Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kobliha51 píše:
Jakéhokoliv?
jakéhokoliv, mělo by mít možnost ho znát… tohle je hrozné, jsem ráda že nejsem a nikdy nebudu tak zoufalá ![]()
@Alkata píše:
Jo jo, mame malo svobodných matek na dávkách a nevychovanych deti z neúplných rodin bez mužského vzoru
Na to jsi přišla sama? Připadá ti normální tohle napsat holce, která touží po dítěti, roky utíkají a partner v nedohlednu? Já jsem si nevšimla, že by psala něco o tom, že plánuje pobírat dávky. A s těmi nevychovanými dětmi - važ slova.
No Teda to jsou zase rady..I dítě bez otce snad může být šťastné ne? Lepší milující matka a bez otce, než otec nejaky de*bil nebo ochlasta…Jestli má zakladatelka někoho kdo ji třeba pomůže a nějaké finanční zázemí, tak nechápu proč ste tak ošklivé…
@Doe_Jane píše:
jakéhokoliv, mělo by mít možnost ho znát… tohle je hrozné, jsem ráda že nejsem a nikdy nebudu tak zoufalá
Přesně, nejsi a nikdy jsi nebyla tak zoufalá. Ale ona evidentně je. Aneb soudím, aniž bych v podobné situaci kdy byla. Takže pokud zvládne dítě sama zajistit, tak nevidím důvod proč ne. Raději jedno šťastné dítko s maminkou, než žádné.
@Alkata
Wau, jako ta co vyrostla bez otce, mám normální vztah, před mateřskou jsem normálně pracovala, mám titul a čistý trestný rejstřík bych ti za tohle prohlášení dala pár facek! Jestli je ta ženská zajištěná, má prostředky a vše co je třeba nevím proč by nemohla dítě vychovat sama… Věc druhá, není úplně fér na někoho ušít boudu a tajne s ním otěhotnět. Ale v dnešní době určité možnosti jsou
@Enicka píše:
No Teda to jsou zase rady..I dítě bez otce snad může být šťastné ne? Lepší milující matka a bez otce, než otec nejaky de*bil nebo ochlasta…Jestli má zakladatelka někoho kdo ji třeba pomůže a nějaké finanční zázemí, tak nechápu proč ste tak ošklivé…
Jenze to je nelogicka uvaha. Lepsi milujici matka a bez otce nez otec d-bil. Jen proto, ze nejaka zena, co nemuze najit chlapa, touzi po diteti, to z ni nedela automaticky nejlepsi a nejhodnejsi matku na svete (mluvim vseobecne, nic proti zakladatelce). Zrovna tak je lepsi milujici otec bez matky, nez matka kr-va co treba chlasta po hospodach. Ale bohuzel, chlap si bez zeny dite neudela, zena tu moznost ma.
Příspěvek upraven 12.12.17 v 12:32
@Alkata píše:
Jo jo, mame malo svobodných matek na dávkách a nevychovanych deti z neúplných rodin bez mužského vzoru
A muzsky vzor je zarukou vychovanosti? Radeji jen s milujici matkou nez s nejakym chcipakem, co se namane a zenska s nim skonci jen, aby nebyla sama. A to ze je zena na dite sama, neznamena, ze musi pobirat davky. ![]()
@Enicka naprosto s tebou souhlasím, lepší sama, než s chlapem, co je k ničemu, jen je důležité si to vice promyslet do budoucna, jako kdo mi pomůže když třeba budu nemocná, kdo se o dítě postará, kdybych náhodou umřela nebo musela být delší dobu v nemocnici…
@martina.se píše:
leda náhodná známost, protože pokud nemáš partnera, klinika Tě nevezmea uvědom si, co bude s dítětem, pokud se tobě něco stane
já na náhodné známosti nejsem. Neumím se s někým jen tak vyspat. Navíc mám dost velký strach z pohlavních nemocí.
@Gorlami píše:
A muzsky vzor je zarukou vychovanosti? Radeji jen s milujici matkou nez s nejakym chcipakem, co se namane a zenska s nim skonci jen, aby nebyla sama. A to ze je zena na dite sama, neznamena, ze musi pobirat davky.
A i kdyby pobírala, od toho tu ty dávky jsou.
@hani28 píše:
Jenze to je nelogicka uvaha. Lepsi milujici matka a bez otce nez otec d-bil. Jen proto, ze nejaka zena, co nemuze najit chlapa, touzi po diteti, to z ni nedela automaticky nejlepsi a nejhodnejsi matku na svete (mluvim vseobecne, nic proti zakladatelce). Zrovna tak je lepsi milujici otec bez matky, nez matka kr-va co treba chlasta po hospodach. Ale bohuzel, chlap si bez zeny dite neudela, zena tu moznost ma.Příspěvek upraven 12.12.17 v 12:32
Ano, ona tu možnost má. Takže když ji využije a vychová zodpovědného spolehlivého jedince, je to špatně? Bylo by lepší, kdyby dítě neměla, stárla sama a stala se z ní zahořklá stará žena, které nebylo dopřáno? Zakladatelčino dilema není soubojem pohlaví, prostě se narodila jako žena s tím jsou spojené výhody i nevýhody…
@welovefashion píše:
@Enicka naprosto s tebou souhlasím, lepší sama, než s chlapem, co je k ničemu, jen je důležité si to vice promyslet do budoucna, jako kdo mi pomůže když třeba budu nemocná, kdo se o dítě postará, kdybych náhodou umřela nebo musela být delší dobu v nemocnici…
a to jsou jediné dvě možnosti? být sama nebo být s chlapem co je k ničemu? co takhle vybrat opravdu skvělého tatínka pro své dítě, to už se dneska nesluší…
na ženské které táhne na 40 a není schopná mít kvalitní vztah je opravdu něco divného a dítě by si pořizovat ani nemusela
@Sýkora modřinka píše:
já na náhodné známosti nejsem. Neumím se s někým jen tak vyspat. Navíc mám dost velký strach z pohlavních nemocí.
Co nějaký kamarád?
@Gorlami píše:
A muzsky vzor je zarukou vychovanosti? Radeji jen s milujici matkou nez s nejakym chcipakem, co se namane a zenska s nim skonci jen, aby nebyla sama. A to ze je zena na dite sama, neznamena, ze musi pobirat davky.
Takže je jen taková možbost, že su najde jen ochlastu a sama bude supermatka, co zvládne obojí. Vždyť je to potupné - shánět někde cizí sperma
nebo chodit na kliniku s kamarádem a tvrdit, že se roky snaží.
Radši bych se zamyslela nad sebou, proč mi vztahy vlastně krachují a proč to dítě chci - abych na stará kolena nebyla sama nebo že už na to mám roky. Protože fukční rodina je pro dítě vždy lepší než matka samoživitelka.
Jakéhokoliv?