Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LouLou
10.5.12 08:19

a ja uz mam 70 a prsa se stale zvetsuji hec ;)

• Citovat
  • Upravit
4275
10.5.12 15:08

holky, teda teď jsem se v jiné diskuzi dočetla, že se jí dítě při krmení hýbe…ono se dítě hýbe? 8o je to normální? já myslela, že jen v klidu čeká, kam ho zrovna rodič odložil :think: tak aby chudák autorka diskuze neměla nějak nemocný dítě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
10.5.12 15:18

Co, že se hýbe dítě, to samozřejmě normální není, :pankac: :pankac: ale já jsem se právě dočetla, že ve 2. týdnu ještě těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
10.5.12 16:08
@PjckjsANEBjája píše:
holky, teda teď jsem se v jiné diskuzi dočetla, že se jí dítě při krmení hýbe…ono se dítě hýbe? 8o je to normální? já myslela, že jen v klidu čeká, kam ho zrovna rodič odložil :think: tak aby chudák autorka diskuze neměla nějak nemocný dítě :(

To néééé.To je strašný. :,( :mrgreen: Hele,to si děláš srandu,ne?To už bych asi napsala i tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
10.5.12 16:47

Kocislava, 2.tyden je pokud se nepletu 14 dnu od zacatku posledni menstruace.Takze jestli je tehotna, tak par dnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3230
10.5.12 16:57

Holky, něco se mi hýbe v břiše 8o . Nejsem si úplně jistá, v kterém jsem měsíci, protože k doktorovi jdu poprvé až za týden, ale je možné cítit pohyby už v 8. nebo 12. týdnu? Můj tvrdí, že jsou to ty hrušky, co jsem měla k obědu, ale on tomu prd rozumí (chlap :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
10.5.12 17:01

@kacakaca ty si taky delas p…l, ale na to uz jsem tu narazila, ze citily pohyby od 12 nebo 13.tydnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3230
10.5.12 17:09

@LouLou ty mi nebudeš věřit, ale od mého hruškového oběda to fakt s mojím řešíme :mrgreen: . To víš, byly v Bille v akci :nevim: :lol: . A ten měsíc si taky nejsem jistá, dostala jsem to od porodu třikrát a podle krevního testu můžu být aj v pátém nebo čekat dvojčata :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
10.5.12 17:11

takze ty to myslis vazne…sis…promin :lol: :lol: :lol:
no priznam se,ze me to tam rejdi uz taky nejmin mesic,ted jsem v 16tt,ale jsem s stopro jista ,ze to je to jidlo kterym se neustale cpu.Opravdovy pohyby jsou silnejsi…

• Citovat
  • Upravit
28272
10.5.12 17:13
@LouLou píše:
Kocislava, 2.tyden je pokud se nepletu 14 dnu od zacatku posledni menstruace.Takze jestli je tehotna, tak par dnu :mrgreen:

No když má pozitivní test, tak třeba těhotná bude :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.5.12 17:30
@lulushka píše:
Myslím, že si to šla hodit :-O

Nešla jsem si to hodit :lol:
Děkuji vám za podporu, ještě jsem snad nezažila diskusi, kde by mi tolik holek porozumnělo :hug: :hug: :hug:

MEGK - máš pravdu, dneska tam mám ///****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
10.5.12 17:31
@LouLou píše:
takze ty to myslis vazne…sis…promin :lol: :lol: :lol:
no priznam se,ze me to tam rejdi uz taky nejmin mesic,ted jsem v 16tt,ale jsem s stopro jista ,ze to je to jidlo kterym se neustale cpu.Opravdovy pohyby jsou silnejsi…

No jo, ale co když se pletem? Já už tu mnohokrát četla o pohybech v 11tt, hlavně od prvorodiček (nebo prvotěhotných?)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.5.12 17:33
@eVerča píše:
Můj synek hned porodu plakal. Můžou to být zuby? :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

To nebudou zuby!
To bude stres ze světla a z doktora!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.5.12 17:37
@PjckjsANEBjája píše:
holky, teda teď jsem se v jiné diskuzi dočetla, že se jí dítě při krmení hýbe…ono se dítě hýbe? 8o je to normální? já myslela, že jen v klidu čeká, kam ho zrovna rodič odložil :think: tak aby chudák autorka diskuze neměla nějak nemocný dítě :(

No nekecej! 8o 8o 8o Jááák jako hýbe? Jako že se hejbe, jo? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.5.12 17:38
@kacakaca píše:
Holky, něco se mi hýbe v břiše 8o . Nejsem si úplně jistá, v kterém jsem měsíci, protože k doktorovi jdu poprvé až za týden, ale je možné cítit pohyby už v 8. nebo 12. týdnu? Můj tvrdí, že jsou to ty hrušky, co jsem měla k obědu, ale on tomu prd rozumí (chlap :roll: ).

No, pokud jsi popáté těhulka a čekáš dvojčata, tak by to už asi snad mohlo být i možné… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová