Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak hlavně, že jste tady beze mě od včera prokrafali 6 stránek, to je úrověň.
Místo, aby ste spřádali na kolovrátku, aby bylo z čeho v zimě plést
Já makám celý den, aby měla rodina pohodlíčko a vy tu kafráte.....No myslím, že ženy vaší úrovně mi nemůžou dát žádný přínos.
Takže se půjdu naodnulovat, vyholit, navonět a načančat a pak postytnu svému dokonalému muži ta správná potěšení, jak jinak než v misionářské poloze…Jinak by to byla prasárna a to se nehodí
Vrátím se přesně za 13 minut, to je průměrná doba soulože, průměrného středoevropana… ![]()
A kurňa, teď jsem se dozvěděla, že můj muž je podprůměrný a středoevropan k tomu
…
@alisekR píše:
No tak hlavně, že jste tady beze mě od včera prokrafali 6 stránek, to je úrověň.Místo, aby ste spřádali na kolovrátku, aby bylo z čeho v zimě plést
Já makám celý den, aby měla rodina pohodlíčko a vy tu kafráte.....No myslím, že ženy vaší úrovně mi nemůžou dát žádný přínos.
Takže se půjdu naodnulovat, vyholit, navonět a načančat a pak postytnu svému dokonalému muži ta správná potěšení, jak jinak než v misionářské poloze…Jinak by to byla prasárna a to se nehodíVrátím se přesně za 13 minut, to je průměrná doba soulože, průměrného středoevropana…
13 minut přímo soulože, nebo s předehrou?
![]()
@Nainuva píše:
13 minut přímo soulože, nebo s předehrou?![]()
[/citace
S předehrou samo, už to mám za sebou a teď se jdu věnovat tomu, abych naučila manžela uklízet, na jedné diskuzi se to teď řeší a já bych byla nerada out.To jistě chápete. Jsem dneska nějak pozadu ve všem, co se tady děje a nerada bych si šla lehnout s mindrákem, co všechno jsem dnes nestihla naučit manžela, dítě, kočku, psa, druhou kočku…
Tak a teď jsem to ještě špatně udělala tady toto, jsem něco umazala a udělala citaci někomu jinýmu. Takže to, co je teď nade mnou, jsem psala já, Já, JÁ
![]()
@alisekR Naštěstí jsme to pochopily, nezapomeň, že se bavíš s NĚKÝM
!
Takže když jsme v lůžku dýl, jak 13 minut, tak pohoršujeme
?
My teda jen 15, ale nerada bych nějak ovlivňovala náš průměr ![]()
Takže přesně po 13 odcházím, doufám, že to spolubydlící pochopí teda…
![]()
@alisekR joo prosimtě, TYY, my to chápeme
![]()
Hm, já radši nebudu psát náš průměr
![]()
Kde se řeší uklízení, sem mimo
nestíhám všechno, něco propásnu a budu v háji, manželka a matka na nic ![]()
@Nainuva No tak radši nám ho sem napiš
.. fakt jsi mě teď naštvala
, tak dávej bacha, abych neodešla ![]()
@neprihlasena Lou píše:
v luzku.....spolubydlici.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No cococo? Jsem spořádaná dáma v letech! ![]()
Je mi UŽ přes 30 a mám jednoho pantera
![]()
Jistě, špatně jste to pochopili, náš průměr je rychlost blesku, jenže když je ten průměr těch 13 minut, tak se to snažím natrénovat. Abych nevybočovala, kdyby to někdo zjistil.....
Ona průměrnost je ideální, ne. Vůbec nechápete, že vrznout si o chvilku dýl nebo míň, to může mít nepříjemný dopad na celý váš život. Například si vás tu všichni pak budou pamatovat, že si ta co vrže dlouho nebo krátce.....
Ale proboha, nikomu to tady na mě neříkejte, že nemám ten průměr...... ![]()
@alisekR píše:
Tak a teď jsem to ještě špatně udělala tady toto, jsem něco umazala a udělala citaci někomu jinýmu. Takže to, co je teď nade mnou, jsem psala já, Já, JÁ![]()
![]()
Sobče, tfuj
![]()
@alisekR píše:
Jistě, špatně jste to pochopili, náš průměr je rychlost blesku, jenže když je ten průměr těch 13 minut, tak se to snažím natrénovat. Abych nevybočovala, kdyby to někdo zjistil.....Ona průměrnost je ideální, ne. Vůbec nechápete, že vrznout si o chvilku dýl nebo míň, to může mít nepříjemný dopad na celý váš život. Například si vás tu všichni pak budou pamatovat, že si ta co vrže dlouho nebo krátce.....
Ale proboha, nikomu to tady na mě neříkejte, že nemám ten průměr......
tak já jsem ten průměr pochopila včetně mytí, holení, předehry a všeho k tomu
Jsem divná??
Mám založit novou diskuzi????
@Kočislava píše:
![]()
![]()
tak já jsem ten průměr pochopila včetně mytí, holení, předehry a všeho k tomu
![]()
Jsem divná??
![]()
Mám založit novou diskuzi????
nezakládej, blbejch diskuzí je dost
![]()
@Petisa píše:
@Nainuva No tak radši nám ho sem napiš.. fakt jsi mě teď naštvala
, tak dávej bacha, abych neodešla
máme menší průměr
Teda, hodiny jsem při tom sledovala asi jen dvakrát - když jsem čekala, kdy zabere globule pharmatexu- asi to ani holka nestihla
![]()