Diskuse pro očkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sype
26.5.14 22:42

@Bekyn A hodně vysoké horečky? A jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
10482
26.5.14 22:42
@kozisek píše:
aha, tak jsem zase chytřejší, fakt jsem to nevěděla…je to zajímavé, že dřív se to pralo do novošů o sto šest a najednou nedostatek :lol:

no, ono je to právě proto. stát zrušil povinné očkování a následně se nedohodl s výrobcem, který to sem za nových podmínek odmítl dovážet. takže není vakcína ani na dříve aplikovanou léčbu některých typů karcinomů..

ono se to s tím očkováním celé trochu zvrhlo, původně byl ve hře návrh na očkování po hexe.
no a málo se ví, že po BCG vakcíně nesmí přijít 6m složka proti hep. B, která je v hexe a že to je pravděpodobně příčina vyššího množství NU BCG vakcíny v posledních letech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
26.5.14 22:43

Nevíte jak to je s max rozestupy mezi 1 a 2 dávkou priorixu? Syn by měl mít 2 dávku na podzim vychází to na listopad, chtěla bych to odložit na jaro ale nevím jestli to je vůbec možné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 22:45
@Bekyn píše:
@Sype Aha :think: Tak to naše malá měla při každé hexe horečky… Tak proto mám i z toho MMR takový strach

Zkuste ty homeopatika.. Já teda nejsem žádná homeopatická matka ale nám to celkem zabralo… v nejhorším to nepomůže ale neublíží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
26.5.14 22:45

@Sype Pokaždé to bylo cca 38,5, teď při poslední hexe i blouznila (koukala do stropu a říkala mimi - tak říká panence co má v kočárku) strašně jí bušilo srdce a samozřejmě byla ufňukaná, stále unavená… Myslím pokaždé tak ty dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
26.5.14 22:46

@housenka007 Já jsem na doporučení doktorky a kamarádky také homeopatika dávala a reakce nebyla žádná, takže také doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
26.5.14 22:46

@housenka007 když já se v tom nevyznám :oops: Koupím je v lékárně, nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.5.14 22:47
@kitty77 píše:
Nevíte jak to je s max rozestupy mezi 1 a 2 dávkou priorixu? Syn by měl mít 2 dávku na podzim vychází to na listopad, chtěla bych to odložit na jaro ale nevím jestli to je vůbec možné :think:

v cizině se běžně očkuje za několik let. sama jí plánuju s ročním rozestupem. plánuju očkovat v létě, tj. druhá by mi vyšla na zimu a to bude mít kašel, protže ho má co zimu už od 10m..

mmchodem, jak to děláte vy co chcete očkovat, když je dítě věčně na hromadě?
můj mladej měl kašel od 10m do 1r10m, skončil na singulairu, měl i vyšetření na chloridy v potu.. :roll: pak to bylo ok, ale zas na jaře neštovice, před létem kašel a v létě je to dovolená, atd.,??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
26.5.14 22:49

@Bekyn Jj, je to Thuya occidentalis 15CH, dává se 3 dny před očkováním MMR 2 kuličky, a pak 3 ještě tři dny po očkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.5.14 22:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.5.14 22:51
@ivana-domca píše:
naše dr. neockuje ani při růstu zubů ;-)

a kdyz jsem nevedela, ze rostou a dali jsme? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 22:52

@Bekyn
určitě v lékárně a možná budou na objednání.. my teda dávali a dáváme thuya occidentalis 9ch 5 kuliček rozpustit ve vodě a dát vypít den dva před očkováním a pak 10 dní po.. segře říkala doktorka 3 kuličky mě 5 koulí :-) dávám pět a je to ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype

@Bekyn Vím, ze se mi to asi lehce říká, když byla moje dcera bez reakce…ale šla bych do toho. Držím palce! Jinak bych řekla, ze reakce horečka cca 38,5 dva dny není nic hrozného.

• Citovat
  • Upravit
35545
@Nataša píše:
no, ono je to právě proto. stát zrušil povinné očkování a následně se nedohodl s výrobcem, který to sem za nových podmínek odmítl dovážet. takže není vakcína ani na dříve aplikovanou léčbu některých typů karcinomů..ono se to s tím očkováním celé trochu zvrhlo, původně byl ve hře návrh na očkování po hexe.
no a málo se ví, že po BCG vakcíně nesmí přijít 6m složka proti hep. B, která je v hexe a že to je pravděpodobně příčina vyššího množství NU BCG vakcíny v posledních letech..

tak to je zase blbé, když to někdo potřebuje a není..nic mezitím :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.5.14 22:53

@Nataša
Po dovolene. :D
Osobne pred ockovanim tyden vyloucim kolektiv. Kamaradky to neresi vubec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek