Diskuse pro očkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
19.2.20 19:40

@Salorka Jj, to jsem dala taky. A nad „klíšťovkou“ neuvažuješ? Já to právě mám 50/50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.2.20 20:02

@Marthi V tomhle věřím našemu dětskému lékaři. Sám má děti ve stejném věku a klíšťovku nemá, podle něj prý pro děti zbytečnost - jak zbytečná chemie do těla, tak i výdaje. Je to dětský obvoďák a zároveň ve fakultce primář. Mám k němu 100% důvěru a každé očkování s ním konzultuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
19.2.20 20:12

@Marthi u prvorozeného mám pneumokoky (prevenar), a meningokoka (bexero). Jsou mu dva, tak jsme zatím víc nestihli. Nepovinná samozřejmě už máme komplet (3 hexy i MMR). U druhorozené plánuji totéž, plus už má za sebou rotaviry (rotatex)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.2.20 22:05
@BellinkaX píše:
Diskuse o všem kolem očkování pro očkující maminky.
Neočkující - nepřispívejte!Příspěvek upraven 26.05.14 v 21:41

Tak schválně očkující maminky, kdo má očkované děti proti všemu doporučenému očkování v ČR :
rotaviry, men. typu: B + A, C,W, Y135, 13 druhů pneumokoků, klíšťovce, žloutence typu A, planým neštovicím a chřipce + u dospívající dívky nejlepší vakcinu proti rakovině děložního čípku a samozřejmě všechno povinné očkování. Je to celkem 20 nemocí nebo kdo má všechno vzhledem k věku dítěte a ostatní plánuje? Je někdo takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
25.2.20 06:01

@Josef44 A není to každého věc? Navíc v diskuzi pro očkující?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.2.20 20:56
@Salorka píše:
@Josef44 A není to každého věc? Navíc v diskuzi pro očkující?

Připadá Vám to jako intimní informace? Ale nikdo nepíše takže jak vidím patrně plně očkované děti jsou u nás výjimkou, přitom v USA se očkuje proti 16 nemocem celá populace...…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36425
25.2.20 21:04

Hernajz, tak když máte vlastní diskuzi pro očkující, tak proč se furt cpete do diskuze pro neočkující? Že bych to tu v rámci reciproce začal trochu spamovat? :cert: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek