Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
9.5.12 08:53
@Mmonnika píše:
Když už se tu řeší tak závažné věci, tak já se taky vtírnu dotazem. Chtěla bych vědět, jestli se hodí moje jméno k mému příjmení :idea: jsem Buchtoslava Marmeládová, nevím, jestli bych se neměla přejmenovat.

Tak hlavně vynech při hledání chlapa Spáleného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
9.5.12 08:58

@Mmonnika Buchtoslava Marmeládová??? :mrgreen: Okamžitě změň jak jméno, tak příjmení :cert: Doporučuji Julie Žížalová :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.5.12 09:06

@LouLou Ty ses ale ještě zapomněla zeptat A co znamená váš nick?

Jinak oči mám čokoládové, postavu jedlou a počasí je k sežrání. :think: Asi se půjdu najíst. Ale nevím čeho, protože kojím :,( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.5.12 09:09

Píchá mě pod pravou lopatkou, myslíte, že je to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.5.12 09:10
@meringa píše:
@Mmonnika Buchtoslava Marmeládová??? :mrgreen: Okamžitě změň jak jméno, tak příjmení :cert: Doporučuji Julie Žížalová :srdce:

Ale já už jsem tu zjistila, že mám vlastně krásné a ladící jméno, takže jméno Julie Žížalová zůstane volné a můžeš si ho vzít ty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.5.12 09:11
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cert:
@Mmonnika píše:
Ale já už jsem tu zjistila, že mám vlastně krásné a ladící jméno, takže jméno Julie Žížalová zůstane volné a můžeš si ho vzít ty :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.5.12 09:12
@gabriela82 píše:

Co se tady vykecáváš, drapni tašku a jeď do porodnice, co když to bude překotný porod :roll: ?!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.5.12 09:13
@gabriela82 píše:

To budou zaražené větry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.5.12 09:15

@kacakaca Já myslela, že je to tubera! 8o Tak já si dám horkou vanu a třeba to přejde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
9.5.12 09:16

@Gabrielaaa :mrgreen: Jdu na to! A aby dcera ladila, tak jí rovnou nechám přejmenovat na Nítěnku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.5.12 09:17
@gabriela82 píše:
@kacakaca Já myslela, že je to tubera! 8o Tak já si dám horkou vanu a třeba to přejde, ne?

To je jasný porod, tubera píchá pod LEVOU lopatkou :roll: . No ale jestli chceš rodit ve vaně, proč ne :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.5.12 09:17
haháá, to bude mít krásné a neobvyklé jméno viď?
@meringa píše:
@Gabrielaaa :mrgreen: Jdu na to! A aby dcera ladila, tak jí rovnou nechám přejmenovat na Nítěnku :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.5.12 09:18
jasný porod doma a ještě do vody, vlez do ní a čekjej než porodíš :-D :palec:
@kacakaca píše:
To je jasný porod, tubera píchá pod LEVOU lopatkou :roll: . No ale jestli chceš rodit ve vaně, proč ne :nevim: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.5.12 09:19

@kacakaca Já myslela, že to je slepák :think: No jo, co léčitel, to názor.. A kde jinde než ve vaně? Všechen ten bordel půjde rovnou do odpadu, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.5.12 09:20

Vem si k vaně noťasa a napiš o tom online deníček! A nech ho napojeného na šňůře, porod může trvat i hodiny, tak aby se ti nevybila baterka. Pokud si k tomu nepustíš relaxační hudbu, tak nebudeš mít klidné a pohodové mimí, tak bacha na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová