Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PjckjsANEBjája píše:
anonymům se co? neodpovídáobzvlášť pokud je někdo tak blbej, že se ptá, jestli prší (když si to stejné můžu zjistit online - dokonce pro celu čr zároveň, na dešťové mapě) - a ještě se ani nepodepíše, tak to už fakt je na odstřel…a pak tu chcete seriózní odpověď a ticho po pěšině, protože se vám diskuze ztratila v téhle pleveli
No, na většinu diskuzí by stačil google, učebnice češtiny a matematiky pro třetí třídu nebo vlastní oči, ale to by tu skoro nic nezbylo
.
@PjckjsANEBjája píše:
tak víšco - brambory máme zasázené na zahradě, máma byla aktivní, prý do prvních příkrmů aby měl malej nechemizovaný. slepice nám teda zatrhla, že radši tulipány a kupovaný vejce. rozhodně jsem pro-látkování, ale rozhodla jsem se pro to sama a nehodlám to nikomu vnucovat ani nikoho přesvědčovat… tak jsem se lekla - žerty stranou, vždyť já jsem skoro stejná jako ty, na které tady kacakaca upozorňuje
Vejce máme domácí
,ale s plínkama nevím,nevím. ![]()
@kacakaca píše:
@PjckjsANEBjája Ale doufám, že nemyslíš nový, na jehož výrobu padlo energie a materiálu. My furt recyklujeme, takže máme tento:
Já bych ho už ani nemyla ![]()
Mytí
. Jasně, že ne, přišel by o přirozenou impregnaci z ošahávání, blátíčka a blitíček. Já žádné sajrajty ve spreji nekupuju
.
Ježiš, to jsem to tu schytala jen do mě, dítě prdí do papírových a já vložky nepotřebuju, páč nemám krámy, jsem asi málo eko, vejce máme domácí, mám slepic 9, ale svoje vejce asi netvořím, protože mám Mirenu
Za to jsem,ale vzorná matka, protože kojím v 17 měsících, heč. Takže kam se na mě hrabete
Brambory mám svoje, celé tři řádky, aby bylo na grilování, jsem zuřivá zahradnice
![]()
holky, můj chlap se mi dneska proplížil a ve chvíli mé nepozornosti snědl z ledničky pribiňáčka…myslíte, že mu to může ublížit? je mu teprve 31 let, tak jestli je to vhodný ![]()
@LouLou píše:
@alisekR tss…az budes kojit dite do sesti let, pak prijd
To už pak budu moc kojit vodníky z mostu, se mi to propadne proklatě nízko. ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
holky, můj chlap se mi dneska proplížil a ve chvíli mé nepozornosti snědl z ledničky pribiňáčka…myslíte, že mu to může ublížit? je mu teprve 31 let, tak jestli je to vhodný
Já bych počkala do pondělka, pak bych vyrazila hned ráno na dětský do poradny, ale pokud se ti nebude zdát, tak radši jeď večer na pohotovost, jsou tam myslím do 22.00 hod.Vem sebou ten kelímek, aby věděli co jedl ![]()
@alisekR a nemám radši zavolat toxikologickou poradnu?
já jsem jen myslela, že to je zatím pro tak malýho kluka nevhodný, ale když myslíš, že by to mohlo být vyloženě jedovatý
teď nebudu v klidu spát a budu ho pořád hlídat ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
holky, můj chlap se mi dneska proplížil a ve chvíli mé nepozornosti snědl z ledničky pribiňáčka…myslíte, že mu to může ublížit? je mu teprve 31 let, tak jestli je to vhodný
No, je už skoro léto, období častých úrazů. Buď ráda, že to dopadlo takhle, mohlo se díky tvé nepozornosti stát něco mnohem horšího! Teď už si nic nevyčítej, ale začni dávat většího bacha. Ráno se podívej, jestli to celé vykakal.
Mimochodem, co dělal ten pribiňák ve vaší lednici??! Toto ani nekomentuju
.
Zdravím po půldni absence - než jsem dočetla, tak jsem si zase čůrla do textilu
vložky si do textilu nedávám žádné - papírovky jsou neeko, látkovky se zase musí prát, což je taky neeko, gaťata se preou ať tak či tak… ![]()
Teď vážně:
Zmiňujete matky, co nutí své pravdy… nevím, jak máte staré děti, mé dceři je 9. V době jejího narození bylo nekojení na trest smrti
Chování laktační ligy a jejích příznivkyň (zdravotnic i matek) bylo jako hon na čarodějnice.
Stačilo se tu třeba jen optat na umělé mléko a místo odpovědi se na tazatelku sesypaly dotazy, proč nekojí, jak to zkouší, co pro to udělala… no děs
kam se hrabou třídičky odpadků… ![]()
@kacakaca píše:Mimochodem, co dělal ten pribiňák ve vaší lednici??! Toto ani nekomentuju.
No to mě taky napadlo! Tos tam totiž VŮBEC NEMĚLA MÍT!!!
@PjckjsANEBjája píše:
@alisekR a nemám radši zavolat toxikologickou poradnu?já jsem jen myslela, že to je zatím pro tak malýho kluka nevhodný, ale když myslíš, že by to mohlo být vyloženě jedovatý
teď nebudu v klidu spát a budu ho pořád hlídat
Rozhodně mu ráno překontroluj kakání, podle hovínka, pak posoudíš situaci, číslo na toxikologii tí klidně pošlu, mám opsaný od mojí aktivní vdělaný sestry, ta tam volá děsně ráda…No, ale rozhodně se nad sebou zamysli,v jeho věku by sis ho měla víc všímat, pro tentokrát ti to s holkama odpustíme,ale příště už by sme to musely řešit na sociálce a to bys asi nerada ![]()
@xyz píše:
Zdravím po půldni absence - než jsem dočetla, tak jsem si zase čůrla do textilu![]()
![]()
vložky si do textilu nedávám žádné - papírovky jsou neeko, látkovky se zase musí prát, což je taky neeko, gaťata se preou ať tak či tak…
Teď vážně:
Zmiňujete matky, co nutí své pravdy… nevím, jak máte staré děti, mé dceři je 9. V době jejího narození bylo nekojení na trest smrtiChování laktační ligy a jejích příznivkyň (zdravotnic i matek) bylo jako hon na čarodějnice.
Stačilo se tu třeba jen optat na umělé mléko a místo odpovědi se na tazatelku sesypaly dotazy, proč nekojí, jak to zkouší, co pro to udělala… no děskam se hrabou třídičky odpadků…
Tak toto si odpust, takovýhle řeči.....to slyším nerada, jako jak nekojit, nebo zase, jak jako kojit,když máme Bebu.....
Beru to jako zneuctění této závažné diskuze ![]()