Diskuse pro očkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
5.2.15 13:52

@brulinka a proč na to tedy koukáš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
5.2.15 13:53

@brulinka
Ja tento zanr nesleduju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
5.2.15 13:57

No koukala jsem asi 10 min a těch blábolů co tam nakecají. Chtěla jsem se tomu společně s neočkujícími maminkami „zasmát“. :mrgreen: Našla jsem ho na jedné skupině, kde se zase strhla smršť něočkujte!!! A že to video je bombáá, že je to všechno „PRAVDA“ atd. Chtěla jsem si ulevit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.15 13:58

@brulinka nesmíš dát na fanatiky.. stačí používat selský rozum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
5.2.15 14:04

@brulinka
Kdyz ono je to ted taaaak moderny. Az se za par let zacnu objevovat nemoci, ktere byly diky ockovani zniceny, postoj k ockovani se zase obrati :)
Nekoukej na to, kdyz te to rozciluje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
5.2.15 14:07
@martina.se Tak,tak.
@silvik.sk píše:
@brulinka
Kdyz ono je to ted taaaak moderny. Az se za par let zacnu objevovat nemoci, ktere byly diky ockovani zniceny, postoj k ockovani se zase obrati :)
Nekoukej na to, kdyz te to rozciluje :kytka:

Přesně to je můj názor. Bože proč jsou některé matky tak hloupéé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.2.15 14:13

Ono všechno má své pro a proti.. Netvrdím, že očkování není byznys, ale na druhou stranu díky němu bylo vymýceno tolik nemocí, na které se i umírá.. Těžko říct.. Ano je to určitý zásah do organismu, ale pořád si myslím, že pokud je jedinec silný, zdravý, bez nějakých vrozených predispozic, tak mu očko neudělá nic zásadního… vím, že bych tohle mohla zkusit říct rodičům těch „zasažených“ dětí, že by mě asi poslali do háje… Ale pořád, kde je teď TBC, černý kašel, atd atd… díky očkování tu nejsou..
Jako neříkám, my nedávno byli na Priorixu, měla jsem stažené půlky, co bude nebo nebude, ostatně jako u každého očkování, ale i tak nepatřím do té skupiny „Neočkujte za žádnou cenu“ a proto to ani nesleduji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.2.15 14:15
@brulinka píše:
@martina.se Tak,tak.Přesně to je můj názor. Bože proč jsou některé matky tak hloupéé :zed:

Pustila jsem si jen asi 10 min. po přeskočení toho úvodu a viděla ty postižené děti, nepřijde mi to nereálné, že jsou postižené kvůli očkování. Nekomentuju radikálnost některých názorů, které tam mohli zaznít, protože jsem to ani neviděla celé. Ale smát se nad videem s postiženými dětmi, to chce silný žaludek.
Já sama jsem viděla, co mi očkování dělalo s dcerkou a tak synek je očkovaný jinak, později a MMR dostane až před školkou a to jen kvůli té školce, jinak bych mu to nenechala dát. Je velice jednoduché, že odsoudíš jiný názor jako hloupý. Ano pak jsem hloupá asi taky, zejména po té, co jsem si po reakci na očkování u dcery přečetla příbalové letáky a knihu od Strunecké, tak jsem zhloupla. Kdybych nic nečetla a neměla zkušenost, mohla bych být chytrá jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
5.2.15 14:16
@Lejaa píše:
Ono všechno má své pro a proti.. Netvrdím, že očkování není byznys, ale na druhou stranu díky němu bylo vymýceno tolik nemocí, na které se i umírá.. Těžko říct.. Ano je to určitý zásah do organismu, ale pořád si myslím, že pokud je jedinec silný, zdravý, bez nějakých vrozených predispozic, tak mu očko neudělá nic zásadního… vím, že bych tohle mohla zkusit říct rodičům těch „zasažených“ dětí, že by mě asi poslali do háje… Ale pořád, kde je teď TBC, černý kašel, atd atd… díky očkování tu nejsou..
Jako neříkám, my nedávno byli na Priorixu, měla jsem stažené půlky, co bude nebo nebude, ostatně jako u každého očkování, ale i tak nepatřím do té skupiny „Neočkujte za žádnou cenu“ a proto to ani nesleduji..

To jsi vzala odkud???

Příspěvek upraven 05.02.15 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
5.2.15 14:18

@brulinka tak jsem ze zvědavosti taky skoukla asi 15 min. a nevím o co ti jde, jsou tam jen popsány příklady negativních dopadů vakcinace, nic radikálního proti očku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.2.15 14:20
@jesse píše:
To jsi vzala odkud???Příspěvek upraven 05.02.15 v 14:18

prosím tě, nebudu se tu s tebou dohadovat o četnosti výskytu. Ano, vyskytne se, ale dokážeš si představit jak by to vpadalo, kdyby se neočkoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.2.15 14:22

Tak právě černý kašel je na obrovském vzestupu i u očkovaných a to proto, že ta složka v hexavakcíně prostě nefunguje, jak má. TBC očkování, povinné bylo u nás i je stále povinné v Rusku a přesto se šíří, protože nefunguje na ty nové kmeny, které se šíří a jsou hůře léčitelné.

Příspěvek upraven 05.02.15 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
5.2.15 14:23

@Lejaa to nevím, nejsem jasnovědec, ale napsala jsi, že není a všude kolem straší četností černého kašle a i tím, že vekcíny nezabírají, tak já nevím asi žijeme každá někde jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
5.2.15 14:25

Holky mě je těch dětí samozřejmě líto, o tom žádná, nejsem žádný necita. :,( Ale nikdo neví, jestli by se tohle nestalo i bez očkování.. Dceru jsem očkovala hexou a měla jsem z toho hrozný strach, právě kvůli vyvolané panice okolo očkování, která mě už docela štve. Už abych se bála jen někde zmínit, že jdeme s dcerou na očko. Všechny maminky to všude cpou, stačí jediná otázka ohledně očkování, odpovědi se nedostane, ale keců, že za všechno může očkování, neočkovat! apod.. Omlouvám se jestli to vyznělo, že se směji těm dětem. To jsem nechtěla. Jen si nemyslím, že se jim to muselo stát z očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
5.2.15 14:30

Tak jenom poznámka k tomu černému kašli. Nejde o to, že by vakcíny nefungovaly. Jde hlavně o to, že mi dospělí, co jsme byli naočkovaní naposledy v dětství, už nemáme protilátky - ty prostě nejsou doživotní. Proto se v dnešní době může dospělý černým kašlem nakazit a od něj se může nakazit malé, ještě neočkované mimčo. Proto se dnes doporučuje, pokud někdo čeká mimčo, aby se nejbližší rodina nechala na černý kašel přeočkovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek