Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kočislava píše:
Co je to, to MASO![]()
![]()
To je asi ta hmota, co se maže na chleba… přece ![]()
Samozřejmě, že takový sajrajt nejíme, šílíš
?!
@Petisa píše:
@xyzJežííš, tak já už si vážně nevím rady…
Jsem hrozná, nevím jak udělat led, jak vařit…
Prosím poraď, na čem tedy vařit? A ty, osobo, teda vůbec úžasná nejsi, takhle mě balamutit.
Chci být ta nej, to víš..
Tak teplo vniká třením přece. Takže divoký sex a pak rychle na sebe konev a uvařit čaj
Horší je, když je někdo velký kafař a chce kafe několikrát denně. A nebo třeba návštěva- to už pak fakt padám na hubu a musí vypomoct i ta návštěva ![]()
@Petisa píše:
To je asi ta hmota, co se maže na chleba… přece
Samozřejmě, že takový sajrajt nejíme, šílíš?!
To je MÁSLO, ty Máňo!!!!! ![]()
@Nainuva píše:
Tak teplo vniká třením přece. Takže divoký sex a pak rychle na sebe konev a uvařit čajHorší je, když je někdo velký kafař a chce kafe několikrát denně. A nebo třeba návštěva- to už pak fakt padám na hubu a musí vypomoct i ta návštěva
Ovšem to je teda geniální!!! A my zatím tuleníčko používali jen pro rozmnožování! jsem já to ale trumpetka
!
Juch… takže bude čajík, bude… hurááá ![]()
Jako holky, dá se jíst MASO - ale jen syrové ( v pravěku to bylo přirozené) a jen ze chcíplých zvířat!!!!! Přece byste nezabily živou bytost!!!!!!!
@xyz píše:
Jako holky, dá se jíst MASO - ale jen syrové ( v pravěku to bylo přirozené) a jen ze chcíplých zvířat!!!!! Přece byste nezabily živou bytost!!!!!!!
Tady okolo moc chcíplých zvířat není, tak chodím na brouky. A ty teda jíme živé ![]()
@Nainuva píše:
Tady okolo moc chcíplých zvířat není, tak chodím na brouky. A ty teda jíme živé
Vrahu!!!
No my teda tolik nešu..me, to totiž není přirozené!!! My to děláme jen, když se cheme množit! Jinak to není přirozené, ani zvířata to tak nedělají (teda většina).
My máme občas chcíplé holoubky… od sousedů z balkónu http://www.emoticons4u.com/happy/1291.gif, je jich tam spousta, kdo máte zájem, pošlu, když jste tu tak všechny vstřícné a ochotné
!
To jsem za maso ani nepovažovala, když je to už třeba týdne odleželé.. ![]()
@Petisa píše:
My máme občas chcíplé holoubky… od sousedů z balkónu http://www.emoticons4u.com/happy/1291.gif, je jich tam spousta, kdo máte zájem, pošlu, když jste tu tak všechny vstřícné a ochotné!
To jsem za maso ani nepovažovala, když je to už třeba týdne odleželé..
No to už máš 2v1 - maso a červíky! Ale musíš počkat, aby byli taky mrtví - jinak je to vražda!!!
@xyz píše:
No to už máš 2v1 - maso a červíky! Ale musíš počkat, aby byli taky mrtví - jinak je to vražda!!!
Neblázni, ty při porcování samozřejmě pouštím na svobodu!