Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
12.5.12 20:23
@Petisa píše:
"
Díky za tip, jsi fakt ta nejprimovnější.. :mrgreen: . Kráva nekráva, zase přijdu :dance:

Ješiš, teď mi ukápla slza! Holky, já vás tu mám všechny tááák strááášně ráda! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.5.12 20:27

Teď jsem se mocinky dojala :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 20:28
@kacakaca píše:
@xyz Tak to jsi s dusíkem trochu mimo, tady máš rovnou recept na zmrzlinu z dusíku a Baileys. :mrgreen:

No já bych do toho teda nešla ;) (a tot myslím vážně - kdyby to chtěl náhodou někdo zkusit ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 20:29
@kacakaca píše:
Teď jsem se mocinky dojala :,( :hug:

Jak moc mocinky? :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.5.12 20:35

@xyz Smrkat jen do umyvadla, nezapomeň, každého papírku navíc škoda! Šetříme lesy :) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.5.12 20:37

Kouám, že tu holky nekojej a kompenzujou to manželům pribinákem a pak se divěj, že je zle! Takhle hazardovat se zdravím. Dopřej mu MM!

A na led doporučuju oškrábat mrazák- dělám to často a rovnou můžeš dělat ledovou tříšť :pankac: nebo si jdi nasbírat sníh, ale pozor- ne ten žlutý, tam je e-e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 20:38
@Petisa píše:
@xyz Smrkat jen do umyvadla, nezapomeň, každého papírku navíc škoda! Šetříme lesy :) !

To my i močíme do umyvadla, abychom nesplachovali -to se spotřebuje víc vody a ta je, jak známo, čím dál víc nedostatková!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 20:40
@Nainuva píše:A na led doporučuju oškrábat mrazák- dělám to často a rovnou můžeš dělat ledovou tříšť :pankac:

Uauuu! A já blbka ho minule vyhodila! Holky, že mě odsud nevypudíte? :,( Prosíííím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.5.12 20:41
@xyz píše:
Uauuu! A já blbka ho minule vyhodila! Holky, že mě odsud nevypudíte? :,( Prosíííím :andel:

tys to vyhodila?? Si mohla pomoct lidem v nouzi. To je ale neekologické :cert:
Ale tvůj led, tvoje rozhodnutí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
12.5.12 20:44
@xyz píše:
No to mě taky napadlo! Tos tam totiž VŮBEC NEMĚLA MÍT!!!

no znáte to, prostě babičky vám to donesou a narvou do lednice…nevšimla jsem si ho a než jsem stihla zakročit…no já vím, jsem strašná partnerka, ale co, stalo se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.5.12 20:46
@PjckjsANEBjája píše:
no znáte to, prostě babičky vám to donesou a narvou do lednice…nevšimla jsem si ho a než jsem stihla zakročit…no já vím, jsem strašná partnerka, ale co, stalo se :nevim:

Ne! To teda neznám!
Já jsem si včas promluvila s babičkama, prababičkama, tetama, pratetama, ségrou, švagrovýma i manželovou milenkou a všem jsem sdělila, aby mi toto domů nenosily!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.5.12 20:48

Ale tak třeba to byl přírodní přibiňák? Viď, Pckcjatakdále.. :hug:
Pěkně odpočaté zdrcnuté MM, našlehané … jak jinak než ručně a šup ho do pusiny.. :palec: . Jak víš, že snědl ten jed? Našla jsi obal? Nebo měl jen ušpiněnou hubu :P ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
12.5.12 20:49

Tak já led z mrazáku nechám přirozeně rozpustit a pak jen převařím a máme vodu na čaj :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.5.12 20:51

@Kočislava HA! A na čempak vaříš, nooo? Povídej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
12.5.12 20:51
@Petisa píše:
@Kočislava Pošli, pro sichr.. ale jen po holoubkovi! Jinačí poštu já neuznávám!
Děkuji, co za to ;) ?
:hug: :hug: nic, jsem mocinky ráda, že to pomůže :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová