Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alisekR píše:
Tak toto si odpust, takovýhle řeči.....to slyším nerada, jako jak nekojit, nebo zase, jak jako kojit,když máme Bebu.....Beru to jako zneuctění této závažné diskuze
Já myslím, že se do tvých požadavků vlezu, protože jsem kojila, ale včas jsem skončila, abych si stihla užít lahvičkování, ohřívání vody ve dvě v noci a mohla jsem vyzkoušet různé značky mlíčka
A hlavně mě bavilo, že utratím za to mlíko víc něž tisícovku měsíčně ![]()
@Petisa píše:
Nemám led? Jak ho rychle udělat? Nutně potřebuju…
Sežeň si tekutý dusík!
@xyz píše:
Já myslím, že se do tvých požadavků vlezu, protože jsem kojila, ale včas jsem skončila, abych si stihla užít lahvičkování, ohřívání vody ve dvě v noci a mohla jsem vyzkoušet různé značky mlíčkaA hlavně mě bavilo, že utratím za to mlíko víc něž tisícovku měsíčně
No vidíš to, kdyby si dítě vyhodila po porodu na louku, ono by se samo napáslo a měla by si krásný prsa a peněženku plnou prachů
To je děs, jak jsou některý lidi nepraktický, že si nedaj poradit...... ![]()
@alisekR píše:
Tak toto si odpust, takovýhle řeči.....to slyším nerada, jako jak nekojit, nebo zase, jak jako kojit,když máme Bebu.....Beru to jako zneuctění této závažné diskuze
Tos napsala špatně (po Fresh Pricce mě to nepřekvapuje
), to je BABIO - bio UM.
@Petisa píše:
Písni mi do SZ adresu, my máme ledu dost, moc ráda ti ho pošlu ![]()
@Petisa píše:
@xyz Ten rychleji zmrzne, jo?
A není dusík nebezpečný?
Ne! Já to nechápu! Tys nechodila do školy nebo co???
Seš fakt kráva!
Ten ti pomůže zmrazit vodu na kostky ledu!
Kapalný dusík se využívá v řadě kryogenních procesů, při nichž je třeba udržet prostředí na značně nízké teplotě. Příkladem je např. uchovávání tkání nebo spermií a vajíček v lázni z kapalného dusíku. Kapalným dusíkem jsou chlazeny polovodičové detektory rentgenového záření v různých spektrometrických aplikacích. V medicíně se používá k místní nekrotizaci tkáně například bradavic.
PS: jen pro jistotu: to nahoře je parodie
![]()
@Petisa píše:
@xyz Ten rychleji zmrzne, jo?
A není dusík nebezpečný?
Já v něm vařím příkrmy, je to lepší než na páře a malý je po něm takový klidný, takže to má spoustu blahodárných účinků.
@Petisa píše:
No ale led je jen v zimě
. Snad nemyslíš udělat jako v mrazáku? To snad ne, je ti snad jasné, jak jsou neekologické a škodlivé
.
@xyz Ale já nechci zmrazit bradavice, já chci romatniku s paňáčkem… ![]()
Tak já řeknu skoromanžilínečkovi, aby se prvně vytento (jakože vytento, ne vytento, rozumíte?) a pak ten led bude rychleji, když pomáhájí spermie
.
Díky za tip, jsi fakt ta nejprimovnější..
. Kráva nekráva, zase přijdu ![]()
@kacakaca Bane.. blázníš? Já mám nachystáno na sedmém schodku ![]()
@Kočislava Pošli, pro sichr.. ale jen po holoubkovi! Jinačí poštu já neuznávám!
Děkuji, co za to
?