Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když už se tu řeší tak závažné věci, tak já se taky vtírnu dotazem. Chtěla bych vědět, jestli se hodí moje jméno k mému příjmení
jsem Buchtoslava Marmeládová, nevím, jestli bych se neměla přejmenovat.
@PjckjsANEBjája to je jasnej duch, ale neboj, voni se tam spolu nako porovnaj.Priroda je mocna carodejka, natoz kdyz ma tenhle duch cerveny oci
![]()
@Mmonnika
Mela by ses vdat, nejlepe za pana Povidlu nebo Orecha.Podle numerologickyho rozboru jmen se ti hned zacne darit lip.
@lleennttiillkkaa píše:
Jo a duchy nevidím, ale cítím, protože můj syn se rozhodl mě otrávit
@LouLou Super, další skvělá diskuse, kam budu ráda přispívat
jenom teda váhu snad radši sdělovat nebudu
Podle toho kolik toho teď sním jsem těhotná nejmíň s trojčaty ![]()
@Mmonnika píše:
Když už se tu řeší tak závažné věci, tak já se taky vtírnu dotazem. Chtěla bych vědět, jestli se hodí moje jméno k mému příjmeníjsem Buchtoslava Marmeládová, nevím, jestli bych se neměla přejmenovat.
Ne, ne, takové krásné a výjimečné jméno si určitě nechej ![]()
barvu očí mám modrou, měřím 170cm a váhu neřeknu i kdyby jste mě umlátili ![]()
@PjckjsANEBjája seš si jistá, kdo je matkou toho dítěte? Nechci se tě dotknout, ale ty červené oči naznačují, že by to mohl být někdo jiný než ty, dokonce je tady v této diskuzi ![]()
@Mmonnika Ani ja si nejsem jista, po porodu musime jit okamzite na testy DNA ![]()
Oči mám opuchlý, takže na váhu ani z okna pořádně nevidím, zato jasnozřivě cítím, že těhule nejsi, protože máš jednoho ducha místo dvou. Ale uvidíš podle počasí, třeba už zítra tam budeš mít duchů alespoň deset.
![]()
@LouLou
Ahojik
,
Oči modré,72kg při 165cm
(omluvou mi je,že jsem 5m po porodu),těhule tedy snad nejsem,neb 4 děti stačí,o duchovi nic nevím
a svítí nám tu sluníčko,ale pofukuje,vypadá to,že se počasí pokazí.
![]()
@LouLou píše:
@Mmonnika Ani ja si nejsem jista, po porodu musime jit okamzite na testy DNA
A sakra, jak jsi mohla poznat, že narážím zrovna na tebe ![]()
tak jsem se po ránu dobře pobavila a od srdce zasmála
jste skvělý ![]()
@lulushka píše:
Ne, ne, takové krásné a výjimečné jméno si určitě nechej
Tak jo, já si to vlastně taky myslím, ale chtěla jsem, aby mi ho někdo pochválil ![]()
Ahoj oči mívám jak kdy někdy modré někdy dočervena, duchy vídávám(spíš cítívám) dost často a těhotná asi budeš, pokud si se teda koupala v poslední době v bazénu kde mohl náhodně vyvrcholit nějaký samec ![]()