Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
13.5.12 22:23
@Petisa píše:
No hele, tak já se jdu teda sprchnout, páč už ani já sama necítím své vlastní pyžamo, natož můj skorochoť.. on už spí, takže si kleknu a budu třeba do rána klečet a kroutit prďkou (jakože ale velikou prďkou, tak snad ji nepřehlídne!), ať máme ke snídani čaj!
Holky, já su tak šťastné, že Vás mám :dance: :palec:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.5.12 22:47

8o 8o to už jste jako všechny zalezlé v jeskyních, jo?? 8o :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.5.12 22:48
@Kočislava píše:
8o 8o to už jste jako všechny zalezlé v jeskyních, jo?? 8o :( :( :(

Já ne.. já se ještě se svou jeskyní nedomluvila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.5.12 22:49
@Nainuva píše:
Jakože třeba malování rtěnky je denger? :think:

No tak bachaaa, jááá to náhodou vím 8o :pankac: :pankac: :pankac: denger je ANGLICKY nebezpečí 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak já bych se raději nemalovala 8o 8o 8o :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.5.12 22:50

:think: :think: jsem tu asi nejchytřejší :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 22:58

A já nejkrásnější!!!! :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 23:05

A nejusměvavější :mrgreen:

Zalézám do pelechu, jak já se vždycky těším do postele, až se až po krk zachumlám pod péřovku :dance: :dance: čao

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.5.12 23:15

:hug: :hug: :hug: :hug: :* mocinky děkujííííí, že si všechny právě o mě myslíte, že jsem tu nejchytřejší, nejkrásnější a nejusměvavější :* :* :* :*
Všechny vás lawujůůů :* :* jste nejlepší :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 23:16

JÁ nejkrásnější jsem psala!!!!!!!! :poblion: :poblion: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 23:30

Jdu založit novou diskuzi.Dopila jsem sklenku vína a zůstala prázdná flaška v lednici mám další,mám jí otevřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.5.12 23:31
@tetes píše:
JÁ nejkrásnější jsem psala!!!!!!!! :poblion: :poblion: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

JÁ vím a právě proto ti mocinky děkuji :* :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.5.12 23:31
@tetes píše:
Jdu založit novou diskuzi.Dopila jsem sklenku vína a zůstala prázdná flaška v lednici mám další,mám jí otevřít?

Otevři :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: co jiného s ní???? 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.5.12 23:35

Bane.. ty už, Tetes, přece dávno spíš.. takže si založ maximálně diskuzi - chlástám ve spánku, jsem náměsíčná :jazyk: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
14.5.12 08:33
@Nainuva píše:
13 minut přímo soulože, nebo s předehrou? :think: :mrgreen:

Ať nemusím zakládat novou diskuzi: Co to je? Já znám předehru jen z divadla, kam chodíme obden, bo jsme písmáci. Snad nemyslíš jako v divadle… 8o však tam není sprcha :poblion: :poblion: :poblion: !

@xyz píše:
A drahoušku, misioářská je výmysl lidí, přirozené je to zezadu! ty nevíš, jak to dělají zvířátka??? :think:
:pankac: Přesně, to ví každá bioekodokomatka, css css css…
@Nainuva píše:
Jakože třeba malování rtěnky je denger? :think:

Ne, malování rtěnky je OUT. Stejně jako lesky. IN jsou (bio) balzámy.

No čučím, jak pozdě jste se tady vykecávaly :think: … To není moc ekologické a navíc mě se.ete, bo při mém budíčku ve 4 se mi večer víka zavírají už v osm :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.5.12 09:07
@kacakaca píše:
Ne, malování rtěnky je OUT. Stejně jako lesky. IN jsou (bio) balzámy.No čučím, jak pozdě jste se tady vykecávaly :think: … To není moc ekologické a navíc mě se.ete, bo při mém budíčku ve 4 se mi večer víka zavírají už v osm :cert: .
:zed: :zed: sem neschopná, neschopná. Myslíte, že bych měla založit diskuzi? :think: bio balzám nemám- ale použíju sádlo!!!! 8)
Předehra jako v divadle- ano. Většinou hraju hospodyňku, nebo zdravotní sestru, která moc nebere a tak nemá ani na dostatek látky na uniformu. :think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová