Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tož ty zvířata tam jsou, ať už chci nebo ne
. A druhotné zpracování „surovin“ je moje náboženství. Ale vidím, že ani já nesplním LouLouiné nároky
.
@eLena F Hm, a nejsou to kohouti? Ti prý moc nenesou
. Slépek máme 9 a jak některá nedá týden vajco, končí v polívce. Právě sháníme líheň, bo si musíme nové vypěstovat od kuřátek, najednou jsou slépky v celé republice vyprodané
, prý to mají lidi i v paneláku na balkóně, co vajca zdražily.
Tyčinky hotové, jdu tkát koberec, chcu malé zařídit pokojík.
@PjckjsANEBjája píše:
@kacakaca co reješ, já jsem tu správně - jen plátno letos nebude, slepice mi vyzobaly nasetý len ![]()
jaký hnůj používáš? když je ze zoo, ověřila sis, že je jen od zvířat, co se v čr běžně vyskytují? co když je o z krokodýla - to by pak nebylo eko, víš jak velkou stopu musela zanechat přeprava toho krokodýla k nám??
…a já už radši končím, nebo mě tu někdo vezme vážněno,mám dost
![]()
@kacakaca Neeeee, kohouta nepřehlédnu, líheň nechci je to přece nepřirozené, ukecavám slepky at některá začne kvokat ale kde nic tam nic… a jak poznáš která nese a která ne
mají píchačky nebo tak něco?
@Korrrinka píše:
no,mám dost![]()
tak víšco - brambory máme zasázené na zahradě, máma byla aktivní, prý do prvních příkrmů aby měl malej nechemizovaný. slepice nám teda zatrhla, že radši tulipány a kupovaný vejce. rozhodně jsem pro-látkování, ale rozhodla jsem se pro to sama a nehodlám to nikomu vnucovat ani nikoho přesvědčovat… tak jsem se lekla - žerty stranou, vždyť já jsem skoro stejná jako ty, na které tady kacakaca upozorňuje ![]()
Ty naše se lítají po celém dvorku kdákáním pochlubit, že porodily vajco. No a já si to hned zanesu do výkazu
.
Jo, a u nás teda už pršelo, kam všude to mám hlásit? ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
tak víšco - brambory máme zasázené na zahradě, máma byla aktivní, prý do prvních příkrmů aby měl malej nechemizovaný. slepice nám teda zatrhla, že radši tulipány a kupovaný vejce. rozhodně jsem pro-látkování, ale rozhodla jsem se pro to sama a nehodlám to nikomu vnucovat ani nikoho přesvědčovat… tak jsem se lekla - žerty stranou, vždyť já jsem skoro stejná jako ty, na které tady kacakaca upozorňuje
No ale správné ekomatky právě masírují a přesvědčují, jako jehovisti. Za deště, za mrazu, za nadávek, ale hlavně šířit své nejdokonalejší přesvědčení, bo je jediné pravé
.
@kacakaca no právě - a já bych se pak měla stydět, že mám stejné názory ![]()
ja mizím, jdu googlit kde seženu kočárek se zaručeně bio hliníku, který byl pěstován ve volném výběhu s každodenním pohledem na živé slunce ![]()
@kacakaca píše:
Ty naše se lítají po celém dvorku kdákáním pochlubit, že porodily vajco. No a já si to hned zanesu do výkazu.Jo, a u nás teda už pršelo, kam všude to mám hlásit?
a tady prší a já jsem to nikam nehlásila
co mám dělat???
@PjckjsANEBjája Ale doufám, že nemyslíš nový
, na jehož výrobu padlo energie a materiálu. My furt recyklujeme, takže máme tento:
@Kočislava píše:
![]()
![]()
a tady prší a já jsem to nikam nehlásila
![]()
![]()
![]()
co mám dělat???
Doufám, že si nás ta anonymka nevezme do parády
.
Jinak jsem ráda, že se ti líbí náš povoz
.
@kacakaca jé, takový přesně hledám…ale ty ho asi nedáš, co? určitě ho schováváš na dalších pět dětí. a stejně bych neměla peníze, výměnou můžu nabídnout jen pytel obilí, to víš, zaměstnání a peníze vůbec podporují závislost na moderní neeko společnosti. a taky bankovky nejsou na recyklovaným papíře, tak to nemůžu vzít do ruky…
@kacakaca píše:
Doufám, že si nás ta anonymka nevezme do parády.
Jinak jsem ráda, že se ti líbí náš povoz.
anonymům se co? neodpovídá
obzvlášť pokud je někdo tak blbej, že se ptá, jestli prší (když si to stejné můžu zjistit online - dokonce pro celu čr zároveň, na dešťové mapě) - a ještě se ani nepodepíše, tak to už fakt je na odstřel…
a pak tu chcete seriózní odpověď a ticho po pěšině, protože se vám diskuze ztratila v téhle pleveli ![]()
To ne, my jedeme jedině v barteru, ale máš pravdu, budu ho ještě potřebovat. To s těmi bankovkami jsi mi vyrazila dech, já to brala za samozřejmost a ejhle, kudy se kutálí korunky ze státního rozpočtu. Jdu založit petici, protestní akci a připravit diskuzi v debatním kroužku. To je hnus, co se děje
, a v 21. století!!
ze ZOO to uz je neekologicke.navic tam ta zviratka trpi
ja proste ususim na slunci hovinka mych mimisku a je to