Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
12.5.12 21:33

Jdu ekologicky uspat děti - ale vrátííííím se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
12.5.12 21:39
@xyz píše:
Jdu ekologicky uspat děti - ale vrátííííím se :jazyk:
:mrgreen: ekologicky?? To znamená, že ani nesvítíš svíčkou??? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.5.12 21:44

Dočítám a zatím jsem se jen smála,ale teď už to podle mě překročilo únosnou hranici. Vůbec nechápu,jak může existovat někdo,tak nezodpovědný,že dá mladému chlapovi pribiňáka.Fakt se mi chce :poblion: z takové nezodpovědnosti a pak ještě zneužívat vytížené pány doktory na pohotovosti. Za trest bych ti doporučovala 10 dřepů. A další věc,jak si proboha někdo mohl dovolit nekojit!!! 8o Panebože,to je úplně jedno,jestli máš mlíko nebo ne,jedno jestli jsi vystreslá a dítě nepřibírá,sakra.Hlavní je snad,že kojíš! Jsi špatná matka,kdyby to byl syn,zcela jistě to ovlivní jeho chování ke své ženě,zaručeně si po sobě nebude uklízet použité ponožky a budeš za to moct jenom ty! :mrgreen:
Teda,jestli na tuhle diskuzi někdo normální přijde,tak jsem moc zvědavá,co to bude za tóčo! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
12.5.12 21:46

A teď by mě zajímalo, co budete zítra vařit?? Já už fakt nevím :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.5.12 21:46
@Mmonnika píše:
Já v něm vařím příkrmy, je to lepší než na páře a malý je po něm takový klidný, takže to má spoustu blahodárných účinků.

A nemůže být klidný kvůli tomu,že vypije denně min. jednu dvanáctku? Páč teď si teda ejsem jistá,co zabírá.Pivo už jsem nakoupila,ale dusík nemám!Sakra,taky to nemůžeš napsat rovnou? Sobče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.5.12 21:51
@Nainuva píše:
Tak teplo vniká třením přece. Takže divoký sex a pak rychle na sebe konev a uvařit čaj :pankac: Horší je, když je někdo velký kafař a chce kafe několikrát denně. A nebo třeba návštěva- to už pak fakt padám na hubu a musí vypomoct i ta návštěva :D

Už vidím název diskuze.Po několika kávách denně mě dře pipinka,prcinka,julinka,kačenka,frna…Myslíte,že je to možné? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 21:53
@Kočislava píše: :mrgreen: ekologicky?? To znamená, že ani nesvítíš svíčkou??? 8o

Zrovna totiž chlastám bílé vínečko - od Bzence - čili žádná daleká doprava! (Nepiju Kalifornské, Italské ani Jihoafrické). No a tak jsem šla do pokojíčku, dýchla na ně a už spinkají!
Nesvítím ani svíčkama (zplodiny) a rozhodně nečtu! Dneska se všechny knížky tisknou v Číně, pak se sem dopravují letadlem a to je šíleně neekologické!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.5.12 21:55
@Kočislava píše:
A teď by mě zajímalo, co budete zítra vařit?? Já už fakt nevím :zed: :zed: :zed:

Já bych ti ráda poradila,ale už jsem uvařila dneska,takže to by jste nejedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 21:56
@tetes píše:
A další věc,jak si proboha někdo mohl dovolit nekojit!!! 8o Panebože,to je úplně jedno,jestli máš mlíko nebo ne,jedno jestli jsi vystreslá a dítě nepřibírá,sakra.Hlavní je snad,že kojíš! Jsi špatná matka,kdyby to byl syn,zcela jistě to ovlivní jeho chování ke své ženě,zaručeně si po sobě nebude uklízet použité ponožky a budeš za to moct jenom ty! :mrgreen:

Ty vo.e! No to se musím optat tchýňovky, jak dlouho toho mýho kojila!!!! To jsem fakt nevěděla, že to má vliv na fusekle!

Holky, klukovi je skoro 5 - myslíte, že se ještě rozkojím, když ho budu pravidelně přikládat????????? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 21:57
@Kočislava píše:
A teď by mě zajímalo, co budete zítra vařit?? Já už fakt nevím :zed: :zed: :zed:

S tím tu neotravuj!
Poslední dobou se totiž zjišťuje, že jsou skupiny lidí, který nežerou nic a taky jsou schoní žít! Ono totiž žrát je vlastně taky nepřirozený!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 21:58
@tetes píše:
Už vidím název diskuze.Po několika kávách denně mě dře pipinka,prcinka,julinka,kačenka,frna…Myslíte,že je to možné? :mrgreen:

Ještě jsi vynechala prdel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
@tetes píše:
Už vidím název diskuze.Po několika kávách denně mě dře pipinka,prcinka,julinka,kačenka,frna…Myslíte,že je to možné? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: nesladit, to jsou kvasinky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
@xyz píše:
Ještě jsi vynechala prdel :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.5.12 21:59
@Kočislava píše:

jak říkám- brouky :mrgreen:

Ně zítra buď boloňská, nebo buřtguláš. A protože přijela teta z Anglie, tak neekologicky vařené :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.5.12 22:01

@xyz panebože,ty jsi snad úúúplně blbá,taková základní věc a ty to nevíš?Jako jestli třeba ještě háže špinavý prádlo na zavřený koš,aniž by zvedl dekl,tak je to jasné,nekojila ho nikdy a je 100% sousedovo nebo toho psa přes ulici.
Rozkojíš se určitě,chce to jen vydržet a doufám,že nechodíš do práce,když je synovi pouhých pět let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová