Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xyz píše:
Mě si neosedláš - to by nebylo přirozenýSlovo gender (anglicky, vysl. [džendr]) se používá k označení kulturně vytvořených rozdílů mezi muži a ženami. Pojem se začal užívat ve společenských vědách v druhé polovině 20. století v rámci feministického paradigmatu.
Noo. jak to tak čtu, tak už si Tě asi ani osedlat nechci… ![]()
@alisekR píše:
Už klečím a držím a čekáma ono nic. Jsem blondýna.
Uáááááá
![]()
a je aspoň manžel doma? Nebo budeš klečet dlouho???
![]()
@alisekR píše:
Už klečím a držím a čekáma ono nic. Jsem blondýna.
tudy vlak nejede ![]()
@Nainuva píše:
Jakože třeba malování rtěnky je denger?
No tak to je přece vždycky dengeres, přece ne
! Jakože zbytečné ![]()
@alisekR píše:
Už tady straším 2 minuty přes limit, asi budu bečet
proč?
to by byla škoda, zbytečné ztráty tekutin
Teď vážně, fakt jdu dřímat, já mám totiž narozdíl od ostatních hrozně hrozný divoký dítě, co vstává ráno v 6 hodin a ječí na mě z postýlky. Takže brou kočenky lísavý,a těm co makaj, tak zejtra je pondělí, tak zaberte, ať je dost peněz pro nás, co se válíme s dětma doma
Lasínkuju vás, beruny ![]()
Takže jak mám nalákat samečka, zcela přirozeně, když nemám klečet
?
Okamžitě mi odpovězte, nebo jdu založit new diskuzi… new jsem vyčetla, jsem fakt dobrá
![]()
@Nainuva píše:
![]()
Uveď příklad ve větě prosím
Ono jde v tom genderovém studiu i o rovnoprávnost mužů a žen - mimo jiné o boření těch kulturně vyrvořených rozdílů… no a jak zde bylo psáno, že při té souloži (13 minut průměr) na to mají oba stejný čas… no tak to je z genderového hlediska rovnoprávné
13 minut a je to každého boj, jak s tím kdo naloží
![]()
@Petisa píše:
Takže jak mám nalákat samečka, zcela přirozeně, když nemám klečet?
Okamžitě mi odpovězte, nebo jdu založit new diskuzi… new jsem vyčetla, jsem fakt dobrá![]()
![]()
Udělěj si to sama
ˇ
Už jdu opravdu spát… ![]()
@Nainuva píše:
Jakože třeba malování rtěnky je denger?
Ano!
tento uměle vytvořený rozdíl je třeba zrušit!!! Buďto se budou malovat obě pohlaví, nebo ani jedno! Proč by se měly ženy nechat od mužů ponižovat tím, že si kvůli jejich sexuálnímu apetýtu malují chemii na hubu!
![]()
PS: Gender!!!!!
@xyz píše:Šmarjáá, kdo je ten Gender? To byl nějaký kosmonaut, tuším, že
Ano!
tento uměle vytvořený rozdíl je třeba zrušit!!! Buďto se budou malovat obě pohlaví, nebo ani jedno! Proč by se měly ženy nechat od mužů ponižovat tím, že si kvůli jejich sexuálnímu apetýtu malují chemii na hubu!![]()
![]()
@xyz píše:
Ano!
tento uměle vytvořený rozdíl je třeba zrušit!!! Buďto se budou malovat obě pohlaví, nebo ani jedno! Proč by se měly ženy nechat od mužů ponižovat tím, že si kvůli jejich sexuálnímu apetýtu malují chemii na hubu!![]()
![]()
@Petisa píše:
Takže jak mám nalákat samečka, zcela přirozeně, když nemám klečet?
Okamžitě mi odpovězte, nebo jdu založit new diskuzi… new jsem vyčetla, jsem fakt dobrá![]()
![]()
klečet a kroutit prďkou, ať mu voníš
ale bacha na indiána z farmáře
No hele, tak já se jdu teda sprchnout, páč už ani já sama necítím své vlastní pyžamo, natož můj skorochoť.. on už spí, takže si kleknu a budu třeba do rána klečet a kroutit prďkou (jakože ale velikou prďkou, tak snad ji nepřehlídne!), ať máme ke snídani čaj!
Holky, já su tak šťastné, že Vás mám
![]()