lecbu, treba inzulin (nedavno takto zemrelo dite!!!), je sarlatan a dela jen skodu.
Pyogenni streptokok bez PNC bych si nelajzla, ona se ta angina i sama nakonec vyleci a treba bez komplikaci typu paratons. absces, ale co postrep. glomerulonefritida, co revmaticka horecka? Ja uz videla oboji, i v dnesni dobe ATB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.6.14 10:01

@AliTad ja bych homeopatii nezavrhovala, jako doplnek lecby urcite OK. Ale tenhle podle toho co pises se mi fakt nezda, byt Tebou, zmenila bych ho.
Moc drzim palce aby se to zlepsilo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.6.14 15:27

@Sunrise No já tomu chci dát šanci, když už jsem do toho investovala ten čas a peníze. Ten lék se má podávat jen jeden den, pak může nastat zhoršení na několik dní a pak by se to mělo zlepšit. Za předpokladu, že lék je zvolen dobře. No jako je mi to celé takové divné, ale když jsou na něj velice dobré reference i z mého okolí :nevim:
Mám právě strach, jestli ten lék dobře zvolil, protože u spousty věcí, na které jsem mu odpovídala, jsem si fakt nebyla jistá. Kdyby se ptal na mě, co mám ráda, jak se cítím, tak to vím jistě, ale takové otázky na syna, to vycházím jen z toho, jak se projevuje navenek :nevim:
Já opravdu věřím, že homeopatie může pomoci tam, kde běžná medicína selhává. Že spousta fyzických problémů má příčinu někde v psychice (alergie, kožní problémy, astma…), ale moc si nedovedu představit léčit tímto způsobem třeba tu angínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
30.6.14 15:06

@AliTad Pokud jsem to pochopila, tak homeopat neřekl, že máte antibiotika zahodit, ale že s homeo léčbou máte začít až po dobrání antibiotik. A co se týká toho, že po zahájení homeoléčby už by antibiotika mít neměl, tak to mohlo být myšleno tak, že mu homeoléčbou dá imunitu dohromady natolik, že je nebude potřebovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.6.14 15:14

@alifie To ne, psal, že škoda, že jsem mu nedala vědět dříve, že by se to léčilo homeopaticky (místo těch atb). A po zahájení léčby by už nic brát neměl. Já samozřejmě doufám, že je v dohledné době potřebovat nebude, musím to zaklepat, na vážnější choroby, které by bylo třeba takto léčit, netrpí, většinou vystačíme s mořskou vodou do nosu, případně Sinupretem nebo něčím podobným, ale náhoda je blbec. Na druhou stranu jsou prázdniny, nebude ve školce (kde teď angíny řádily), tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 10:33

Holky, byla jsem rozhodnutá nechat v září po dovolené dceři píchnout konečně to MMR. Nyní jsem zjistila, že jsem těhotná a váhám. V září bych teda měla být už ve 2.trimestru.Je nějaké riziko očkování pro mě a nenarozené dítě? Kdysi jsem asi někde něco četla o očkování a těhotenství a už si to nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
15.7.14 11:39

@maraida

http://www.vakciny.net/…vani/MMR.htm
„…Vakcinační příušnicový virus kmene Jeryl Lynn se nedetekoval ani v krvi ani moči nebo slinách vnímavých osob v blízkém okolí očkovanců. To, že se vakcinační virus v těle očkované osoby množí a šíří, se prokázalo jeho izolováním z placenty dvou séronegativních žen očkovaných 7 a 10 dní před plánovaným porodem. Přenos vakcinačního viru byl dokumentován u sourozenců dětí očkovaných vakcínou kmene Urabe Am9, které měly postvakcinační příušnice…Přenos vakcinačních zarděnkových virů z očkované osoby na osoby vnímavé, v blízkém kontaktu, se nepozoroval. Pouze ojediněle se objevovala asymptomatická sérokonverze vnímavých jedinců sdílejících společnou domácnost s očkovanou osobou. Epidemiologická séroprevalentní studie nezjistila žádný významný přenos vakcinačního viru zarděnek na těhotné matky…“

Podle naší pediatričky je přenos vakcinačních virů z očkovaného jedince na neočkovaného velice nepravděpodobný, nicméně bez protestů odložila MMR až cca půl roku po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.7.14 12:37

@maraida
Ahoj, prenos vakcinacnich viru nebyl pozorovan. Ockovat lze.
Pokud jsi nemela nestovice, nedoporucuje se ditku ockovat Priorix tetra…kdyz jsi momentalne tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 13:04

@alifie @Lightsunn holky díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.7.14 13:17

@maraida a hlavně, dcera půjde do školky a víc bych se bála, že to k malému neočkovanému miminku dotáhne.. Spalničky se teď stěhují po republice s mnohonásobně vyšším výskytem než v minulých letech / desetiletích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
15.7.14 13:22

@lekarnicka28 no,já právě přemýšlím, že bych jí do školky tedy ještě nedala když budu stejně doma :think:
Ale, mě jde hlavně o to, že kdyby měla třeba na MMR nějakou blbou reakci, teplotu, osypala by se a tak, jestli se to nemůže nějakým způsobem přenést na mě potažmo na nenarozené dítě. Abych pak třeba nepotratila nebo nebylo dítě nějak poškozené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.7.14 13:34

@maraida mně doktorka řekla, že reakci, kdy by se dítě po očkování opravdu osypalo a jakoby prodělalo infekci nikdy neviděla. Takže může se to stát, nikdo ti to nevyloučí, ale je to hodně vzácné. Taky záleží jaký jsi ročník a jak jsi očkovaná ty. Pokud máš po očkování či prodělání nemocí protilátky, tak by nevadilo ani kdyby dcera onemocněla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
24.7.14 14:05

Ahoj maminky, nějaké nové reakce na mmr? Nebo přes léto raději nikdo neočkujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
5.2.15 13:42

Holky už jste viděly tuhle tu sra. čku? Jedním slovem Paranoia. https://www.youtube.com/watch?…
Začíná mě ta neočkující propaganda pěkně štvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
5.2.15 13:51

@brulinka tak na to nekoukej a pusť to z hlavy :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.02.15 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...