Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neprihlasena Lou
12.5.12 14:48

...

ze ZOO to uz je neekologicke.navic tam ta zviratka trpi :cert: ja proste ususim na slunci hovinka mych mimisku a je to

• Citovat
  • Upravit
3230
12.5.12 14:58

Tož ty zvířata tam jsou, ať už chci nebo ne :nevim: . A druhotné zpracování „surovin“ je moje náboženství. Ale vidím, že ani já nesplním LouLouiné nároky :,( .

@eLena F Hm, a nejsou to kohouti? Ti prý moc nenesou :nevim: . Slépek máme 9 a jak některá nedá týden vajco, končí v polívce. Právě sháníme líheň, bo si musíme nové vypěstovat od kuřátek, najednou jsou slépky v celé republice vyprodané 8o , prý to mají lidi i v paneláku na balkóně, co vajca zdražily.

Tyčinky hotové, jdu tkát koberec, chcu malé zařídit pokojík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
12.5.12 14:59

@PjckjsANEBjája píše:
@kacakaca co reješ, já jsem tu správně - jen plátno letos nebude, slepice mi vyzobaly nasetý len :(

jaký hnůj používáš? když je ze zoo, ověřila sis, že je jen od zvířat, co se v čr běžně vyskytují? co když je o z krokodýla - to by pak nebylo eko, víš jak velkou stopu musela zanechat přeprava toho krokodýla k nám??

…a já už radši končím, nebo mě tu někdo vezme vážně :D

no,mám dost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
12.5.12 15:11

@kacakaca Neeeee, kohouta nepřehlédnu, líheň nechci je to přece nepřirozené, ukecavám slepky at některá začne kvokat ale kde nic tam nic… a jak poznáš která nese a která ne :think: mají píchačky nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
12.5.12 15:22
@Korrrinka píše:
no,mám dost :mrgreen: :mrgreen:

tak víšco - brambory máme zasázené na zahradě, máma byla aktivní, prý do prvních příkrmů aby měl malej nechemizovaný. slepice nám teda zatrhla, že radši tulipány a kupovaný vejce. rozhodně jsem pro-látkování, ale rozhodla jsem se pro to sama a nehodlám to nikomu vnucovat ani nikoho přesvědčovat… tak jsem se lekla - žerty stranou, vždyť já jsem skoro stejná jako ty, na které tady kacakaca upozorňuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.5.12 15:24

Ty naše se lítají po celém dvorku kdákáním pochlubit, že porodily vajco. No a já si to hned zanesu do výkazu :nevim: .

Jo, a u nás teda už pršelo, kam všude to mám hlásit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.5.12 15:26
@PjckjsANEBjája píše:
tak víšco - brambory máme zasázené na zahradě, máma byla aktivní, prý do prvních příkrmů aby měl malej nechemizovaný. slepice nám teda zatrhla, že radši tulipány a kupovaný vejce. rozhodně jsem pro-látkování, ale rozhodla jsem se pro to sama a nehodlám to nikomu vnucovat ani nikoho přesvědčovat… tak jsem se lekla - žerty stranou, vždyť já jsem skoro stejná jako ty, na které tady kacakaca upozorňuje :D

No ale správné ekomatky právě masírují a přesvědčují, jako jehovisti. Za deště, za mrazu, za nadávek, ale hlavně šířit své nejdokonalejší přesvědčení, bo je jediné pravé :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
12.5.12 15:32

@kacakaca no právě - a já bych se pak měla stydět, že mám stejné názory :(

ja mizím, jdu googlit kde seženu kočárek se zaručeně bio hliníku, který byl pěstován ve volném výběhu s každodenním pohledem na živé slunce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
12.5.12 15:34
@kacakaca píše:
Ty naše se lítají po celém dvorku kdákáním pochlubit, že porodily vajco. No a já si to hned zanesu do výkazu :nevim: .Jo, a u nás teda už pršelo, kam všude to mám hlásit? :mrgreen:

8o 8o 8o a tady prší a já jsem to nikam nehlásila 8o 8o :oops: :oops: co mám dělat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.5.12 15:36

@PjckjsANEBjája Ale doufám, že nemyslíš nový 8o , na jehož výrobu padlo energie a materiálu. My furt recyklujeme, takže máme tento:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
12.5.12 15:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.5.12 15:40
@Kočislava píše:
8o 8o 8o a tady prší a já jsem to nikam nehlásila 8o 8o :oops: :oops: co mám dělat???

Doufám, že si nás ta anonymka nevezme do parády :,( .
Jinak jsem ráda, že se ti líbí náš povoz :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
12.5.12 15:40

@kacakaca jé, takový přesně hledám…ale ty ho asi nedáš, co? určitě ho schováváš na dalších pět dětí. a stejně bych neměla peníze, výměnou můžu nabídnout jen pytel obilí, to víš, zaměstnání a peníze vůbec podporují závislost na moderní neeko společnosti. a taky bankovky nejsou na recyklovaným papíře, tak to nemůžu vzít do ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
12.5.12 15:43
@kacakaca píše:
Doufám, že si nás ta anonymka nevezme do parády :,( .
Jinak jsem ráda, že se ti líbí náš povoz :hug: .

anonymům se co? neodpovídá :) obzvlášť pokud je někdo tak blbej, že se ptá, jestli prší (když si to stejné můžu zjistit online - dokonce pro celu čr zároveň, na dešťové mapě) - a ještě se ani nepodepíše, tak to už fakt je na odstřel…

a pak tu chcete seriózní odpověď a ticho po pěšině, protože se vám diskuze ztratila v téhle pleveli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.5.12 15:44

To ne, my jedeme jedině v barteru, ale máš pravdu, budu ho ještě potřebovat. To s těmi bankovkami jsi mi vyrazila dech, já to brala za samozřejmost a ejhle, kudy se kutálí korunky ze státního rozpočtu. Jdu založit petici, protestní akci a připravit diskuzi v debatním kroužku. To je hnus, co se děje :poblion: , a v 21. století!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová