Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petisa píše:
No hele, tak já se jdu teda sprchnout, páč už ani já sama necítím své vlastní pyžamo, natož můj skorochoť.. on už spí, takže si kleknu a budu třeba do rána klečet a kroutit prďkou (jakože ale velikou prďkou, tak snad ji nepřehlídne!), ať máme ke snídani čaj!
Holky, já su tak šťastné, že Vás mám![]()
@Kočislava píše:
![]()
to už jste jako všechny zalezlé v jeskyních, jo??
![]()
![]()
![]()
Já ne.. já se ještě se svou jeskyní nedomluvila ![]()
@Nainuva píše:
Jakože třeba malování rtěnky je denger?
No tak bachaaa, jááá to náhodou vím
denger je ANGLICKY nebezpečí
![]()
Tak já bych se raději nemalovala
![]()
A nejusměvavější ![]()
Zalézám do pelechu, jak já se vždycky těším do postele, až se až po krk zachumlám pod péřovku
čao
mocinky děkujííííí, že si všechny právě o mě myslíte, že jsem tu nejchytřejší, nejkrásnější a nejusměvavější
![]()
Všechny vás lawujůůů
jste nejlepší
![]()
Jdu založit novou diskuzi.Dopila jsem sklenku vína a zůstala prázdná flaška v lednici mám další,mám jí otevřít?
@tetes píše:
JÁ nejkrásnější jsem psala!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JÁ vím a právě proto ti mocinky děkuji
![]()
@tetes píše:
Jdu založit novou diskuzi.Dopila jsem sklenku vína a zůstala prázdná flaška v lednici mám další,mám jí otevřít?
Otevři
co jiného s ní????
![]()
Bane.. ty už, Tetes, přece dávno spíš.. takže si založ maximálně diskuzi - chlástám ve spánku, jsem náměsíčná
?
@Nainuva píše:
13 minut přímo soulože, nebo s předehrou?![]()
Ať nemusím zakládat novou diskuzi: Co to je? Já znám předehru jen z divadla, kam chodíme obden, bo jsme písmáci. Snad nemyslíš jako v divadle…
však tam není sprcha
!
@xyz píše:
A drahoušku, misioářská je výmysl lidí, přirozené je to zezadu! ty nevíš, jak to dělají zvířátka???
@Nainuva píše:
Jakože třeba malování rtěnky je denger?
Ne, malování rtěnky je OUT. Stejně jako lesky. IN jsou (bio) balzámy.
No čučím, jak pozdě jste se tady vykecávaly
… To není moc ekologické a navíc mě se.ete, bo při mém budíčku ve 4 se mi večer víka zavírají už v osm
.
@kacakaca píše:
Ne, malování rtěnky je OUT. Stejně jako lesky. IN jsou (bio) balzámy.No čučím, jak pozdě jste se tady vykecávaly… To není moc ekologické a navíc mě se.ete, bo při mém budíčku ve 4 se mi večer víka zavírají už v osm
.