Dítě a sekundové lepidlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
6.12.14 18:21

dítě a sekundové lepidlo

Ahoj, prosím Vás, malá si zalepil ručičky sekundovým lepidlem a trošku se jí to dostalo i na jazyk, co mám dělat? prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5980
6.12.14 18:22

Zkusila bych odmastit třeba olejem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
6.12.14 18:22

Ups, melo by to jit sundat odlakovacem nebo benzinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.12.14 18:25

Jo, ale bojím se, aby to neměla v krku třeba, jsou jí 3 roky. není lepší zajet na pohotovost, na prstíkách se to ztratí, ale co v té pusince?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
6.12.14 18:27

Většinou nešílím, ale s tímhle bych asi radši zajela. Pro klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
6.12.14 18:27

@monicák na pohotovost bych nejezdila, pokud ho nesnedla cele. Jestli to byla jen trosinka… Akorat si vas tam nechaji na pozorovani. Stezuje si na neco? Pije a ji normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.12.14 18:35

Pila normálně a hraje si, tak fakt nevím, jestli něco snědla nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
6.12.14 19:42

@monicák kdyz mas obavy, tak na pohotovost zavolej a popis situaci. Ja to tak delam, vetsinou reknou, at dite pozoruju, reknou co konkretne pozorovat a kdyby neco, tak mame prijet. Tohle mi treba rekli, kdyz maly olizal cistic na trouby (nevypil ho, nastesti), tez jsem byla vyplasena. Tehdy mel rok. Bude to dobre, uvidis. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.12.14 20:14

Zavolala bych. Lepidlo muze poleptat. Nemuzu si vzpomenout na novy nick jedne uzivatelky, u nich slo o nejake specialni lepidlo a bylo to blby.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
6.12.14 20:39
@monicák píše:
Ahoj, prosím Vás, malá si zalepil ručičky sekundovým lepidlem a trošku se jí to dostalo i na jazyk, co mám dělat? prosím o radu.

Ahoj tak jak to s malou vypadá? Vteřinové lepidlo je nepříjemné, snad ho neměla v té pusince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
7.12.14 18:19

@meduzza ahoj, děkuji všem, s malou je to dobrý, v pusince to měla jen trošku na jazýčku, to jsem otřele olejem a na štěstí pěkně jedla a pila a hned řádila, říkala, že tam už nic nemá, tak jsem ju pořád v noci pozorovala a dobrý, jsu ráda, že to takto dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.17 22:01

Ahoj, nejedna se o dite, ale o me. Pri lepeni jsem nejspis vdechla trosku tech vyparu, jak moc je to zle? Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák