Diskuse pro očkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
26.5.14 21:48

Sice jsem už dotaz vložila i jinam, ale zeptám se tady :palec:

malému lezou všechny 4 stoličky (už má venku špičky) a vypadá to, že snad i trojky, teploty nemá, ale je ubrečenej apod. večer mi přijde, že má jakoby ledovej pot, ale nevím, z čeho… máme jít na očkování v 15 měs., tak nevím, jestli jít nebo odložit… :think: :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.5.14 21:49

@Lama Lama
To vis, je tu dnes nuda, tak preklepem virim vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
26.5.14 21:51
@dani24687 píše:
Sice jsem už dotaz vložila i jinam, ale zeptám se tady :palec:malému lezou všechny 4 stoličky (už má venku špičky) a vypadá to, že snad i trojky, teploty nemá, ale je ubrečenej apod. večer mi přijde, že má jakoby ledovej pot, ale nevím, z čeho… máme jít na očkování v 15 měs., tak nevím, jestli jít nebo odložit… :think: :think: :nevim: :nevim:

Hlasuju pro…odložit ;)
Není kam spěchat, zvlášť pokud se ti nezdá úplně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.5.14 21:52

@AliTad
Hledala jsem tu diskusi o Bexseru a nasla, ale o te vis, psala jsi tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype

@BellinkaX @AliTad Dcera je minuly rok naockovana pouze Vakcinou Nimenrix (meningokok skupiny A, C, W135 a Y). Já zas přemýšlím, zda doockovat Bexsero.

• Citovat
  • Upravit
25146
@Alises píše:
Kvůli jedné chybě se půlka uživatelek podělá, páč jim se to v životě nestalo :roll:. Já fakt žasnu :roll:. Jak děti ve školce (haha ona něco spletla/ jí se něco nepovedlo apod.).

Ale všem došlo, jak to bylo míněno a musí si rejpnout, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.5.14 21:53
@Zizalka píše:
Hlasuju pro…odložit ;)
Není kam spěchat, zvlášť pokud se ti nezdá úplně ok.

to pak ale nejsi očkující a nemáš tu co dělat. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.5.14 21:54
@Lama Lama píše:
:mrgreen: taky se mi ho nechce ještě víc zatěžovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482

@dani24687 odložit
Ja ockuju (tedy něco ale vc. Např dobrovolné TBC) přesto nevidím žádný benefit v očkováni MMR v 15m
Zrovna s tou je dobře počkat obecně. Je pak lépe snášena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
@Lama Lama píše:

Jsem pouze odkládací, a o tom tu nepadlo ani slovo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.5.14 21:55

Ale jinak děkuji za tuhle diskuzi :kytka: Tak naší malé, jsou 4 měsíce, první hexa úplně bez problému, žádný otok, žádná horečka, ani nevrlost, po druhé hexe měla první den jen mírnou teplotku max 37,7 ale večer už to bylo v pohodě.

No jinak ráda bych sem něco napsala, takovou moji úvahu ohledně očkování-neočkování. Není to prosím žádná provokace nebo tak, jen bych se z toho rády vypsala.
S manželem jsme se rozhodli že budeme očkovat povinné očkování, nepovinné zatím ne, nějak si ještě na to nemůžu utvořit názor, ale časem určitě, třeba klíštovku. No mé dilema začalo, tím že jsem začala pročítat reakce na očkování, všude sámé hrůzy, samozřejmě mě to vyděsilo. No ale můj selský rozum pravil očkovat. Trochu mi vadí neočkující maminky, a to tím že pokud to půjde takhle dál, tak si myslím že za několik let se procento neočkujících maminek přešoupne nad očkující, a znovu se tyto závážné nemoci rozšíří, také mi vadí, že ted jsou nemoci na ústupu právě díky nám očkujícím a z toho těží ty neočkující. Ani nejsem nadšená že by mé dítě bylo ve školce s neočkovanýma, protože u těchle dětí, ty nemocí mutují, rozvíjí, stávájí se zákeřnými a potom budou tak agresivní, že i to očkování bude slabé a nebude tak učínné na všechny typy nemocí. Hodně maminek také psalo, že je to jen kvůli penezum ve zdravotnictví, ale i tihle lidé, kteří zavedli povinné očkování, přece také mají děti, rodiny, vnoučata a myslíte že by schválně tohle pustili do oběhu? Přece to jsou také lidé.
No není to sice vše co jsem chtěla napsat, ale nechci aby to bylo zbytečně dlouhé.. Snad to nebude nikomu vadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
@Zizalka píše:
Jsem pouze odkládací, a o tom tu nepadlo ani slovo… :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
@avm3 píše:
Ale všem došlo, jak to bylo míněno a musí si rejpnout, že?

To právě naprosto nechápu :nevim: :roll:. Člověk otevře diskuzi, páč ho zajímá a místo toho čte posmívání a rýpání druhých :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.5.14 21:58

Doporučíte mi prosím, které nepovinné očkování určitě očkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.5.14 21:59
@dani24687 píše:
Sice jsem už dotaz vložila i jinam, ale zeptám se tady :palec:malému lezou všechny 4 stoličky (už má venku špičky) a vypadá to, že snad i trojky, teploty nemá, ale je ubrečenej apod. večer mi přijde, že má jakoby ledovej pot, ale nevím, z čeho… máme jít na očkování v 15 měs., tak nevím, jestli jít nebo odložit… :think: :think: :nevim: :nevim:

Neočkovat, obzvláště má-li to být Priorix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek