Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MegK No, to není špatný nápad
Ale přemýšlím, jestli nepůjdu raději domů. V krku mě bolí, nic se mi nechce, nemám tu jídlo ani chlapa, tak co v práci ![]()
@Maky.p píše:
@MegK No, to není špatný nápadAle přemýšlím, jestli nepůjdu raději domů. V krku mě bolí, nic se mi nechce, nemám tu jídlo ani chlapa, tak co v práci
jo když je to až tak na prdlačky tak to zabal a jdi domů ![]()
Aspoň dospíš to brzké vstávání.
@MegK To je fakt, dneska jsem tak vstávala poprvé po měsíci, tak mi to dalo zabrat
Jsem si doma lenošila po LPK ![]()
@Maky.p já jdu spát ![]()
A pokud půjdeš domů,nezapomeň se najíst ![]()
pááá ![]()
Holky, teď jsem si po nudném dnu v práci dočetla zpětně Vaše příspěvky a díky Vám všem
Hned mám super náladu ![]()
Trochu mi jí kazí to, že si říkám, proč já neumím být tak vtipná???!!! ![]()
@Pherenike píše:
Holky, teď jsem si po nudném dnu v práci dočetla zpětně Vaše příspěvky a díky Vám všemHned mám super náladu
Trochu mi jí kazí to, že si říkám, proč já neumím být tak vtipná???!!!
Protože nejsi dostatečně jedovatá!
![]()
@Pherenike píše:
@kacakaca A jak se můžu vojedovatit?
To záleží, do jaké kategorie bys chtěla patřit: čarodějnice/závistivka/drbna/dokonalá matka/vosa…
Jak píchneš poprvé, každý další rýpanec bude už jen lehčí. Ale pokud nemáš načteno eMimino, tak jsi bez šance
, já čtu a čtu, až mě z toho oči bolí…
@kacakaca No z načítání emimina jsem ze začátku měla trochu trauma, než jsem zjistila, že tu existují i normální matky ![]()
Ty ostatní mě přišly dostatečně zkritizovat do mnou založené diskuse
![]()
@Pherenike píše:
@kacakaca No z načítání emimina jsem ze začátku měla trochu trauma, než jsem zjistila, že tu existují i normální matky
Ty ostatní mě přišly dostatečně zkritizovat do mnou založené diskuse![]()
Ty sis založila diskuzi
? Jsi normální? To sis nevšimla jak každá končí??? No, doufám, že aspoň trochu rozumu jsi zažila a založilas ji anonymně…
@kacakaca @LouLou Řeknu Vám ale, že dost často jsem už ztrácela nervy a uvažovala o jiném než slušném diskutování s těmi dámami, které se tam vrhly útokem ztrestat tu drzou matku, která si dovolila něco říct ![]()
No tak vidíš, nemáš být drzá
(a pro jistotu vše zakládat anonymně). A teď koukám, že jsi těhu
, tak to mocinky velká gratulka
. Už se určo těšíte s manžou na mimíska
, že?