Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xyz píše:
Jdu ekologicky uspat děti - ale vrátííííím se
Dočítám a zatím jsem se jen smála,ale teď už to podle mě překročilo únosnou hranici. Vůbec nechápu,jak může existovat někdo,tak nezodpovědný,že dá mladému chlapovi pribiňáka.Fakt se mi chce
z takové nezodpovědnosti a pak ještě zneužívat vytížené pány doktory na pohotovosti. Za trest bych ti doporučovala 10 dřepů. A další věc,jak si proboha někdo mohl dovolit nekojit!!!
Panebože,to je úplně jedno,jestli máš mlíko nebo ne,jedno jestli jsi vystreslá a dítě nepřibírá,sakra.Hlavní je snad,že kojíš! Jsi špatná matka,kdyby to byl syn,zcela jistě to ovlivní jeho chování ke své ženě,zaručeně si po sobě nebude uklízet použité ponožky a budeš za to moct jenom ty! ![]()
Teda,jestli na tuhle diskuzi někdo normální přijde,tak jsem moc zvědavá,co to bude za tóčo! ![]()
A teď by mě zajímalo, co budete zítra vařit?? Já už fakt nevím
![]()
@Mmonnika píše:
Já v něm vařím příkrmy, je to lepší než na páře a malý je po něm takový klidný, takže to má spoustu blahodárných účinků.
A nemůže být klidný kvůli tomu,že vypije denně min. jednu dvanáctku? Páč teď si teda ejsem jistá,co zabírá.Pivo už jsem nakoupila,ale dusík nemám!Sakra,taky to nemůžeš napsat rovnou? Sobče!
@Nainuva píše:
Tak teplo vniká třením přece. Takže divoký sex a pak rychle na sebe konev a uvařit čajHorší je, když je někdo velký kafař a chce kafe několikrát denně. A nebo třeba návštěva- to už pak fakt padám na hubu a musí vypomoct i ta návštěva
Už vidím název diskuze.Po několika kávách denně mě dře pipinka,prcinka,julinka,kačenka,frna…Myslíte,že je to možné? ![]()
@Kočislava píše:ekologicky?? To znamená, že ani nesvítíš svíčkou???
Zrovna totiž chlastám bílé vínečko - od Bzence - čili žádná daleká doprava! (Nepiju Kalifornské, Italské ani Jihoafrické). No a tak jsem šla do pokojíčku, dýchla na ně a už spinkají!
Nesvítím ani svíčkama (zplodiny) a rozhodně nečtu! Dneska se všechny knížky tisknou v Číně, pak se sem dopravují letadlem a to je šíleně neekologické!!!!
@Kočislava píše:
A teď by mě zajímalo, co budete zítra vařit?? Já už fakt nevím![]()
![]()
Já bych ti ráda poradila,ale už jsem uvařila dneska,takže to by jste nejedli.
@tetes píše:
A další věc,jak si proboha někdo mohl dovolit nekojit!!!Panebože,to je úplně jedno,jestli máš mlíko nebo ne,jedno jestli jsi vystreslá a dítě nepřibírá,sakra.Hlavní je snad,že kojíš! Jsi špatná matka,kdyby to byl syn,zcela jistě to ovlivní jeho chování ke své ženě,zaručeně si po sobě nebude uklízet použité ponožky a budeš za to moct jenom ty!
Ty vo.e! No to se musím optat tchýňovky, jak dlouho toho mýho kojila!!!! To jsem fakt nevěděla, že to má vliv na fusekle!
Holky, klukovi je skoro 5 - myslíte, že se ještě rozkojím, když ho budu pravidelně přikládat????????? ![]()
@Kočislava píše:
![]()
S tím tu neotravuj!
Poslední dobou se totiž zjišťuje, že jsou skupiny lidí, který nežerou nic a taky jsou schoní žít! Ono totiž žrát je vlastně taky nepřirozený!!!
@tetes píše:
Už vidím název diskuze.Po několika kávách denně mě dře pipinka,prcinka,julinka,kačenka,frna…Myslíte,že je to možné?
Ještě jsi vynechala prdel ![]()
@tetes píše:
Už vidím název diskuze.Po několika kávách denně mě dře pipinka,prcinka,julinka,kačenka,frna…Myslíte,že je to možné?
@Kočislava píše:
![]()
jak říkám- brouky ![]()
Ně zítra buď boloňská, nebo buřtguláš. A protože přijela teta z Anglie, tak neekologicky vařené ![]()
@xyz panebože,ty jsi snad úúúplně blbá,taková základní věc a ty to nevíš?Jako jestli třeba ještě háže špinavý prádlo na zavřený koš,aniž by zvedl dekl,tak je to jasné,nekojila ho nikdy a je 100% sousedovo nebo toho psa přes ulici.
Rozkojíš se určitě,chce to jen vydržet a doufám,že nechodíš do práce,když je synovi pouhých pět let!