Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak krm, no, když to teda holky říkaly…
nerostou VÁM zuby, že tak dlouho spí?
![]()
A jestli prší, nevím,
Jak to poznám?? Mám si koupit test?? ![]()
tě pic, mám co dělat, abych se tu vyznala.
Malou bych vzbudila a dala jí další kuželku, ať spí do rána. A u nás teda neprší, jen ze sprchy
@kacakaca píše: Ženy, poraďte mi prosím jméno pro chlapečka, ale nesmí ho mít nikdo u nás ve vsi a hlavně se nesmí jmenovat jako soused, aby to manžela netrklo.
Chosé Armando
a sestřičku Esmeraldu ![]()
Sem se vám sem trochu vtírla
ale v telce nic nedávaj, manža u svýho pc a sluchátka v uších
No vypadla mi plomba, tak jsem trochu nevrlá, páč mi tam furt lezou oříšky.. Kuželky nám došly, tak jsem jí dala trochu slivovičky, ta je biopřírodní, takže neuškodí ![]()
To musí být velká díra po plombě, když se ti tam vejdou oříšky. Vlašský? ![]()
Taky mám zrovna jednu vypadlou a mě tam zase lezou čipsy
![]()
@Nainuva Prdlajs ty lískový z Tofiffee! Tím karamelem jsem si jí vyndala a tím oříškem jsem si to zase zazáplatovala.. To myslím zcela vážně ![]()
Mě vypadla plomba v osmičce a úplně mě bolí jazyk, jak si do tý díry pořád štouchám ![]()
To je ale zvrhlá debata
No když jsme u toho, mě to dole končí pětkama a až se zahojí dásně po posledním trhání a vyřeší se tahle nová díra, tak se pustíme do nějakých můstků.. Už se nemůžu dočkat až nebudu muset jídlo drtit jen předníma zubama
Ale jde to pomalu, trochu se obávám, že to moje dítě bude mít zuby komplet dřív než já ![]()
Mně vypadla plomba ve čtyřce,když jsem minulý týden na májce žrala ve dvě ráno teplé výpečky…
Ještě jsem se k zubaři neobjednala,nejsem si jistá,zda to nemůže ublížit mimískům,když jsem teprve tři roky od porodu.
Budu muset založit diskuzi a zeptat se holek.
![]()
@Kočislava také tak miluješ věty typu,máme prdíky,rostou nám zuby,už lezete,už říkáme máma? ![]()
Já blbec,nepoužívající mateřský plurál jsem v čekárně u pediatra nějaké mamince na dotaz:kolik vám je? Odpověděla,že 30 let a ještě jsem si v duchu říkala,že je nějaká voráchlá.Ona ně mě koukala jak na blbce a mě až posléze došlo,že se ptala na věk dětí. ![]()
@gabriela82 při tom růstu nových zubů,jedno jestli se jedná o můstek bych si dala bacha na opruzeniny. ![]()
@tetes píše:
Ty voe,já už někdy nevím,zda to někdo myslí vážně nebo je to pérdel.
Cože? Kdože si tu dělá prdel?!!
Nahlásím adminům!
Jinak hlásím, že u nás je světlo
. José je zrovna soused
, vždyť jsem přesně specifikovala, že takhle se mimísek jmenovat nemůže. Esmeralda je holčička přes ulici od Fialových, to by taky nešlo
. Můžu tu zůstat, když mám všechny zuby
??
@kacakaca Okamžitě jeď do porodky, nikdo se na tebe zlobit nebude! Jsi normální? Takhle riskovat, druhý dítě a pořád všechny zuby, to není v pořádku! Nech si udělat rentgen, ať víš na čem jsi!
@kacakaca píše:
Cože? Kdože si tu dělá prdel?!!Nahlásím adminům!
Jinak hlásím, že u nás je světlo. José je zrovna soused
, vždyť jsem přesně specifikovala, že takhle se mimísek jmenovat nemůže. Esmeralda je holčička přes ulici od Fialových, to by taky nešlo
. Můžu tu zůstat, když mám všechny zuby
??
Tak v tom případně to hold musí být Vladislav a Marie
Ne, povinně zuby vymlátit, nebo částečně poškodit
stačí opatlat čokoládou ![]()
PORODNICE???!!! Jako proč mě nepošleš rovnou skočit z mostu
?? K doktorovi nemusím chodit jen proto, že jsem těhotná, to není žádná nemoc. A rodit budu doma, protože bych nemohla být bez své postele, povlečení a výhledu z okna.
@kacakaca Ale na ten rentgen by jsi měla jít… Copak ty nechceš fotečku mimíska v tvém domečku?
![]()