Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím Vás, malá si zalepil ručičky sekundovým lepidlem a trošku se jí to dostalo i na jazyk, co mám dělat? prosím o radu.
Jo, ale bojím se, aby to neměla v krku třeba, jsou jí 3 roky. není lepší zajet na pohotovost, na prstíkách se to ztratí, ale co v té pusince?
Většinou nešílím, ale s tímhle bych asi radši zajela. Pro klid.
@monicák na pohotovost bych nejezdila, pokud ho nesnedla cele. Jestli to byla jen trosinka… Akorat si vas tam nechaji na pozorovani. Stezuje si na neco? Pije a ji normalne?
Pila normálně a hraje si, tak fakt nevím, jestli něco snědla nebo ne.
@monicák kdyz mas obavy, tak na pohotovost zavolej a popis situaci. Ja to tak delam, vetsinou reknou, at dite pozoruju, reknou co konkretne pozorovat a kdyby neco, tak mame prijet. Tohle mi treba rekli, kdyz maly olizal cistic na trouby (nevypil ho, nastesti), tez jsem byla vyplasena. Tehdy mel rok. Bude to dobre, uvidis. ![]()
Zavolala bych. Lepidlo muze poleptat. Nemuzu si vzpomenout na novy nick jedne uzivatelky, u nich slo o nejake specialni lepidlo a bylo to blby.. ![]()
@monicák píše:
Ahoj, prosím Vás, malá si zalepil ručičky sekundovým lepidlem a trošku se jí to dostalo i na jazyk, co mám dělat? prosím o radu.
Ahoj tak jak to s malou vypadá? Vteřinové lepidlo je nepříjemné, snad ho neměla v té pusince.
@meduzza ahoj, děkuji všem, s malou je to dobrý, v pusince to měla jen trošku na jazýčku, to jsem otřele olejem a na štěstí pěkně jedla a pila a hned řádila, říkala, že tam už nic nemá, tak jsem ju pořád v noci pozorovala a dobrý, jsu ráda, že to takto dopadlo.
Ahoj, nejedna se o dite, ale o me. Pri lepeni jsem nejspis vdechla trosku tech vyparu, jak moc je to zle? Diky