Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tetes píše:
Copak jsem sadista? Na zvířátka kašlu oni se při tom nefackujou kozama.
Počkej, počkej… ujasněme si pojmy… sadista jsi, pokud těma kozama mlátíš někoho jiného, pokud mlátíš sebe, tak jsi masochista…
na to mám radu - klekni si k pohovce a plácni kozy na ní … jen nevím, jestli to pak bude dost přirozené ![]()
@xyz píše:
Počkej, počkej… ujasněme si pojmy… sadista jsi, pokud těma kozama mlátíš někoho jiného, pokud mlátíš sebe, tak jsi masochista…
na to mám radu - klekni si k pohovce a plácni kozy na ní … jen nevím, jestli to pak bude dost přirozené
nebo si je stáhni obinadlem
nebo secvakni kolíčkem k sobě ![]()
@Nainuva píše:
JinaQ sem nerAdA, že jSi mooCinQi sMuTnáMUCK
Tak dobře,tak já už nebudu plakat a zase budeme nejlepší kámošky,jo?
![]()
@tetes píše:
Tak dobře,tak já už nebudu plakat a zase budeme nejlepší kámošky,jo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lowískuju tě
![]()
@Petisa píše:
A ten můj mladší dnes se mnou pil energie drinky, je to špatně?![]()
![]()
No, záleží, jestli jsi mu to dala dopoledne nebo na spaní…
@tetes píše:
Hele,no jako přesně na tohle jsem čekala.Člověk tady celý nešťastný napíše,čeká podporu a pochopení a ty na něj takhle.Tohle jsem tedy vážně nečekala.Jsem z toho mocinky smutná.
Tak se nezlobánkuj
![]()
@xyz píše:
No, záleží, jestli jsi mu to dala dopoledne nebo na spaní…
nebo před sexem
![]()
@alisekR píše:
No, jenže když mám přitom ležet jak prkno, tak těžko budu klečet na čtyřechto dá rozum, já jsem spořádaná panička a prdku vystrkuju nerada
Budeš prostě klečet a držet! A basta!
Tak sorry, ale teď už jsi přijdu jako v diskuzi o nejnejnej, ale úplně ty nejenejnejnikovanější kámošky
.. to jděte do prdele, milé dámy, páč já vás milulínkuju všechny, a takovéhle skupinkování není přirozené
![]()
Jsem se dojmula
jaký jste laskavý kočeny a tak jdu spát. Zítra je taky den, ještě musím sepsat jídelníček na zítra a vyvěsit ho na nástěnku v kuchyni
A vy si táhněte taky lehnout nebo s vámi zítra zas nic nebude.
![]()
@xyz píše:
na to mám radu - klekni si k pohovce a plácni kozy na ní … jen nevím, jestli to pak bude dost přirozené
ježiši kritste,já jsem byla tak rozhozená z toho,že jsem se s dětmi nepodělila o Merlota,že napíšu takový blud.Sadista samozřejmě jsem,ale v této situaci jsem měla na mysli masochismus.
To je dobrý nápad jen se bojím,abych pak nenarazila hlavou do zdi.
Tak,když se před tím třeba týden neumyji ta přirozenost se vykompenzuje,snad?
@Petisa píše:
Tak sorry, ale teď už jsi přijdu jako v diskuzi o nejnejnej, ale úplně ty nejenejnejnikovanější kámošky.. to jděte do prdele, milé dámy, páč já vás milulínkuju všechny, a takovéhle skupinkování není přirozené
![]()
![]()
ale tebe taky lowískuju. Všechny Wás loWísuju
![]()