Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
13.5.12 21:48

Kdo je denger? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 21:50
@tetes píše:
Copak jsem sadista? Na zvířátka kašlu oni se při tom nefackujou kozama. :mrgreen:

Počkej, počkej… ujasněme si pojmy… sadista jsi, pokud těma kozama mlátíš někoho jiného, pokud mlátíš sebe, tak jsi masochista…
na to mám radu - klekni si k pohovce a plácni kozy na ní … jen nevím, jestli to pak bude dost přirozené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:51
@xyz píše:
Počkej, počkej… ujasněme si pojmy… sadista jsi, pokud těma kozama mlátíš někoho jiného, pokud mlátíš sebe, tak jsi masochista…
na to mám radu - klekni si k pohovce a plácni kozy na ní … jen nevím, jestli to pak bude dost přirozené :nevim:

nebo si je stáhni obinadlem :palec: nebo secvakni kolíčkem k sobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 21:52
@Nainuva píše:
JinaQ sem nerAdA, že jSi mooCinQi sMuTná :? MUCK :kytka:

Tak dobře,tak já už nebudu plakat a zase budeme nejlepší kámošky,jo? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:53
@tetes píše:
Tak dobře,tak já už nebudu plakat a zase budeme nejlepší kámošky,jo? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

lowískuju tě :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 21:54
@Petisa píše:
A ten můj mladší dnes se mnou pil energie drinky, je to špatně? :nevim: :think: :oops:

No, záleží, jestli jsi mu to dala dopoledne nebo na spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 21:54
@tetes píše:
Hele,no jako přesně na tohle jsem čekala.Člověk tady celý nešťastný napíše,čeká podporu a pochopení a ty na něj takhle. :,( Tohle jsem tedy vážně nečekala.Jsem z toho mocinky smutná.

Tak se nezlobánkuj :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:56
@xyz píše:
No, záleží, jestli jsi mu to dala dopoledne nebo na spaní…

nebo před sexem :palec: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
@alisekR píše:
No, jenže když mám přitom ležet jak prkno, tak těžko budu klečet na čtyřech 8o to dá rozum, já jsem spořádaná panička a prdku vystrkuju nerada :oops:

Budeš prostě klečet a držet! A basta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Tak sorry, ale teď už jsi přijdu jako v diskuzi o nejnejnej, ale úplně ty nejenejnejnikovanější kámošky :roll: .. to jděte do prdele, milé dámy, páč já vás milulínkuju všechny, a takovéhle skupinkování není přirozené :pocitac: :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 21:57
@Petisa píše:
Kdo je denger? :mrgreen:

negramotko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028

Jsem se dojmula :,( jaký jste laskavý kočeny a tak jdu spát. Zítra je taky den, ještě musím sepsat jídelníček na zítra a vyvěsit ho na nástěnku v kuchyni :think: A vy si táhněte taky lehnout nebo s vámi zítra zas nic nebude. :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Jsme přece nějkaá smečka, ne? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 21:58
@xyz píše:
na to mám radu - klekni si k pohovce a plácni kozy na ní … jen nevím, jestli to pak bude dost přirozené :nevim:

ježiši kritste,já jsem byla tak rozhozená z toho,že jsem se s dětmi nepodělila o Merlota,že napíšu takový blud.Sadista samozřejmě jsem,ale v této situaci jsem měla na mysli masochismus.
To je dobrý nápad jen se bojím,abych pak nenarazila hlavou do zdi. :nevim: Tak,když se před tím třeba týden neumyji ta přirozenost se vykompenzuje,snad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:59
@Petisa píše:
Tak sorry, ale teď už jsi přijdu jako v diskuzi o nejnejnej, ale úplně ty nejenejnejnikovanější kámošky :roll: .. to jděte do prdele, milé dámy, páč já vás milulínkuju všechny, a takovéhle skupinkování není přirozené :pocitac: :cert: :jazyk:

ale tebe taky lowískuju. Všechny Wás loWísuju :hug: :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová