Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha, tak v tom případě jsme splnili normu, ufff
. Já než navařím, vyleštím, vysaju, vytřu a skočím na chlapa, tak to je určitě půlhodina. No už jsem se bála, že nežijeme naprosto stejně jako ostatní
.
Na rty je nejlepší bleší sádlo, prodává se pod obchodním názvem Semosel, ptej se po něm v lékárně. Pak budeš zaručeně IN
!
Když tak nad tím přemýšlím, když budu pít Biolit, budu bio? Kdybych si ho usrkávala na veřejnosti, tak to aspon všichni na první pohled poznají ![]()
@Kočislava píše:![]()
![]()
![]()
![]()
mocinky děkujííííí, že si všechny právě o mě myslíte, že jsem tu nejchytřejší, nejkrásnější a nejusměvavější
![]()
![]()
![]()
Všechny vás lawujůůů![]()
jste nejlepší
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já si to teda fakt nemyslím, jsem si to myslím o sobě.
@Mmonnika no možná ten Biolit pomůže,ale je on sám dost o sobě Bio???
Musí to být přírodní a česrtvé a bez chem. přísad,ne?
Asi počkám na prcka až se pokaká
![]()
ty výpary by mi mohli uvolnit nos ![]()
Stříkni si ho do nosu a uvidíš
já bych se toho nebála, když je tam napsáno bio, tak je bez přísad, hlavně si přečti, jestli není prošlý!
@kacakaca píše:
Aha, tak v tom případě jsme splnili normu, ufff. Já než navařím, vyleštím, vysaju, vytřu a skočím na chlapa, tak to je určitě půlhodina. No už jsem se bála, že nežijeme naprosto stejně jako ostatní
.Na rty je nejlepší bleší sádlo, prodává se pod obchodním názvem Semosel, ptej se po něm v lékárně. Pak budeš zaručeně IN
!
z blech jo?
to by se mohlo udělat i domácí ne?
@Mmonnika kolik minut po kakání by jsi to zkusila,víš jak
ať nepropásnu dobu trvanlivosti ![]()
@MegK jo ty myslíš rovnou i s hnojením
tak to je dobrý vylepšovák, jak jsem ti mohla říct, že nejsi dost bio
tak v tom případě bych vůbec neotálela a přiňuchla si hned ![]()
@alisekR snad nechceš říct, že ty jsi teprv ted zapla počítač a ještě se k tomu dobrovolně přiznáváš ![]()
Jenže já jsem super matka, co se plně věnuje svému dítku a plně rozvíjí jeho schopnosti a vytříbenou osobnost
Proto nemám čas tu s váma, takovýma kráčmerama trávit celý den ( kdyby tu byl smail s nosem nahoru, tak ho sem mrsknu) ![]()
@alisekR píše:![]()
Jenže já jsem super matka, co se plně věnuje svému dítku a plně rozvíjí jeho schopnosti a vytříbenou osobnost
Proto nemám čas tu s váma, takovýma kráčmerama trávit celý den ( kdyby tu byl smail s nosem nahoru, tak ho sem mrsknu)
Kráčmero a co teď dělá tvé dítě?
Píše na pc za tebe ,že? ![]()
gender je velkej denger......