Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
13.5.12 21:33
@kacakaca píše:
Proč nehrajete deskovky nebo šarády? To se pobaví všichni najednou. Večery u televize - to snad byla zábava našich rodičů, ne? NIKDO z mých známých televizi nemá. Jsou prostě úžasně alternativní :dance: .

Smíchy jsem si poprskala monitor :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.5.12 21:34
@Kočislava píše:
8o 8o 8o tak já jsem ten průměr pochopila včetně mytí, holení, předehry a všeho k tomu :think: :think: Jsem divná?? 8o 8o Mám založit novou diskuzi????

Založ, oni nám tam poradí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 21:35
@kacakaca píše:
A kurňa, teď jsem se dozvěděla, že můj muž je podprůměrný a středoevropan k tomu :,(

No,co máš na to stejně času jako ON :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 21:35
@alisekR píše:
No tak hlavně, že jste tady beze mě od včera prokrafali 6 stránek, to je úrověň. :nevim: Místo, aby ste spřádali na kolovrátku, aby bylo z čeho v zimě plést :think: Já makám celý den, aby měla rodina pohodlíčko a vy tu kafráte.....No myslím, že ženy vaší úrovně mi nemůžou dát žádný přínos.
Takže se půjdu naodnulovat, vyholit, navonět a načančat a pak postytnu svému dokonalému muži ta správná potěšení, jak jinak než v misionářské poloze…Jinak by to byla prasárna a to se nehodí :oops: Vrátím se přesně za 13 minut, to je průměrná doba soulože, průměrného středoevropana… :mavam:

No joo, paní dokonalá! :cert:

Beruško, ale abys to měla s manželem přirozený, jako lidoopi, tak to ne nesmíš ondulovat ani holit!
A drahoušku, misioářská je výmysl lidí, přirozené je to zezadu! ty nevíš, jak to dělají zvířátka??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 21:37

Holky,já jsem taková k.ráva.Hlavně,že jste to tu včera psaly. :oops: Já jsem si nalila víno a dětem jsem nedala. :oops: :oops: Jako kdyby mi třeba nezajištěný spadly z gauče,tak se to dá omluvit,ale tohle.Budu muset navštívit psychologa,mám z toho deprese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 21:39
@xyz píše:
A drahoušku, misioářská je výmysl lidí, přirozené je to zezadu! ty nevíš, jak to dělají zvířátka??? :think:

Copak jsem sadista? Na zvířátka kašlu oni se při tom nefackujou kozama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:39
@tetes píše:
Holky,já jsem taková k.ráva.Hlavně,že jste to tu včera psaly. :oops: Já jsem si nalila víno a dětem jsem nedala. :oops: :oops: Jako kdyby mi třeba nezajištěný spadly z gauče,tak se to dá omluvit,ale tohle.Budu muset navštívit psychologa,mám z toho deprese.

no hlavně, že to tu píšem! musíš číst a vzdělávat se! Takhle to nejde jako. To jim už rovnou můžeš dávat pribiňáky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 21:41
@kacakaca píše:
A kurňa, teď jsem se dozvěděla, že můj muž je podprůměrný a středoevropan k tomu :,(

Jako že vydrží dýl nebo míň? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.5.12 21:41

A ten můj mladší dnes se mnou pil energie drinky, je to špatně? :nevim: :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
13.5.12 21:43
@Nainuva píše:
no hlavně, že to tu píšem! musíš číst a vzdělávat se! Takhle to nejde jako. To jim už rovnou můžeš dávat pribiňáky :zed:

Hele,no jako přesně na tohle jsem čekala.Člověk tady celý nešťastný napíše,čeká podporu a pochopení a ty na něj takhle. :,( Tohle jsem tedy vážně nečekala.Jsem z toho mocinky smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.5.12 21:43
@xyz píše:
No joo, paní dokonalá! :cert:Beruško, ale abys to měla s manželem přirozený, jako lidoopi, tak to ne nesmíš ondulovat ani holit!
A drahoušku, misioářská je výmysl lidí, přirozené je to zezadu! ty nevíš, jak to dělají zvířátka??? :think:

No, jenže když mám přitom ležet jak prkno, tak těžko budu klečet na čtyřech 8o to dá rozum, já jsem spořádaná panička a prdku vystrkuju nerada :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:44
@tetes píše:
Hele,no jako přesně na tohle jsem čekala.Člověk tady celý nešťastný napíše,čeká podporu a pochopení a ty na něj takhle. :,( Tohle jsem tedy vážně nečekala.Jsem z toho mocinky smutná.

Promiň, to byl přestřel. Já dneska ještě nepila a jde mi to na mozek. 8o A tak právě až moc soucítím s těma dětma :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 21:46
@Kočislava píše:
8o 8o 8o tak já jsem ten průměr pochopila včetně mytí, holení, předehry a všeho k tomu :think: :think: Jsem divná?? 8o 8o Mám založit novou diskuzi????

Já bych ji teda založila! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:47
@tetes píše:

JinaQ sem nerAdA, že jSi mooCinQi sMuTná :? MUCK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 21:48
@tetes píše:
No,co máš na to stejně času jako ON :mrgreen:

Takže z genderového hlediska je to vlastně úúúplně ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová