Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
9.5.12 08:32

Když už se tu řeší tak závažné věci, tak já se taky vtírnu dotazem. Chtěla bych vědět, jestli se hodí moje jméno k mému příjmení :idea: jsem Buchtoslava Marmeládová, nevím, jestli bych se neměla přejmenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
9.5.12 08:33

@PjckjsANEBjája to je jasnej duch, ale neboj, voni se tam spolu nako porovnaj.Priroda je mocna carodejka, natoz kdyz ma tenhle duch cerveny oci :kytka: :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
LouLou
9.5.12 08:34

@Mmonnika
Mela by ses vdat, nejlepe za pana Povidlu nebo Orecha.Podle numerologickyho rozboru jmen se ti hned zacne darit lip.

• Citovat
  • Upravit
10713
9.5.12 08:34
@lleennttiillkkaa píše:
Jo a duchy nevidím, ale cítím, protože můj syn se rozhodl mě otrávit :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.5.12 08:35

@LouLou Super, další skvělá diskuse, kam budu ráda přispívat :-) jenom teda váhu snad radši sdělovat nebudu :-D Podle toho kolik toho teď sním jsem těhotná nejmíň s trojčaty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
9.5.12 08:36
@Mmonnika píše:
Když už se tu řeší tak závažné věci, tak já se taky vtírnu dotazem. Chtěla bych vědět, jestli se hodí moje jméno k mému příjmení :idea: jsem Buchtoslava Marmeládová, nevím, jestli bych se neměla přejmenovat.

Ne, ne, takové krásné a výjimečné jméno si určitě nechej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.5.12 08:38

barvu očí mám modrou, měřím 170cm a váhu neřeknu i kdyby jste mě umlátili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.5.12 08:39

@PjckjsANEBjája seš si jistá, kdo je matkou toho dítěte? Nechci se tě dotknout, ale ty červené oči naznačují, že by to mohl být někdo jiný než ty, dokonce je tady v této diskuzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
9.5.12 08:40

@Mmonnika Ani ja si nejsem jista, po porodu musime jit okamzite na testy DNA :think:

• Citovat
  • Upravit
15319
9.5.12 08:46

Oči mám opuchlý, takže na váhu ani z okna pořádně nevidím, zato jasnozřivě cítím, že těhule nejsi, protože máš jednoho ducha místo dvou. Ale uvidíš podle počasí, třeba už zítra tam budeš mít duchů alespoň deset. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
9.5.12 08:46

@LouLou
Ahojik :mavam: ,
Oči modré,72kg při 165cm :zed: (omluvou mi je,že jsem 5m po porodu),těhule tedy snad nejsem,neb 4 děti stačí,o duchovi nic nevím :mrgreen: a svítí nám tu sluníčko,ale pofukuje,vypadá to,že se počasí pokazí.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
3478
9.5.12 08:48
@LouLou píše:
@Mmonnika Ani ja si nejsem jista, po porodu musime jit okamzite na testy DNA :think:

A sakra, jak jsi mohla poznat, že narážím zrovna na tebe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
9.5.12 08:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem se po ránu dobře pobavila a od srdce zasmála :palec: :palec: :palec: jste skvělý :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.5.12 08:50
@lulushka píše:
Ne, ne, takové krásné a výjimečné jméno si určitě nechej :P

Tak jo, já si to vlastně taky myslím, ale chtěla jsem, aby mi ho někdo pochválil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.5.12 08:52

Ahoj oči mívám jak kdy někdy modré někdy dočervena, duchy vídávám(spíš cítívám) dost často a těhotná asi budeš, pokud si se teda koupala v poslední době v bazénu kde mohl náhodně vyvrcholit nějaký samec :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová