Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
9.5.12 09:50
@JanaK88 píše:
V pračce? 8o :mrgreen:

To je ale rozmlsanost, pěkně v potoce, jako Nastěnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
9.5.12 09:51
@JanaK88 píše:
@Mmonnika To mi říká přítel taky :mrgreen:
… uz se prenasi, video, zvuk, obrazky, psani…jeste chybi cichovy a chutovy vjemy a uz se nebudem muset od pocitace ani zvednout :)
  • Citovat
  • Upravit
4306
9.5.12 09:52
@Mmonnika píše:
Už jsem se nemohla dočkat, až se na to konečně někdo zeptá, mám ho tu vedle sebe v kabelce jako vždy - je to Běžný prací prášek.

To máš vlastně pravdu, jdu se projít ven a vždy mám náhodou u sebe svůj oblíbený prací prášek, nejlépe balení 9 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
9.5.12 09:53

:lol: super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.12 09:53
@JanaK88 píše:
To máš vlastně pravdu, jdu se projít ven a vždy mám náhodou u sebe svůj oblíbený prací prášek, nejlépe balení 9 kg :mrgreen:

A to se vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
9.5.12 09:55
@_Smile_Please_ píše:
Copak ty nosíš kalhotky? V rámci úspor máš chodit naostro a víš kolik ušetříš za vodu, elektřinu, prášek příp. mýdlový sliz? :mrgreen:
:potlesk: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.5.12 09:56
@_Smile_Please_ píše:
A to se vyplatí :palec:

Ty máš teda divné oko :mrgreen: 8o

• Citovat
  • Upravit
LouLou
9.5.12 09:57

tak to ja peru pouze rucne v potoce, drhnu to na valse a nepouzivam NIC .Jsem bio zena.Podlahu desinfikuju octem a latkove vlozky , ktere pouzivam nechavam odmocit v kyblicich tyden, aby to bez pracich fuj chemikalii poradne pustilo.To same latkove plinky..Samozrejme sampon, myci gel a ostatni hruzy nam domu, nesmi, stejne tak vsechny Eckove produkty ze supermarketu.Jime jen to, co se vypestuje na zahrade.

Akorat nevim, proc manza travi cim dal tim vic casu v praci, nevite holky?Myslite ze ma milenku ? Mobil mu projet nemuzu, protoze ma skodlive vlneni a ma ho davno zakazany pouzivat…

• Citovat
  • Upravit
9.5.12 09:57
@levmah28 píše:
Ty máš teda divné oko :mrgreen: 8o

Určitě by jsi ho chtěla půjčit, vid? Rovnou říkám ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.5.12 09:59
@JanaK88 píše:
To máš vlastně pravdu, jdu se projít ven a vždy mám náhodou u sebe svůj oblíbený prací prášek, nejlépe balení 9 kg :mrgreen:

Já taky 8o a o každym koho potkám přemýšlím, jestli nemá na sobě nové hadry, ale je mi blbé každého se ptát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
@LouLou píše:
tak to ja peru pouze rucne v potoce, drhnu to na valse a nepouzivam NIC .Jsem bio zena.Podlahu desinfikuju octem a latkove vlozky , ktere pouzivam nechavam odmocit v kyblicich tyden, aby to bez pracich fuj chemikalii poradne pustilo.To same latkove plinky..Samozrejme sampon, myci gel a ostatni hruzy nam domu, nesmi, stejne tak vsechny Eckove produkty ze supermarketu.Jime jen to, co se vypestuje na zahrade.Akorat nevim, proc manza travi cim dal tim vic casu v praci, nevite holky?Myslite ze ma milenku ? Mobil mu projet nemuzu, protoze ma skodlive vlneni a ma ho davno zakazany pouzivat…

A kdy jsi ho viděla naposledy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@LouLou
Koukni do schránky, jestli tam nemá nějaký dopis od milenky na Eko papíře psaný uhlíkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.5.12 10:00

Barva očí hnědá…ne, počkat, ona už je středa, takže červená. Vážím 0,62 metráku. Počasí nevím, nechce se mi koukat do diáře, co jsem na dnešek objednala. Těhotná být můžeš, pokud cítíš prsa (ale nesmí to být zas moc velký smrad) a v poslením půlroce jsi vypila aspoň jednou decku vody na ex. (i vodka se počítá, na to bacha).
Kalhotky neperu, jen ať si chlap svoje věci vymáchá sám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.5.12 10:01
@_Smile_Please_ píše:
Určitě by jsi ho chtěla půjčit, vid? Rovnou říkám ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No tak jak chceš :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24870
9.5.12 10:02
@MegK píše:
Taky se mi nic nechce…
Ale poskládám ručníky, operu a pověsím prádlo.
Pak půjdem s prckem ven.
A pak si možná lehnu,protože to vstávání v 5:45 se mi opravdu nelíbí.
Ještě že prcek vstával až v 7:30.

Já vstávám ve 4:45 a asi proto se mi nic nechce, spala bych jak mimino 8)

A mám chuť na čokoládu? Nevíte? :think: Včera jsem sežrala celou oříškovou Milku a dneska tu mám jahodovou a bílou :nevim: To je dilema toto :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová