Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
13.5.12 09:45
@Rafilka píše:
My močíme do dřezu, je to teplý a rovnou se umeje nádobí ;) :mrgreen: :palec: :lol:

A sakra! To mi nedošlo! :zed: Jsi prostě lepší :palec:

Jinak vám tedy všem přeji: KRÁSNÉ NEDĚLNÍ RÁNO SOUDRUŽKY SUPER EKOBIOMATKY!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 09:49
@Mmonnika píše:
Ty taky nic nechápeš a kdo se jako podělí s tím dítětem?!

Jo aháááá :idea:
Takže jsem si z toho do života měla vztí toto: vzbudit dítě a dát mu loknout a nenechávat si vínečko jen sama pro sebe… šak je pravda, že Francouzi jsou zdravější jak my, když ho furt chlaščou! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 09:52

Jo ženský - teď vážně:
sedím v posteli, klapu do noťasa, piju kafe - tudíž nevařím od sedmi od rána zdravý oběd, děti čumí s manželem na závody aut v tv, tudíž neběhají na čerstvém vzduchu, ani si s nimi nehraju didaktické hry…

Mám se stydět? :?: :?: :?: Myslíte si, že jsem špatná matka :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.5.12 09:57
@xyz píše:
Jo ženský - teď vážně:
sedím v posteli, klapu do noťasa, piju kafe - tudíž nevařím od sedmi od rána zdravý oběd, děti čumí s manželem na závody aut v tv, tudíž neběhají na čerstvém vzduchu, ani si s nimi nehraju didaktické hry…Mám se stydět? :?: :?: :?: Myslíte si, že jsem špatná matka :?: :?: :?:

Já myslím, že odpověd znáš! Snad si nemyslíš, že za TOHLE tě pochválíme, oči mi skoro vyletěly z důlků, kdybys tu nepsala už dřív, tak bych myslela, že tu někdo spamuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.5.12 10:01
@xyz píše:
Jo aháááá :idea:
Takže jsem si z toho do života měla vztí toto: vzbudit dítě a dát mu loknout a nenechávat si vínečko jen sama pro sebe… šak je pravda, že Francouzi jsou zdravější jak my, když ho furt chlaščou! :dance:

Správně :palec: dej dětem trochu té ohnivé vody, at si to ráno u nich trochu vyžehlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 10:03
@Mmonnika píše:
Já myslím, že odpověd znáš! Snad si nemyslíš, že za TOHLE tě pochválíme, oči mi skoro vyletěly z důlků, kdybys tu nepsala už dřív, tak bych myslela, že tu někdo spamuje!
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
13.5.12 11:27

Soudruzky, je to spatne..i kdyz jsem zvykala vetvicky brizy, prikladala si na hrudnik lesni mech, macela nohy ve studene vode a spala s lecivym kristalem pod polstarem, v krku me boli stale…Asi opravdu dojde na osklivou chemii z lekarny :,( Bojim se, ze me ekobiomatky vylouci ze sve party

• Citovat
  • Upravit
18223
13.5.12 11:47
@LouLou píše:
Soudruzky, je to spatne..i kdyz jsem zvykala vetvicky brizy, prikladala si na hrudnik lesni mech, macela nohy ve studene vode a spala s lecivym kristalem pod polstarem, v krku me boli stale…Asi opravdu dojde na osklivou chemii z lekarny :,( Bojim se, ze me ekobiomatky vylouci ze sve party

Hele, ještě zkus 9 kaštanů pod polštářem a dej pár hlaviček cibule po pokoji - ale jako vážně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 13:37
@Nainuva píše:
Hele, ještě zkus 9 kaštanů pod polštářem a dej pár hlaviček cibule po pokoji - ale jako vážně :palec:

Já doporučuji vývar z muších nožek a želvího trusu! Fakt to pomáhá, mám to vyzkoušené na dětech - dám jim to jednou a hned mají po potížích!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
13.5.12 13:41

Holky, paní v čerstvé diskusi hledá radu na časté blinkání mimina a mimo jiné píše:
„Máme režimová opatření, jako zvýšené postýlky, kočárek, hodně nosím v manduce, dlouho krkáme, nosíme,…“

Myslíte, že bych jí měla poradit, aby na toho chudáka malýho nekrkali, že to by se poblil každý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.5.12 13:42

Olalá.. tak i já mohu konečně přispět svou troškou do mlýna a nabízím želví trus :palec: :dance: ! Želvičku Julču máme doma a smolí jedna báseň, takže výkalů máme požehnaně :P :D
Adresy mi pište do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.5.12 13:49

@xyz No to určitě napiš.. bože, snad nebude pozdě 8o !
A to nošení ať taky omezení.. už vidím, jak mě nacpanou po vrch někdo třepe v náručí :zed: .. jako doteky jsou doteky, jasný, ale po pořádném nášupu musí mít bachůrek místo… přece :!:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
13.5.12 15:14
@xyz píše:
Mám se stydět? :?: :?: :?: Myslíte si, že jsem špatná matka :?: :?: :?:

ANO. Ale to víš sama :nevim: .

To je hrůza, jsem úplně zpocená. Než „nahoním“ baterku, aby noťas (dřevěný, jak jinak) chvilku vydržel, tak su zedřená jak mezek :roll: .

@LouLou Vydrž :hug: . Nesmíš zklouznout na nepravou cestu, odolej pokušení a vykloktej si slivovicou. Ale nic nepolknout! Ať to nezanechá následky na mimískovi :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 18:45
@kacakaca píše:
ANO. Ale to víš sama :nevim: .

To je hrůza, jsem úplně zpocená. Než „nahoním“ baterku, aby noťas (dřevěný, jak jinak) chvilku vydržel, tak su zedřená jak mezek :roll: .

@LouLou Vydrž :hug: . Nesmíš zklouznout na nepravou cestu, odolej pokušení a vykloktej si slivovicou. Ale nic nepolknout! Ať to nezanechá následky na mimískovi :think: .

to musíš nabíjet při čtení.. jinak bys to dlouho nedopracovala. Mě te¨'d taky asistuje manžel, abych mohla projet net co je novýho. A pak spolu jdeme vařit. No a večer, aby byla telka se střídáme se sousedama. Jedni obstarají eletriku a druzí se dívají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
13.5.12 19:56

Proč nehrajete deskovky nebo šarády? To se pobaví všichni najednou. Večery u televize - to snad byla zábava našich rodičů, ne? NIKDO z mých známých televizi nemá. Jsou prostě úžasně alternativní :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová