Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
21.1.14 21:39

@robínek díky moc za tipy :kytka:, zítra asi budu zkoušet, začíná být kritický nedostatek perníčků, co jsme dělaly před vánocemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
21.1.14 21:42

@veveruskaa
No ale na perníčky nic nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
21.1.14 21:44
@robínek píše:
@veveruskaa
No ale na perníčky nic nemá :mrgreen:

jo ale ty teď péct nebudu, chci do nich nacpat ovesné vločky (do děcek) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3791
22.1.14 09:14

Holky,

to je výborná diskuze a skupina!!

Můžu se zeptat - vy si tu píšete navzájem, co vaříte, že jo?
jako na inspiraci, že?

Přidávám se taky k těm, kteří stále řeší - CO uvařit. Jakmile to mám vymyšlené - není problém. Navíc musím vařit ve větším, protože zamražuju jídlo pro otce a vozím mu to - takže věčně vymýšlím.

Tak napíšu, co plánuju na víkend:

sobota - kotletky po srbsku(maso podusit klasicky s kouskem bujonu a kořením, když je hotové, tak frknout do toho 2 sklenice leča - ale kupovaného, ne domácího, to kupované je do toho masa lepší) + rýže

neděle - asi halušky - ale budu je dělat poprvé, takže premiéra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.1.14 09:25

Dneska bude Grenadir marš, ale až k večeři. Na oběd se s Matýskem odbydeme polívkou. On se stejně dorazí mlíkem a já nemám na nic chuť a náladu, neboť na mě zase po měsící!! jde rýma a škrábe v krku :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.1.14 09:57

Čočková pol., a zapečené těstoviny od včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
22.1.14 10:23

Rajská omáčka s těstovinama, když budou hodný, tak jim do toho nakrájím sekanou z mrazáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.1.14 10:33
@dzarunka píše:
Rajská omáčka s těstovinama, když budou hodný, tak jim do toho nakrájím sekanou z mrazáku :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
22.1.14 10:40

@Gerberka ano, píšeme si tu, co kdo vaří a navzájem se inspirujeme. Já dnes nevařím nic :-). Stejně jedu před polednem k dr. a do toho mě bolí zuby, tak řeším, jak to vyřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.14 10:57

@Gerberka
Vítej! Když se podíváš nahoru do záložky „diskuse skupiny“, tak tam jsou seřazené recepty pro inspiraci - příspěvky vítány ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.14 11:00

Dneska k obědu bramborová polévka jako krém, pak špagety s nějakou směskou krůtí+ pórek, žampiony, smetana. Odpoledne upeču štrůdl a loupáky asi. No a možná i ty sušenky s tahini, nějak jsem dostala na ně chuť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.1.14 11:18

Máme hrachovou kaši s uzeninou, k tomu kysané červené zelí a odpoledne udělám salát z červené řepy. Pro změnu :mrgreen:, máme ho skoro denně. Se zakysanou smetanou a česnekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3791
22.1.14 11:28

@robínek @danyk

díky moc!!

je to výborné takto si psát, co kdo momentálně vaří…

a ty recepty jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.1.14 12:00

Plněné knedlíky z odpalovaného těsta - rybízem červeným, černým a třešněmi, z mrazáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
22.1.14 12:05

Nám zbyl segedín od včera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů