Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
6.12.16 21:39
@robínek píše:
Co jsou prosim motylci s mozarelou? @mahdalka

Motýlci jsou mašličky, těstoviny tuším že farfalle a zapékají se s krájenými konzervovanými rajčaty a mozarellou - recept z časopisu albert :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
6.12.16 21:40
@mahdalka píše:
Motýlci jsou mašličky, těstoviny tuším že farfalle a zapékají se s krájenými konzervovanými rajčaty a mozarelou - recept z časopisu albert :D

Dík, jsem měla zrovna intelektuální zatmění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
6.12.16 21:41

My dnes k obědu měli žampionový krém jako hustou polévku a k tomu kynuté škvarkové placky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
6.12.16 21:42

@robínek :mrgreen: To já mám každou chvíli - jsem už přes tři roky na mateřský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
6.12.16 21:44

Holky poraďte co udělat z kuřecích řízků, žampionů a smetany. Ideálně s rýží, nějaký kuřecí maso na žampionech s omáčkou? Já nikdy nic podobnýho nevařila, tak mě nic nenapadá :think: a zítra bych potřebovala zdělat to maso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
7.12.16 09:27

@mahdalka to bych viděla na cibulce opéct maso, pak žampiony, podusit a hotovo. Houby pustěj vodu, takže šťáva se udělá, smetanu bych tam možná ani nedávala, když to chceš s rýží.
Někdy dělávám takhle maso, žampiony, pórek a rajčata (konzervovaná) a k tomu řýžové nudle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.12.16 09:35

K obedu budou rybi karbenatky a brambory, k veceru dostanem domaci vinnou klobasu, tak k tomu udelam cockovy salat z cerne cocky. Ted jdem s malou pect linecky, to zas bude bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.12.16 13:24
@danyk píše:
@mahdalka to bych viděla na cibulce opéct maso, pak žampiony, podusit a hotovo. Houby pustěj vodu, takže šťáva se udělá, smetanu bych tam možná ani nedávala, když to chceš s rýží.
Někdy dělávám takhle maso, žampiony, pórek a rajčata (konzervovaná) a k tomu řýžové nudle.

Díky, ta smetana není nutnost, ta je až do ledna tak vydrží. jen jsem myslela aby to nebylo moc suchý. Porek doma nemám, ale až půjdu odpol. s malým ven, tak se stavím na trzích a koupím ho, dobrej napad :palec: Suchý by mi to malej nejed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
4.2.17 11:09

Skoro dva měsíce nikdo nevaří :-).
Tak my dnes budeme mít maďarskou polévku a rizoto. Už mám hotovo, za půl hodiny se na to vrhneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
4.2.17 11:44

My dneska máme pečené kuře, brambory a vařenou brokolici :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
6.2.17 10:57

My v sobotu hovězí na mrkvi a celeru s peč. brambory.
včera čočka na kyselo s párkem, dnes s volským okem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
6.2.17 11:09

Sekaná a br. kaše včera kuře na paprice s knedlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
6.2.17 18:09

Včera i dneska kuře na paprice s thajskou rýží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
21.2.17 16:59

So - vepř. panenka + kuskus + špenát
ne + po - gratinované brambory + kuřecí čtvrtky
dnes - br.noky se špenátem a lososem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
23.2.17 22:00

:mavam: Holky, jdu si k vám pro radu, jak děláte rizoto a nebo zapečený brambory, tětoviny. Potřebuju nějakou změnu a inspiraci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny