Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28272
11.5.12 22:44

:think: :think: tak krm, no, když to teda holky říkaly…
:think: :think: :think: nerostou VÁM zuby, že tak dlouho spí? 8o :think: :think:
A jestli prší, nevím, 8o 8o 8o 8o Jak to poznám?? Mám si koupit test?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.5.12 22:47

8o tě pic, mám co dělat, abych se tu vyznala.
Malou bych vzbudila a dala jí další kuželku, ať spí do rána. A u nás teda neprší, jen ze sprchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.5.12 22:49
@kacakaca píše: Ženy, poraďte mi prosím jméno pro chlapečka, ale nesmí ho mít nikdo u nás ve vsi a hlavně se nesmí jmenovat jako soused, aby to manžela netrklo :oops: .

Chosé Armando :srdce: a sestřičku Esmeraldu :potlesk:

Sem se vám sem trochu vtírla :mrgreen: ale v telce nic nedávaj, manža u svýho pc a sluchátka v uších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.12 22:50

No vypadla mi plomba, tak jsem trochu nevrlá, páč mi tam furt lezou oříšky.. Kuželky nám došly, tak jsem jí dala trochu slivovičky, ta je biopřírodní, takže neuškodí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.5.12 22:51

To musí být velká díra po plombě, když se ti tam vejdou oříšky. Vlašský? :mrgreen:
Taky mám zrovna jednu vypadlou a mě tam zase lezou čipsy :zed: :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.12 22:56

@Nainuva Prdlajs ty lískový z Tofiffee! Tím karamelem jsem si jí vyndala a tím oříškem jsem si to zase zazáplatovala.. To myslím zcela vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.5.12 23:04

:lol: :lol: :lol: hotová zubařka člověče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.5.12 23:06

Mě vypadla plomba v osmičce a úplně mě bolí jazyk, jak si do tý díry pořád štouchám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.12 23:09

To je ale zvrhlá debata :mrgreen: No když jsme u toho, mě to dole končí pětkama a až se zahojí dásně po posledním trhání a vyřeší se tahle nová díra, tak se pustíme do nějakých můstků.. Už se nemůžu dočkat až nebudu muset jídlo drtit jen předníma zubama :lol: Ale jde to pomalu, trochu se obávám, že to moje dítě bude mít zuby komplet dřív než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.5.12 00:15

Mně vypadla plomba ve čtyřce,když jsem minulý týden na májce žrala ve dvě ráno teplé výpečky… :mrgreen: Ještě jsem se k zubaři neobjednala,nejsem si jistá,zda to nemůže ublížit mimískům,když jsem teprve tři roky od porodu. :mrgreen: Budu muset založit diskuzi a zeptat se holek. :srdce: :srdce: :srdce:
@Kočislava také tak miluješ věty typu,máme prdíky,rostou nám zuby,už lezete,už říkáme máma? :mrgreen:
Já blbec,nepoužívající mateřský plurál jsem v čekárně u pediatra nějaké mamince na dotaz:kolik vám je? Odpověděla,že 30 let a ještě jsem si v duchu říkala,že je nějaká voráchlá.Ona ně mě koukala jak na blbce a mě až posléze došlo,že se ptala na věk dětí. :mrgreen:
@gabriela82 při tom růstu nových zubů,jedno jestli se jedná o můstek bych si dala bacha na opruzeniny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.5.12 06:59
@tetes píše:
Ty voe,já už někdy nevím,zda to někdo myslí vážně nebo je to pérdel. :mrgreen:

Cože? Kdože si tu dělá prdel?!! :cert: Nahlásím adminům!
Jinak hlásím, že u nás je světlo :dance: . José je zrovna soused :roll: , vždyť jsem přesně specifikovala, že takhle se mimísek jmenovat nemůže. Esmeralda je holčička přes ulici od Fialových, to by taky nešlo :( . Můžu tu zůstat, když mám všechny zuby :oops: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.5.12 07:09

@kacakaca Okamžitě jeď do porodky, nikdo se na tebe zlobit nebude! Jsi normální? Takhle riskovat, druhý dítě a pořád všechny zuby, to není v pořádku! Nech si udělat rentgen, ať víš na čem jsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.5.12 07:13
@kacakaca píše:
Cože? Kdože si tu dělá prdel?!! :cert: Nahlásím adminům!
Jinak hlásím, že u nás je světlo :dance: . José je zrovna soused :roll: , vždyť jsem přesně specifikovala, že takhle se mimísek jmenovat nemůže. Esmeralda je holčička přes ulici od Fialových, to by taky nešlo :( . Můžu tu zůstat, když mám všechny zuby :oops: ??

Tak v tom případně to hold musí být Vladislav a Marie :palec: Ne, povinně zuby vymlátit, nebo částečně poškodit :mrgreen: stačí opatlat čokoládou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
12.5.12 07:14

PORODNICE???!!! Jako proč mě nepošleš rovnou skočit z mostu :roll: ?? K doktorovi nemusím chodit jen proto, že jsem těhotná, to není žádná nemoc. A rodit budu doma, protože bych nemohla být bez své postele, povlečení a výhledu z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.5.12 07:33

@kacakaca Ale na ten rentgen by jsi měla jít… Copak ty nechceš fotečku mimíska v tvém domečku? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová