Dítě bez otce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
12.12.17 12:43

@Doe_Jane nemyslím si že by na ní bylo něco divného, důvodů proč to nevyšlo může být hodně a najednou zjistila že už by měla mít děti a není s kým… Tak než zoufale hledat lepší pořídit si dítě sama a pak se třeba časem najde chlap co jí bude vyhovovat, ono i ty chlapy dost vycítí když chce žena děti a kolikrát z možného vztahu rychle vycouvají… Než když potkají tu co nikam nespěchá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.17 12:45
@Keyllah píše:
Co nějaký kamarád?

Kamarád, který by mi v této záležitosti chtěl pomoct mě žádný nenapadá. navíc mě osobně takto varianta příjde problematická do budoucna hlavně pro dítě, kamaráda, ale i mě. Takovou variantu bych asi raději ani nechtěla.
Ale anonymní dárce, který bude splňovat kritéra jako zdraví, vzdělání, národnost… něco takového neexistuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
12.12.17 12:45
@Doe_Jane píše:
a to jsou jediné dvě možnosti? být sama nebo být s chlapem co je k ničemu? co takhle vybrat opravdu skvělého tatínka pro své dítě, to už se dneska nesluší…
na ženské které táhne na 40 a není schopná mít kvalitní vztah je opravdu něco divného a dítě by si pořizovat ani nemusela

Moje sestra má taky přes 30 a nemá chlapa. Přitom má práči, vlastní byt a auto, je hezká a chytrá. Lepí se na ni sami debilové…Fakt, o normálního chlapa ne a ne zakopnout. Takže, promiň ale, říct ze je divná zakladatelka je podle mě blbost. Zvlášť když ji ani neznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
12.12.17 12:46
@Enicka píše:
Moje sestra má taky přes 30 a nemá chlapa. Přitom má práči, vlastní byt a auto, je hezká a chytrá. Lepí se na ni sami debilové…Fakt, o normálního chlapa ne a ne zakopnout. Takže, promiň ale, říct ze je divná zakladatelka je podle mě blbost. Zvlášť když ji ani neznáš.
:lol: chudák ženské… ne a ne najít normálního chlapa…
  • Citovat
  • Upravit
1709
12.12.17 12:48

@welovefashion Ano,to samozřejmě musí první všechno promyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
12.12.17 12:48

Jednou jsem tady četla jak pár, ženská nemohla mít děti, chlap jo, nabízel, že chlap si udělá dítě s takovou zoufalou ženou jako je zakladatelka a budou všichni happy, zakladatelka by měla dítě a občas by ho půjčovala druhé rodince :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12.12.17 12:49
@Enicka píše:

děkuju za tvá slova. jsem ráda, když vím, že jsou i jiné v podobné situaci. Jenže člověk čas nezastaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
12.12.17 12:49
@Doe_Jane píše: :lol: chudák ženské… ne a ne najít normálního chlapa…

Mysli si co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.12.17 12:52
@Russet píše:
Takže je jen taková možbost, že su najde jen ochlastu a sama bude supermatka, co zvládne obojí. Vždyť je to potupné - shánět někde cizí sperma :poblion: nebo chodit na kliniku s kamarádem a tvrdit, že se roky snaží.
Radši bych se zamyslela nad sebou, proč mi vztahy vlastně krachují a proč to dítě chci - abych na stará kolena nebyla sama nebo že už na to mám roky. Protože fukční rodina je pro dítě vždy lepší než matka samoživitelka.

Nerikam, ze je jen moznost ochlasty, ale tak zakl evidentne vhodneho partnera nenachazi, tkz imho lepsi byt sama nez s nejakym nevyhovujicim chlapem jen, aby s nekym byla a udelal ji dite. Jasne, ze je funkcni rodina lepsi nez samozivitelka, ale samozivitelka je lepsi nez nefunkcni rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
12.12.17 12:53
@Sýkora modřinka píše:
děkuju za tvá slova. jsem ráda, když vím, že jsou i jiné v podobné situaci. Jenže člověk čas nezastaví :(

Nezastaví, já vim :) ale měla bys to pořádně promyslet ;) Asi to úplně jednoduché nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
12.12.17 12:54

Já bych do toho nešla. Starat se o dítě je fakt mazec i pro mladší, já jsem hrozně ráda za to, že mi chlap pomáhá a nedovedu si představit být na malou sama. Spíš bych se v tvém případě zaměřila na výběr partnera a poohledla se v jiných rybnickach než jsi lovila doposud, popřípadě změnila priority výběru. Dám příklad: kamarádka se vždycky zamiluje do největšího hezouna široko daleko nevhodného pro život, dítě s ní nechce, svatbu taky ne, no a diví se že je po 30tce bezdětná. Když o ni projeví zájem nějaký „tuctový“ chlap, tak to ona zase ne…
Ono mít tatínka pro dítě, i když byste nakonec spolu nezůstali až do smrti :D, je výhoda jak finanční, tak to, že ziskas další prarodiče, tety, strejdy,… atd pro pripad, že by se tobě něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.12.17 12:54
@Sýkora modřinka píše:
já na náhodné známosti nejsem. Neumím se s někým jen tak vyspat. Navíc mám dost velký strach z pohlavních nemocí.

pak fakt nevim, leda fakt najít někoho na inzerát.. ale já bych do toho též nešla.. kámoška lesba překecala kamaráda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.12.17 12:57
@Sýkora modřinka píše:
Kamarád, který by mi v této záležitosti chtěl pomoct mě žádný nenapadá. navíc mě osobně takto varianta příjde problematická do budoucna hlavně pro dítě, kamaráda, ale i mě. Takovou variantu bych asi raději ani nechtěla.
Ale anonymní dárce, který bude splňovat kritéra jako zdraví, vzdělání, národnost… něco takového neexistuje?

Bez partnera jen v zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.12.17 13:17
@Gorlami píše:
Nerikam, ze je jen moznost ochlasty, ale tak zakl evidentne vhodneho partnera nenachazi, tkz imho lepsi byt sama nez s nejakym nevyhovujicim chlapem jen, aby s nekym byla a udelal ji dite. Jasne, ze je funkcni rodina lepsi nez samozivitelka, ale samozivitelka je lepsi nez nefunkcni rodina.

Třeba na výchovu ani nemá povahu. Když nevyjde s chlapem, jak chce pečovat o mrňouse? A sama. Jsem dostatecně samostatná a umím se kousnout a jet za dva, ale dítě bych si jako sama nepořídila. Je to starost i radost a sdílená je lepší. Takže bych fakt spíš než na sperma myslela víc na sebe a něco se sebou dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
12.12.17 13:19
@Sýkora modřinka píše:

Tak v šedé zóně by se dal najít nějaký ten anonymní dárce, ale jde o to, jestli by jsi si takto, přes nějaký ten inzerát troufla. Jinak jsem slyšela, i tady se určitě dočteš, různé příběhy, jak se nějaký kamarád vydával za partnera a šli na umělé oplodnění -) ale tady nevím, co vše by jsi/jste museli splňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí