Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LouLou
14.5.12 09:17

gender je velkej denger...... :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3230
14.5.12 09:19

Aha, tak v tom případě jsme splnili normu, ufff :pankac: . Já než navařím, vyleštím, vysaju, vytřu a skočím na chlapa, tak to je určitě půlhodina. No už jsem se bála, že nežijeme naprosto stejně jako ostatní 8o .

Na rty je nejlepší bleší sádlo, prodává se pod obchodním názvem Semosel, ptej se po něm v lékárně. Pak budeš zaručeně IN :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
14.5.12 09:38

A já jsem nejcnachcípanější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.5.12 10:00

@MegK to máš z toho, že nejsi dost bio!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.5.12 10:01

Když tak nad tím přemýšlím, když budu pít Biolit, budu bio? Kdybych si ho usrkávala na veřejnosti, tak to aspon všichni na první pohled poznají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.5.12 10:02
@Kočislava píše: :hug: :hug: :hug: :hug: :* mocinky děkujííííí, že si všechny právě o mě myslíte, že jsem tu nejchytřejší, nejkrásnější a nejusměvavější :* :* :* :*
Všechny vás lawujůůů :* :* jste nejlepší :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol:

Já si to teda fakt nemyslím, jsem si to myslím o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
14.5.12 10:06

@Mmonnika no možná ten Biolit pomůže,ale je on sám dost o sobě Bio???
Musí to být přírodní a česrtvé a bez chem. přísad,ne?
Asi počkám na prcka až se pokaká :mrgreen: :lol:
ty výpary by mi mohli uvolnit nos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.5.12 10:23

Stříkni si ho do nosu a uvidíš :think: já bych se toho nebála, když je tam napsáno bio, tak je bez přísad, hlavně si přečti, jestli není prošlý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.5.12 10:24
@kacakaca píše:
Aha, tak v tom případě jsme splnili normu, ufff :pankac: . Já než navařím, vyleštím, vysaju, vytřu a skočím na chlapa, tak to je určitě půlhodina. No už jsem se bála, že nežijeme naprosto stejně jako ostatní 8o .Na rty je nejlepší bleší sádlo, prodává se pod obchodním názvem Semosel, ptej se po něm v lékárně. Pak budeš zaručeně IN :palec: !

z blech jo? :think: to by se mohlo udělat i domácí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
14.5.12 10:25

@Mmonnika kolik minut po kakání by jsi to zkusila,víš jak
ať nepropásnu dobu trvanlivosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.5.12 10:33

@MegK jo ty myslíš rovnou i s hnojením :idea: tak to je dobrý vylepšovák, jak jsem ti mohla říct, že nejsi dost bio :zed: tak v tom případě bych vůbec neotálela a přiňuchla si hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.5.12 10:54

Vy ste snad zase nechrápali ne, že už jste tu zas 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.5.12 11:02

@alisekR snad nechceš říct, že ty jsi teprv ted zapla počítač a ještě se k tomu dobrovolně přiznáváš 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.5.12 11:23

:oops: :oops: Jenže já jsem super matka, co se plně věnuje svému dítku a plně rozvíjí jeho schopnosti a vytříbenou osobnost :! Proto nemám čas tu s váma, takovýma kráčmerama trávit celý den ( kdyby tu byl smail s nosem nahoru, tak ho sem mrsknu) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
14.5.12 11:33
@alisekR píše: :oops: :oops: Jenže já jsem super matka, co se plně věnuje svému dítku a plně rozvíjí jeho schopnosti a vytříbenou osobnost :! Proto nemám čas tu s váma, takovýma kráčmerama trávit celý den ( kdyby tu byl smail s nosem nahoru, tak ho sem mrsknu) :pankac:

Kráčmero a co teď dělá tvé dítě?
Píše na pc za tebe ,že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová