Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
9.5.12 09:20

Nic se mi nechce, co mám dělat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.5.12 09:23
@Maky.p píše:
Nic se mi nechce, co mám dělat? :mrgreen:

Založ si diskuzi Myslíte, že jsem líná? a uvidíš. Bez pořádného názoru není dobré dělat nějaká rozhodnutí. Hlavně se neunáhli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
9.5.12 09:26

@kacakaca ok, děkuji za názor 8) Líná jsem, to nemusím zakládat diskuzi, takže nebudu dělat nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
9.5.12 09:28

Barva očí :think: kraj modrý prostředek zelený a střed hnědý :mrgreen:
A to si nedělám srandu :pankac:
Vážím 50 kg

Počasí zatím vypadá skvěle :dance:
Jestli seš těhotná nevím :think: a čáru nevidím jen ducha od PjckjsANEBjája.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
9.5.12 09:30
@Maky.p píše:
@kacakaca ok, děkuji za názor 8) Líná jsem, to nemusím zakládat diskuzi, takže nebudu dělat nic :mrgreen:

Taky se mi nic nechce…
Ale poskládám ručníky, operu a pověsím prádlo.
Pak půjdem s prckem ven.
A pak si možná lehnu,protože to vstávání v 5:45 se mi opravdu nelíbí.
Ještě že prcek vstával až v 7:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vulpes1
9.5.12 09:40
@PjckjsANEBjája píše:
oči modrozelené, 102kg a kosa jak blázen, i když jasno :)těhotná určitě jsi. ducha nevidím, nepřidala jsi fotku, ale já bych se ráda zeptala, jestli vidíte druhou čáru nebo ducha na mojím obrázku, bojím se, abych nebyla ještě jednou těhotná. jak by se to dělalo, když by byly šest měsíců od sebe? :think: by musel jeden počkat vevnitř dalšího půl roku a to bych fakt nechtěla, bála bych se, že pak bude alergický na mufloní srst :(
http://nd04.jxs.cz/…154050_u.jpg

Ja vidim dve jasne carecky!!!! Gratuluji maminecko!!! Nejvyssi cas, aby sis zalozila diskuzi - jake jmeno vybrat pro mimiska? (ach jo, smajlici ma na mobilu nejdou, to je nuda…)

• Citovat
  • Upravit
LouLou
9.5.12 09:40
@kacakaca píše:
Založ si diskuzi Myslíte, že jsem líná? a uvidíš. Bez pořádného názoru není dobré dělat nějaká rozhodnutí. Hlavně se neunáhli!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4306
9.5.12 09:41

Barva očí hnědá a dneska je krásně, sluníčko, ale snesitelná teplota :D Nevím, jestli jsi těhotná ty, ale já rozhodně nejsem, protože na testu jsem neměla ani mini ducha, ale zato velkého ducha můžu vypustit :lol: A podobných diskuzí je máááááááááááááloooooooooooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.5.12 09:43

Holky, tak je to dobrý, byly to ty prdy… A hlavně kňourání v rohu místnosti mi připomnělo, že jsem to vlastně odrodila už v říjnu… Ale fakt díky za rady! Ještě se zeptám, v čem perete kalhotky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.5.12 09:48
@JanaK88 píše:
Barva očí hnědá a dneska je krásně, sluníčko, ale snesitelná teplota :D Nevím, jestli jsi těhotná ty, ale já rozhodně nejsem, protože na testu jsem neměla ani mini ducha, ale zato velkého ducha můžu vypustit :lol: A podobných diskuzí je máááááááááááááloooooooooooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ještěže se ti velcí duchové nemůžou taky přenášet přes počítač :twisted:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
9.5.12 09:49
@gabriela82 píše:
Holky, tak je to dobrý, byly to ty prdy… A hlavně kňourání v rohu místnosti mi připomnělo, že jsem to vlastně odrodila už v říjnu… Ale fakt díky za rady! Ještě se zeptám, v čem perete kalhotky? :think:

V pračce? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@gabriela82 píše:
Holky, tak je to dobrý, byly to ty prdy… A hlavně kňourání v rohu místnosti mi připomnělo, že jsem to vlastně odrodila už v říjnu… Ale fakt díky za rady! Ještě se zeptám, v čem perete kalhotky? :think:

Copak ty nosíš kalhotky? V rámci úspor máš chodit naostro a víš kolik ušetříš za vodu, elektřinu, prášek příp. mýdlový sliz? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306

@Mmonnika To mi říká přítel taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.5.12 09:50
@gabriela82 píše:

Už jsem se nemohla dočkat, až se na to konečně někdo zeptá, mám ho tu vedle sebe v kabelce jako vždy - je to Běžný prací prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.5.12 09:50
@JanaK88 píše:
V pračce? 8o :mrgreen:

Valcha?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová