Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mmonnika píše:
Když už se tu řeší tak závažné věci, tak já se taky vtírnu dotazem. Chtěla bych vědět, jestli se hodí moje jméno k mému příjmeníjsem Buchtoslava Marmeládová, nevím, jestli bych se neměla přejmenovat.
Tak hlavně vynech při hledání chlapa Spáleného.
@Mmonnika Buchtoslava Marmeládová???
Okamžitě změň jak jméno, tak příjmení
Doporučuji Julie Žížalová ![]()
@LouLou Ty ses ale ještě zapomněla zeptat A co znamená váš nick?
Jinak oči mám čokoládové, postavu jedlou a počasí je k sežrání.
Asi se půjdu najíst. Ale nevím čeho, protože kojím
…
@meringa píše:
@Mmonnika Buchtoslava Marmeládová???Okamžitě změň jak jméno, tak příjmení
Doporučuji Julie Žížalová
Ale já už jsem tu zjistila, že mám vlastně krásné a ladící jméno, takže jméno Julie Žížalová zůstane volné a můžeš si ho vzít ty ![]()
@Mmonnika píše:
Ale já už jsem tu zjistila, že mám vlastně krásné a ladící jméno, takže jméno Julie Žížalová zůstane volné a můžeš si ho vzít ty
@gabriela82 píše:
Píchá mě pod pravou lopatkou, myslíte, že je to ono?
Co se tady vykecáváš, drapni tašku a jeď do porodnice, co když to bude překotný porod
?!!
@gabriela82 píše:
Píchá mě pod pravou lopatkou, myslíte, že je to ono?
To budou zaražené větry.
@kacakaca Já myslela, že je to tubera!
Tak já si dám horkou vanu a třeba to přejde, ne?
@Gabrielaaa
Jdu na to! A aby dcera ladila, tak jí rovnou nechám přejmenovat na Nítěnku ![]()
@gabriela82 píše:
@kacakaca Já myslela, že je to tubera!Tak já si dám horkou vanu a třeba to přejde, ne?
To je jasný porod, tubera píchá pod LEVOU lopatkou
. No ale jestli chceš rodit ve vaně, proč ne
.
@meringa píše:
@GabrielaaaJdu na to! A aby dcera ladila, tak jí rovnou nechám přejmenovat na Nítěnku
@kacakaca píše:
To je jasný porod, tubera píchá pod LEVOU lopatkou. No ale jestli chceš rodit ve vaně, proč ne
.
@kacakaca Já myslela, že to je slepák
No jo, co léčitel, to názor.. A kde jinde než ve vaně? Všechen ten bordel půjde rovnou do odpadu, ne? ![]()
Vem si k vaně noťasa a napiš o tom online deníček! A nech ho napojeného na šňůře, porod může trvat i hodiny, tak aby se ti nevybila baterka. Pokud si k tomu nepustíš relaxační hudbu, tak nebudeš mít klidné a pohodové mimí, tak bacha na to!