Diskuse pro očkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3993
29.5.14 21:22

@housenka007 děkujem :hug: nebudu kecat, jsem jak na trní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.5.14 21:43

@Bekyn
Jestli Te to nejak uklidni, tak u nas bez reakce, kamaradky taktez deti bez reakce, u svagrove jedno ditko jen trochu vyrazku a 37, jinak nic, dalsi ditko bez reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.5.14 21:46

@BellinkaX uklidní ;) díky, jelikož takové informace teď fakt potřebuju :kytka: Tu hexu malá dávala pokaždé s horečkama :roll: ale zase si říkám, že je to živá vakcína, takže úplně jinačí, tak třeba to dá mnohem snáz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.5.14 21:53

@Bekyn
Uvidis. Vyhni se ted kolektivu a obchodakum, at neco nelapne.
Fakt skoda, ze sem maminky, ktere ockovaly bezne a bez potizi skoro vubec nepisou. Ale chapu, ze tema ockovani skoro nikoho nezajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
29.5.14 21:57
@BellinkaX píše:
@Bekyn
Uvidis. Vyhni se ted kolektivu a obchodakum, at neco nelapne.
Fakt skoda, ze sem maminky, ktere ockovaly bezne a bez potizi skoro vubec nepisou. Ale chapu, ze tema ockovani skoro nikoho nezajima.

Tak já napíšu. :lol:
Kluk po hexe jeden večer horečku, po samotném Synflorixu nic. První Priorix byl protivnej jak osina v prd.li. Ale tak to mohla být jen časová shoda, ne že by byl protivnej prvně. :twisted:
Hoka hexy i pneumokok nic. Priorix má odloženej.a teď mě za to vyloučíte :jazyk: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.5.14 22:00

@BellinkaX To je fakt. Rad jak odložit, proč odkládat, proč neočkovat to a tamto, a proč neočkovat zrovna teď… takových rad je tu veliká spousta, stejně jako příspěvků jaké všechny hrůzostrašnosti očkování způsobuje :? Ale příspěvky které jsou o tom, že všechno proběhlo téměř v klidu. Ty aby člověk hledal jako jehlu v kupce sena… Tak zase chápu, že spíš napíše ta mamina, která s tím měla větší problém, než ta, u které vše proběhlo v rámci možností hladce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.5.14 22:02

@Lama Lama :lol: :lol: tak jestli bude protivná jak osina v pr.eli :lol: tak nikdo ani nepozná, že na nějakém očkování byla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
29.5.14 22:16

Já se holky teda rozhodla, že nechám dcerce ten Priorix naočkovat někdy v září po dovolené. A doufám, že to proběhne bez komplikací :think: O Hexách jsem ani nevěděla, tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.5.14 22:16
@Bekyn píše:
@Lama Lama :lol: :lol: tak jestli bude protivná jak osina v pr.eli :lol: tak nikdo ani nepozná, že na nějakém očkování byla :lol:
:lol: tak pod to bych se kolikrat podepsala :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 22:19

Můj doktor mi při jedné příležitosti říkal že si píšou jen ty co mají potřebu si stěžujou a je to fakt! Ti co to mají v pohodě nemají potřebu se vypisovat :-D A je to asi u většiny… A pak to vypadá, že je těch problémů atd víc a přitom to není pravda :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.5.14 22:19

@maraida Už teď Ti můžu říct že to několikadenní čekání na reakci (jestli přijde, nebo ne) to je teda peklíčko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.5.14 22:23

@Lama Lama
:lol:
Ale kdeze :D jen klidne zustan :hug:
Fakt je treba, aby se zapojili normalni ockujici maminy…jinak to tu vypada kolikrat hruzostrasne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.5.14 22:30

@Bekyn
Mysli pozitivne, prece nebudes 14 dnu stresovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.5.14 22:35