Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabriela82 Ne, je to naprosto nepřirozené a zvrácené
. Zuby si čistím směsí popela a sody stejně jako moje babička, taky má pořád všechny zuby, tak to asi máme rodové
.
@kacakaca Podle mě je teda naprosto nepřirozené a zvrácené čistit si zuby! Vždyť si tím naprosto narušíš jejich přirozenou mikroflóru! Zklamala jsi mě, já měla pocit, že když chceš rodit doma, tak jsi naprostá ekožena a ty jsi zatím čistíš zub ![]()
@kacakaca píše:
@gabriela82 Ne, je to naprosto nepřirozené a zvrácené. Zuby si čistím směsí popela a sody stejně jako moje babička, taky má pořád všechny zuby, tak to asi máme rodové
.
Ta moje je má taky a dokonce si je může i odložit, když chce.
@gabriela82 No, dřív jsem jen kloktala mýdlový sliz, ale sousedi si stěžovali, že mi je cítit z mordy až k nim
.
@kacakaca Tak to je v pohodě.. Hlavně, že jim nevadilo, jak ti to z tý huby bublalo ![]()
@Mmonnika píše:
Ta moje je má taky a dokonce si je může i odložit, když chce.
Manželova babi taky, ale moc je odkládat nechce, protože je pak pořád hledá. Třeba dvakrát s nima nechtě zatopila (fakt
). Takže raději mydlit popelem…
@gabriela82 píše:
@kacakaca Tak to je v pohodě.. Hlavně, že jim nevadilo, jak ti to z tý huby bublalo
Ne, sousedovic malá na mně vždycky volala „Foukni, foukni!“ a fůůů, to bylo bublinek
. Jenže pak vždycky kašlala „Fůj, smrad!“. Prostě fakanům se nezavděčíš
…
@kacakaca píše:
Manželova babi taky, ale moc je odkládat nechce, protože je pak pořád hledá. Třeba dvakrát s nima nechtě zatopila (fakt). Takže raději mydlit popelem…
No jo, zuby se hledají blbě
a když odložíš najednou zuby i brýle, tak to je zabiják ![]()
Tak jsem právě narazila na diskuzi,kde se zakladatelka ptá,zda když bude před početím držet dietu bude mít holčičku. ![]()
@tetes no to bude asi reakce na nějaký úžasně vědecký článek na idnes.cz (nebo že by aktuálně.cz?
) o tom, že když je tělo ve výživové krizi, rodí se holky a když je v blahobytu, tak kluci. nevím proč, bylo to tam nějak odůvodněné. a taky to bylo vysvětlení, proč se rodí teď samí kluci
já bych jí spíš doporučila si užít se sousedem, co má se svojí starou už čtvrtou holku. to bych viděla jako větší jistotu
Sem to tu prolítla a málem jsem si krůpla, tak teď nevím, jestli si před dalším čtěním mám natáhnout papírovku Huggies naší holky, nebo si jít spíchnout nějakou látkovku......
nebo využít unikajícího čurání a pokropit test, co dyby ta Miréna, co mě zlobí..... ![]()
@alisekR fůj, papírová plena
ještě řekni, že i ty používáš plastový jednorázový vložky… to je hnus velebnosti, taková nezodpovědnost. k sobě, to je tvoje věc, ale ty jednorázovky - vždyť je to samá chemie, abych na tebe nezavolala sociálku za to, jak škodíš svojí dceři ![]()
Ženy, nezlobte se, ale nechcete si založit vlastní diskuzi? Pokud vím, tak tady LouLou jasně nastolila řád - jen pro eko-doko-matky. Takže která si nepěstujete vlastní brambory, nechováte vlastní drůbež a nešijete si z vlastnoručně utkaného plátna vše od záclon po vložky, popichujte si někde jinde. Takové ďáblovy svody jako papírové plenky… a jak se to asi dělalo v pravěku, co???
Nemám čas, valím vyrábět eko vonné tyčinky proti komárům. Vysomrovala jsem si bio hnůj ze zoo, to když se zapálí, tak zdrhá všecko, nejen komáři. Vřele doporučuju
.
@kacakaca co reješ, já jsem tu správně - jen plátno letos nebude, slepice mi vyzobaly nasetý len ![]()
jaký hnůj používáš? když je ze zoo, ověřila sis, že je jen od zvířat, co se v čr běžně vyskytují? co když je o z krokodýla - to by pak nebylo eko, víš jak velkou stopu musela zanechat přeprava toho krokodýla k nám??
…a já už radši končím, nebo mě tu někdo vezme vážně ![]()
@kacakaca píše: Ženy, nezlobte se, ale nechcete si založit vlastní diskuzi?Pokud vím, tak tady LouLou jasně nastolila řád - jen pro eko-doko-matky. Takže která si nepěstujete vlastní brambory, nechováte vlastní drůbež a nešijete si z vlastnoručně utkaného plátna vše od záclon po vložky, popichujte si někde jinde.
Jeeee, tak to se zeptám, nesou vám slepice? Ti moje jsou asi přežrané
Mám pět a každé ráno jen dvě vejce ![]()