Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_Smile_Please_ píše:
A to se vyplatí
Vyplatí se to až s sebou budu tahat 50 kg a více balení z makra
Už se vidím jak s růdlem či károu jdu na procházku a v ní mám prášek na praní, aviváž, kila zubní pasty, prášek do myčky, asi milion přípravků pro hygienickou domácnost a nesmím zapomenout na pár balení vložek a krabiček tamponů ![]()
jako dobry, tak ja vim ze se to stava, chlapi jsou takovi sobci, stejne bych ho okamzite vykopla,nenecham se ponizovat, ale nejvic by me ranilo, kdyby to byla nejaka umela fuchtle se silikonama, namalovana, odbarvena…ja se tak snazim kvuli prirode , to by mi opravdu dal ![]()
@LouLou
co máte dnes k obědu?
Jinak s manželem ti neporadím, vypadá to bohužel na tu milenku, škoda, že mu nemůžeš projet ten mobil
A má podle toho co píšeš tak má doma vše co potřebuje. A co sex? ![]()
@katyca naklicenou cocku s jahlovym dresinkem a cerstvou petrzelkou
Sex…no po dvou domacich porodech uz zadna slava.Manza mi asistoval celou dobu,jelikoz byla zima a zaveje,takk nam na samotu u lesa ani jednou nestihla dojet porodni asistentka, natoz nekdo jinej…a ty krvavy fleky na podlaze svym eko-pristupem taky nak nemuzu vydrhnout ![]()
@LouLou píše:
jako dobry, tak ja vim ze se to stava, chlapi jsou takovi sobci, stejne bych ho okamzite vykopla,nenecham se ponizovat, ale nejvic by me ranilo, kdyby to byla nejaka umela fuchtle se silikonama, namalovana, odbarvena…ja se tak snazim kvuli prirode , to by mi opravdu dal
Nic si z toho nedělej, dej si odvárek z mořských řas a pavučin z koupelnového rohu a uvidíš, jak tě to uklidní ![]()
@Maky.p píše:
Já vstávám ve 4:45 a asi proto se mi nic nechce, spala bych jak miminoA mám chuť na čokoládu? Nevíte?
Včera jsem sežrala celou oříškovou Milku a dneska tu mám jahodovou a bílou
To je dilema toto
Hele bílou zajídej tou jahodouvou ![]()
A je to.. pros jistotu si ještě dnes kup další Milku,nejlépe 3 ať máš větší možnost výběru,kterou budeš jíst jako první ![]()
@LouLou Budeš ještě ráda když se dozvíš je v tom ženská a ne chlap ![]()
Hele kdyžtak zkus nějaké sexy prádlo,to zabere … bacha na bobra ať mu neublížíš …
Spíš poraďte, co si k obědu mám dát já, v lednici je 5 kuliček bramborových knedlíků, jablko, pomeranč, čokoláda, máslo a kus slaniny, možná ještě projímadlo a voltaren. Teď se ukažte
![]()
Slaná verze … opraž slaninu na másle + příloha bram. knedlíky
Sladká verze … očisti a nakrájej jablko a pomeranč … rozpusti čokoládu zalej bram.knedlíky a doufej že se to bude dát jíst ![]()
@JanaK88 píše:
Spíš poraďte, co si k obědu mám dát já, v lednici je 5 kuliček bramborových knedlíků, jablko, pomeranč, čokoláda, máslo a kus slaniny, možná ještě projímadlo a voltaren. Teď se ukažte![]()
![]()
Tak já bych si z toho dala určitě voltaren na slanině, uplně jsem dostala chut a my ho doma zrovna nemáme ![]()
@MegK Tak ze sladké verze se mi udělalo trošičku nevolno, raději jíst nebudu, ale voltaren na slanině tě trumfnul
![]()
@MegK píše:
Hele bílou zajídej tou jahodouvou
A je to.. pros jistotu si ještě dnes kup další Milku,nejlépe 3 ať máš větší možnost výběru,kterou budeš jíst jako první
Hmmm
doma je ještě oříšková
Tak já mám dneska k obědu NIC, jedly jste to některá a chutnalo vám? Jsem si sváču zapomněla doma ![]()
@JanaK88 já být tebou sním tu slaninu s Voltarenem aj projímadlem
ať se pořádně najíš ![]()