Diskuse pro očkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
26.5.14 22:22

@Lejaa dcera taky na Hexu naštěstí žádné reakce neměla. Ani jsem nevěděla, že nějaké očkování měla. Ale toho Priorixu se prostě bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.5.14 22:23

@Basha3 Tak první Hexa 15.4 druhá Hexa 20.5 a ta třetí bude 24.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.5.14 22:23
@krtek7489 píše:
naše doktorka to očkuje už v necelých 15 měsících, naše malá to má už asi 6 týdnů za sebou a reakce vůbec žádná. Fakt vůbec nic. Doktorka říkala, že se to hrozně nafukuje a že ona osobně se z žádnou reakcí nesetkala už několik let. ty vakcíny se neustále zdokonalují a prakticky žádné riziko nehrozí.

Tak to syn jí měl a doktorka se s ní také nesetkala, přeci tam s ním nepůjdu, že má čtyřicítky, když vím, že to má po tom Priorixu? ještě by chytil něco jiného a za den dva to odezní…to je zase taková slovní hříčka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.5.14 22:24

@Basha3
Mesic. Jako vy. Delsi odstup je mozny, ale ne nutny. A prvni davka jeste nechrani, tak i proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.5.14 22:24

@kozisek a do tém přihlášky ti vyplnila, že má za sebou obě dávky nebo jen jednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.5.14 22:25
@Nataša píše:
No vakcina se nedokáží. jen individuální dovoz pro rizikove skupiny. Sanci je velikost baleni tusim 10 davek. diveze se pro jedno dite a zbytek mohou dostat ostatni ale doporuceni je aby ty deti byly take rizikove. S tim poradi na te kalmetizaci…

aha, tak jsem zase chytřejší, fakt jsem to nevěděla…je to zajímavé, že dřív se to pralo do novošů o sto šest a najednou nedostatek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.5.14 22:25

@maraida tam se vyplňuje - očkován dle očkovacího kalendáře, tak něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.5.14 22:27
@maraida píše:
@Lejaa dcera taky na Hexu naštěstí žádné reakce neměla. Ani jsem nevěděla, že nějaké očkování měla. Ale toho Priorixu se prostě bojím :nevim:

jj, já se bojím fest.
Asi budu odkládat dokud to půjde. Jsem zvědavá, jestli bude dr. čumět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.5.14 22:27

@kozisek aha,díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
26.5.14 22:28

@BellinkaX - no práveže to není mesiac… ;-) Cca o 3 dni menej ako mesiac, ale keď tým očkovaním furt všetci strašia, že už je potom človek paranoidný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
@Lejaa píše:
ještě dřív? do toho bych nešla ty jo..
No kéž by to bylo tak jak píšeš, jsem sama zvědavá a doufám, že taky bude mít max. teplotu

Já myslím, že těch 14 dní nehraje žádnou roli. Prostě má takovýhle očkovací kalendář a já předpokládám, že ví co dělá. Nebála bych se toho. Také si myslím, že se to strašně nafukuje. Reakci můžeš mít na cokoliv, klidně na paralen nebo čokoládu. To by se člověk ale musel zbláznit. Bude to dobré, uvidíš a zvlášť, pokud všechna očkování dotěď proběhla bez potíží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367

Holky, a je nějaké období na očkování Priorixu třeba lepší? Nebo to je jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 22:29

Tak už název téhle diskuze mě pobavil… takže tentokát to nebudou hádky proč neočkvat a řeči o snižování imunitu očkováním? Hurááááááá :potlesk: :mavam:
Mám dotaz, nějak se vždy zapomenu zeptat u doktorky, kdy se očkuje 4 Hexa a třetí Prevenar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype

MMR jsem očkovala v 15-ti měsících a druhou dávku ve dvou letech. Bez reakce. A v okolí také co znám bez reakce. Takže zas takového bubáka bych nedělala.

• Citovat
  • Upravit
2435

Chtěla jsem se zeptat, nemate nekdi zkusenost s ockovanim hexy az po 18. Měsíci prvni dávku? Jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek