Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28272
12.5.12 22:01
@Nainuva píše: :mrgreen: :mrgreen: nesladit, to jsou kvasinky :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.5.12 22:04
@Kočislava píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A nemůžu být spíš těhotná,sex jsem měla před půl rokem a menzes byl,ale přeci jen nejsem si jistá. :nevim: K doktoru se mi nechce,musela bych se oholit a to jsem dělala minulý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 22:04
@Nainuva píše: :lol: :lol: :lol: :jazyk: :jazyk:

Sorry, já už jsem opilá (fakt), asi si půjdu dát spršku a půjdu spinkat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.5.12 22:05

Haha,vy eko bio jdu si napustit plnou rohovou vanu a udavte se tím plýtváním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.5.12 22:06
@tetes píše:
A nemůžu být spíš těhotná,sex jsem měla před půl rokem a menzes byl,ale přeci jen nejsem si jistá. :nevim: K doktoru se mi nechce,musela bych se oholit a to jsem dělala minulý měsíc.

počkej ještě 4 měsíce a uvidíš, ale doporučuju se pak oholit, nebo tě oholí někdo jinej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.5.12 22:07
@xyz píše:
Sorry, já už jsem opilá (fakt), asi si půjdu dát spršku a půjdu spinkat :oops:

z čeho?? :think: :cert: :mrgreen: že ty jsi pila pribiňáky s mrazákovou vodou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
@tetes píše:
@xyz panebože,ty jsi snad úúúplně blbá,taková základní věc a ty to nevíš?Jako jestli třeba ještě háže špinavý prádlo na zavřený koš,aniž by zvedl dekl,tak je to jasné,nekojila ho nikdy a je 100% sousedovo nebo toho psa přes ulici.
Rozkojíš se určitě,chce to jen vydržet a doufám,že nechodíš do práce,když je synovi pouhých pět let!

Ty vogo…

Můžu v mezičase přikládat i manžela? 8o Jako aby se to rozkojení fakt povedlo!
Nebo můžu i toho psa???

Holky, já fakt nevím… ještěže vás mám - fakt vás milulínkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Takže se to tu jao rozpadá nebo co? to je bordel veličenstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 22:09
@Nainuva píše:
počkej ještě 4 měsíce a uvidíš, ale doporučuju se pak oholit, nebo tě oholí někdo jinej :zed:

Ty vo.e! Co kdyby tě oholili před porodem!!!!
Víš, jak je to strašně nepřirozený!!!! Není nad přirozený porod! Ty bláho, já fat brečím, nemáš to vůbec jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 22:10
@Nainuva píše:
z čeho?? :think: :cert: :mrgreen: že ty jsi pila pribiňáky s mrazákovou vodou!!

Ty ani neumíš pořádně číst! Piju tady Bzenec, bílého Mullerka… je fááákt mňamíkovej!
Ale už ani nemůžu klikat na klávesnici, tak fakt jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 22:11

Jo a dodatek:
chlastá i manžel!
Jen abyste si nemylslely! V jedné diskusi zde jsem se totiž docčtla, že je FAKT DIVNÝ, když ženská chlašče víno po večerech sama a přitom jí vedle SPÍ DÍTĚ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rafilka
12.5.12 23:22
@xyz píše:
To my i močíme do umyvadla, abychom nesplachovali -to se spotřebuje víc vody a ta je, jak známo, čím dál víc nedostatková!

My močíme do dřezu, je to teplý a rovnou se umeje nádobí ;) :mrgreen: :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3230
13.5.12 06:05
@xyz píše:
Uauuu! A já blbka ho minule vyhodila! Holky, že mě odsud nevypudíte? :,( Prosíííím :andel:

:hug: , my nastavíme druhou tvář. My dokonalé matky dáváme vždy druhé šance :) .

@Kočislava píše: :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( ale tak my topíme jen když je -15 a víc 8o 8o

No, my topíme, když je -15°C a míň :nevim: :lol: .

@tetes píše:
A nemůžu být spíš těhotná,sex jsem měla před půl rokem a menzes byl,ale přeci jen nejsem si jistá. :nevim: K doktoru se mi nechce,musela bych se oholit a to jsem dělala minulý měsíc.

Cože??! Kvůli chlapovi by ses vzdávala svého neopomenutelného práva býti ženou?? V žádném případě, srst k nám patří stejně jako mateřství! Ještě řekni, že nosíš tu tělozničující podprsenku! Vidělas někdy chlapa s trojkama, že by se něčím takovým zalamoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.5.12 07:48
@tetes píše:
A nemůže být klidný kvůli tomu,že vypije denně min. jednu dvanáctku? Páč teď si teda ejsem jistá,co zabírá.Pivo už jsem nakoupila,ale dusík nemám!Sakra,taky to nemůžeš napsat rovnou? Sobče!

Ty jsi ňák popletená, kde chceš uplatnit blahodárné účinky dusíku, když už máš nakoupené svinstvo pivo z obchodu?! Takže to koupené si můžeš vypít sama a dětem ho uvař na tom dusíku, uvidíš jak budou spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.5.12 07:51
@xyz píše:
Jo a dodatek:
chlastá i manžel!
Jen abyste si nemylslely! V jedné diskusi zde jsem se totiž docčtla, že je FAKT DIVNÝ, když ženská chlašče víno po večerech sama a přitom jí vedle SPÍ DÍTĚ!!!

Ty taky nic nechápeš a kdo se jako podělí s tím dítětem?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová