Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
13.5.12 20:12

No tak hlavně, že jste tady beze mě od včera prokrafali 6 stránek, to je úrověň. :nevim: Místo, aby ste spřádali na kolovrátku, aby bylo z čeho v zimě plést :think: Já makám celý den, aby měla rodina pohodlíčko a vy tu kafráte.....No myslím, že ženy vaší úrovně mi nemůžou dát žádný přínos.
Takže se půjdu naodnulovat, vyholit, navonět a načančat a pak postytnu svému dokonalému muži ta správná potěšení, jak jinak než v misionářské poloze…Jinak by to byla prasárna a to se nehodí :oops: Vrátím se přesně za 13 minut, to je průměrná doba soulože, průměrného středoevropana… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
13.5.12 20:16

A kurňa, teď jsem se dozvěděla, že můj muž je podprůměrný a středoevropan k tomu :,( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 20:47
@alisekR píše:
No tak hlavně, že jste tady beze mě od včera prokrafali 6 stránek, to je úrověň. :nevim: Místo, aby ste spřádali na kolovrátku, aby bylo z čeho v zimě plést :think: Já makám celý den, aby měla rodina pohodlíčko a vy tu kafráte.....No myslím, že ženy vaší úrovně mi nemůžou dát žádný přínos.
Takže se půjdu naodnulovat, vyholit, navonět a načančat a pak postytnu svému dokonalému muži ta správná potěšení, jak jinak než v misionářské poloze…Jinak by to byla prasárna a to se nehodí :oops: Vrátím se přesně za 13 minut, to je průměrná doba soulože, průměrného středoevropana… :mavam:

13 minut přímo soulože, nebo s předehrou? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.5.12 21:00
@Nainuva píše:
13 minut přímo soulože, nebo s předehrou? :think: :mrgreen: [/citace
S předehrou samo, už to mám za sebou a teď se jdu věnovat tomu, abych naučila manžela uklízet, na jedné diskuzi se to teď řeší a já bych byla nerada out.To jistě chápete. Jsem dneska nějak pozadu ve všem, co se tady děje a nerada bych si šla lehnout s mindrákem, co všechno jsem dnes nestihla naučit manžela, dítě, kočku, psa, druhou kočku… :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.5.12 21:02

Tak a teď jsem to ještě špatně udělala tady toto, jsem něco umazala a udělala citaci někomu jinýmu. Takže to, co je teď nade mnou, jsem psala já, Já, JÁ :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.5.12 21:06

@alisekR Naštěstí jsme to pochopily, nezapomeň, že se bavíš s NĚKÝM :jazyk: :palec: !
Takže když jsme v lůžku dýl, jak 13 minut, tak pohoršujeme :think: :oops: ?
My teda jen 15, ale nerada bych nějak ovlivňovala náš průměr :!:
Takže přesně po 13 odcházím, doufám, že to spolubydlící pochopí teda… :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:10

@alisekR joo prosimtě, TYY, my to chápeme :P :mrgreen:
Hm, já radši nebudu psát náš průměr :lol: :lol:

Kde se řeší uklízení, sem mimo 8o nestíhám všechno, něco propásnu a budu v háji, manželka a matka na nic :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena Lou
13.5.12 21:14

v luzku.....spolubydlici..... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13211
13.5.12 21:15

@Nainuva No tak radši nám ho sem napiš :lol: .. fakt jsi mě teď naštvala :cert: , tak dávej bacha, abych neodešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.5.12 21:17
@neprihlasena Lou píše:
v luzku.....spolubydlici..... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

No cococo? Jsem spořádaná dáma v letech! :mrgreen:
Je mi UŽ přes 30 a mám jednoho pantera :palec: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.5.12 21:18

Jistě, špatně jste to pochopili, náš průměr je rychlost blesku, jenže když je ten průměr těch 13 minut, tak se to snažím natrénovat. Abych nevybočovala, kdyby to někdo zjistil..... :oops: Ona průměrnost je ideální, ne. Vůbec nechápete, že vrznout si o chvilku dýl nebo míň, to může mít nepříjemný dopad na celý váš život. Například si vás tu všichni pak budou pamatovat, že si ta co vrže dlouho nebo krátce..... :roll: Ale proboha, nikomu to tady na mě neříkejte, že nemám ten průměr...... :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.5.12 21:27
@alisekR píše:
Tak a teď jsem to ještě špatně udělala tady toto, jsem něco umazala a udělala citaci někomu jinýmu. Takže to, co je teď nade mnou, jsem psala já, Já, JÁ :pocitac: :pocitac: :zed:

Sobče, tfuj :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.5.12 21:29
@alisekR píše:
Jistě, špatně jste to pochopili, náš průměr je rychlost blesku, jenže když je ten průměr těch 13 minut, tak se to snažím natrénovat. Abych nevybočovala, kdyby to někdo zjistil..... :oops: Ona průměrnost je ideální, ne. Vůbec nechápete, že vrznout si o chvilku dýl nebo míň, to může mít nepříjemný dopad na celý váš život. Například si vás tu všichni pak budou pamatovat, že si ta co vrže dlouho nebo krátce..... :roll: Ale proboha, nikomu to tady na mě neříkejte, že nemám ten průměr...... :,(

8o 8o 8o tak já jsem ten průměr pochopila včetně mytí, holení, předehry a všeho k tomu :think: :think: Jsem divná?? 8o 8o Mám založit novou diskuzi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:31
@Kočislava píše:
8o 8o 8o tak já jsem ten průměr pochopila včetně mytí, holení, předehry a všeho k tomu :think: :think: Jsem divná?? 8o 8o Mám založit novou diskuzi????

nezakládej, blbejch diskuzí je dost :cert: :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 21:32
@Petisa píše:
@Nainuva No tak radši nám ho sem napiš :lol: .. fakt jsi mě teď naštvala :cert: , tak dávej bacha, abych neodešla :mrgreen:

máme menší průměr :think: Teda, hodiny jsem při tom sledovala asi jen dvakrát - když jsem čekala, kdy zabere globule pharmatexu- asi to ani holka nestihla 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová