Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kacakaca píše:
Proč nehrajete deskovky nebo šarády? To se pobaví všichni najednou. Večery u televize - to snad byla zábava našich rodičů, ne? NIKDO z mých známých televizi nemá. Jsou prostě úžasně alternativní.
Smíchy jsem si poprskala monitor
![]()
@Kočislava píše:
![]()
![]()
tak já jsem ten průměr pochopila včetně mytí, holení, předehry a všeho k tomu
![]()
Jsem divná??
![]()
Mám založit novou diskuzi????
Založ, oni nám tam poradí ![]()
@kacakaca píše:
A kurňa, teď jsem se dozvěděla, že můj muž je podprůměrný a středoevropan k tomu…
No,co máš na to stejně času jako ON ![]()
@alisekR píše:
No tak hlavně, že jste tady beze mě od včera prokrafali 6 stránek, to je úrověň.Místo, aby ste spřádali na kolovrátku, aby bylo z čeho v zimě plést
Já makám celý den, aby měla rodina pohodlíčko a vy tu kafráte.....No myslím, že ženy vaší úrovně mi nemůžou dát žádný přínos.
Takže se půjdu naodnulovat, vyholit, navonět a načančat a pak postytnu svému dokonalému muži ta správná potěšení, jak jinak než v misionářské poloze…Jinak by to byla prasárna a to se nehodíVrátím se přesně za 13 minut, to je průměrná doba soulože, průměrného středoevropana…
No joo, paní dokonalá! ![]()
Beruško, ale abys to měla s manželem přirozený, jako lidoopi, tak to ne nesmíš ondulovat ani holit!
A drahoušku, misioářská je výmysl lidí, přirozené je to zezadu! ty nevíš, jak to dělají zvířátka??? ![]()
Holky,já jsem taková k.ráva.Hlavně,že jste to tu včera psaly.
Já jsem si nalila víno a dětem jsem nedala.
Jako kdyby mi třeba nezajištěný spadly z gauče,tak se to dá omluvit,ale tohle.Budu muset navštívit psychologa,mám z toho deprese.
@xyz píše:
A drahoušku, misioářská je výmysl lidí, přirozené je to zezadu! ty nevíš, jak to dělají zvířátka???
Copak jsem sadista? Na zvířátka kašlu oni se při tom nefackujou kozama. ![]()
@tetes píše:
Holky,já jsem taková k.ráva.Hlavně,že jste to tu včera psaly.Já jsem si nalila víno a dětem jsem nedala.
![]()
Jako kdyby mi třeba nezajištěný spadly z gauče,tak se to dá omluvit,ale tohle.Budu muset navštívit psychologa,mám z toho deprese.
no hlavně, že to tu píšem! musíš číst a vzdělávat se! Takhle to nejde jako. To jim už rovnou můžeš dávat pribiňáky ![]()
@kacakaca píše:
A kurňa, teď jsem se dozvěděla, že můj muž je podprůměrný a středoevropan k tomu…
Jako že vydrží dýl nebo míň? ![]()
A ten můj mladší dnes se mnou pil energie drinky, je to špatně?
![]()
@Nainuva píše:
no hlavně, že to tu píšem! musíš číst a vzdělávat se! Takhle to nejde jako. To jim už rovnou můžeš dávat pribiňáky
Hele,no jako přesně na tohle jsem čekala.Člověk tady celý nešťastný napíše,čeká podporu a pochopení a ty na něj takhle.
Tohle jsem tedy vážně nečekala.Jsem z toho mocinky smutná.
@xyz píše:
No joo, paní dokonalá!Beruško, ale abys to měla s manželem přirozený, jako lidoopi, tak to ne nesmíš ondulovat ani holit!
A drahoušku, misioářská je výmysl lidí, přirozené je to zezadu! ty nevíš, jak to dělají zvířátka???
No, jenže když mám přitom ležet jak prkno, tak těžko budu klečet na čtyřech
to dá rozum, já jsem spořádaná panička a prdku vystrkuju nerada ![]()
@tetes píše:
Hele,no jako přesně na tohle jsem čekala.Člověk tady celý nešťastný napíše,čeká podporu a pochopení a ty na něj takhle.Tohle jsem tedy vážně nečekala.Jsem z toho mocinky smutná.
Promiň, to byl přestřel. Já dneska ještě nepila a jde mi to na mozek.
A tak právě až moc soucítím s těma dětma
![]()
@Kočislava píše:
![]()
![]()
tak já jsem ten průměr pochopila včetně mytí, holení, předehry a všeho k tomu
![]()
Jsem divná??
![]()
Mám založit novou diskuzi????
Já bych ji teda založila! ![]()
@tetes píše:
Hele,no jako přesně na tohle jsem čekala.Člověk tady celý nešťastný napíše,čeká podporu a pochopení a ty na něj takhle.Tohle jsem tedy vážně nečekala.Jsem z toho mocinky smutná.
JinaQ sem nerAdA, že jSi mooCinQi sMuTná
MUCK ![]()
@tetes píše:
No,co máš na to stejně času jako ON
Takže z genderového hlediska je to vlastně úúúplně ok ![]()