Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rafilka píše:
My močíme do dřezu, je to teplý a rovnou se umeje nádobí![]()
![]()
![]()
A sakra! To mi nedošlo!
Jsi prostě lepší ![]()
Jinak vám tedy všem přeji: KRÁSNÉ NEDĚLNÍ RÁNO SOUDRUŽKY SUPER EKOBIOMATKY!!!
![]()
@Mmonnika píše:
Ty taky nic nechápeš a kdo se jako podělí s tím dítětem?!
Jo aháááá ![]()
Takže jsem si z toho do života měla vztí toto: vzbudit dítě a dát mu loknout a nenechávat si vínečko jen sama pro sebe… šak je pravda, že Francouzi jsou zdravější jak my, když ho furt chlaščou! ![]()
Jo ženský - teď vážně:
sedím v posteli, klapu do noťasa, piju kafe - tudíž nevařím od sedmi od rána zdravý oběd, děti čumí s manželem na závody aut v tv, tudíž neběhají na čerstvém vzduchu, ani si s nimi nehraju didaktické hry…
Mám se stydět?
Myslíte si, že jsem špatná matka
![]()
@xyz píše:
Jo ženský - teď vážně:
sedím v posteli, klapu do noťasa, piju kafe - tudíž nevařím od sedmi od rána zdravý oběd, děti čumí s manželem na závody aut v tv, tudíž neběhají na čerstvém vzduchu, ani si s nimi nehraju didaktické hry…Mám se stydět?![]()
![]()
![]()
![]()
Já myslím, že odpověd znáš! Snad si nemyslíš, že za TOHLE tě pochválíme, oči mi skoro vyletěly z důlků, kdybys tu nepsala už dřív, tak bych myslela, že tu někdo spamuje!
@xyz píše:
Jo aháááá
Takže jsem si z toho do života měla vztí toto: vzbudit dítě a dát mu loknout a nenechávat si vínečko jen sama pro sebe… šak je pravda, že Francouzi jsou zdravější jak my, když ho furt chlaščou!
Správně
dej dětem trochu té ohnivé vody, at si to ráno u nich trochu vyžehlíš.
@Mmonnika píše:
Já myslím, že odpověd znáš! Snad si nemyslíš, že za TOHLE tě pochválíme, oči mi skoro vyletěly z důlků, kdybys tu nepsala už dřív, tak bych myslela, že tu někdo spamuje!
Soudruzky, je to spatne..i kdyz jsem zvykala vetvicky brizy, prikladala si na hrudnik lesni mech, macela nohy ve studene vode a spala s lecivym kristalem pod polstarem, v krku me boli stale…Asi opravdu dojde na osklivou chemii z lekarny
Bojim se, ze me ekobiomatky vylouci ze sve party
@LouLou píše:
Soudruzky, je to spatne..i kdyz jsem zvykala vetvicky brizy, prikladala si na hrudnik lesni mech, macela nohy ve studene vode a spala s lecivym kristalem pod polstarem, v krku me boli stale…Asi opravdu dojde na osklivou chemii z lekarnyBojim se, ze me ekobiomatky vylouci ze sve party
Hele, ještě zkus 9 kaštanů pod polštářem a dej pár hlaviček cibule po pokoji - ale jako vážně ![]()
@Nainuva píše:
Hele, ještě zkus 9 kaštanů pod polštářem a dej pár hlaviček cibule po pokoji - ale jako vážně
Já doporučuji vývar z muších nožek a želvího trusu! Fakt to pomáhá, mám to vyzkoušené na dětech - dám jim to jednou a hned mají po potížích!!!
Holky, paní v čerstvé diskusi hledá radu na časté blinkání mimina a mimo jiné píše:
„Máme režimová opatření, jako zvýšené postýlky, kočárek, hodně nosím v manduce, dlouho krkáme, nosíme,…“
Myslíte, že bych jí měla poradit, aby na toho chudáka malýho nekrkali, že to by se poblil každý???
Olalá.. tak i já mohu konečně přispět svou troškou do mlýna a nabízím želví trus
! Želvičku Julču máme doma a smolí jedna báseň, takže výkalů máme požehnaně
![]()
Adresy mi pište do SZ ![]()
@xyz No to určitě napiš.. bože, snad nebude pozdě
!
A to nošení ať taky omezení.. už vidím, jak mě nacpanou po vrch někdo třepe v náručí
.. jako doteky jsou doteky, jasný, ale po pořádném nášupu musí mít bachůrek místo… přece ![]()
@xyz píše:
Mám se stydět?![]()
![]()
![]()
![]()
ANO. Ale to víš sama
.
To je hrůza, jsem úplně zpocená. Než „nahoním“ baterku, aby noťas (dřevěný, jak jinak) chvilku vydržel, tak su zedřená jak mezek
.
@LouLou Vydrž
. Nesmíš zklouznout na nepravou cestu, odolej pokušení a vykloktej si slivovicou. Ale nic nepolknout! Ať to nezanechá následky na mimískovi
.
@kacakaca píše:
ANO. Ale to víš sama.
To je hrůza, jsem úplně zpocená. Než „nahoním“ baterku, aby noťas (dřevěný, jak jinak) chvilku vydržel, tak su zedřená jak mezek
@LouLou Vydrž.
. Nesmíš zklouznout na nepravou cestu, odolej pokušení a vykloktej si slivovicou. Ale nic nepolknout! Ať to nezanechá následky na mimískovi
.
to musíš nabíjet při čtení.. jinak bys to dlouho nedopracovala. Mě te¨'d taky asistuje manžel, abych mohla projet net co je novýho. A pak spolu jdeme vařit. No a večer, aby byla telka se střídáme se sousedama. Jedni obstarají eletriku a druzí se dívají ![]()
Proč nehrajete deskovky nebo šarády? To se pobaví všichni najednou. Večery u televize - to snad byla zábava našich rodičů, ne? NIKDO z mých známých televizi nemá. Jsou prostě úžasně alternativní
.