Dítě mého přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.2.19 14:33

@astoret Do skoly a ze skoly ma papa taxi a jeste ho musi vyzvedavat z druziny driv, protoze kdyz neprijde do urciteho casu, kluk tam hystericky breci. Sam si neobjedna ani parek v rohliku, kdyz stojim v bufetu vedle nej.

• Citovat
  • Upravit
635
2.2.19 14:35
@Anonymní píše:
Klukovi se venuje cele odpoledne a ja nemuzu chtit vecer pul hodiny??? On se mi pres den nevenuje vubec. Nanejvys muzu jit s nimi ven, ale program je uzpusobenej tak akorat klukovi. Takze ja momentalne akorat vymrznu na kost. A kdyz jsem driv argumentovala, ze to nakonec protahneme do kavarny kvuli mne, tak kluk chtel najednou na hriste a odtamtud to uz bylo do kavarny daleko. Hned kvuli klukovi zmenil trasu a ani mi nerekl, ze kafe nebude, pry mi musi byt jasny, ze to je daleko a je blbost tam jit.
A kdyz kluka vyzvedne v patek, tak od ctvrtecniho vecera je spolecnej cas az v pondeli vecer.

A co cekas jako kdyz budete mit svoje dite? Ze nebudete trasy prochazek prizpusobovat tomu decku?
Uz jenom to, jak remcas kolem toho, ze jde chlap se svym deckem na prochazku a ty se musis prizpusobit jejich trase, o tobe leccos vypovida :zed: nedospela, sobecka zenska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 14:39

@poHanka89 doma byla trasa navrzena tak, aby kazdy mel cestou neco, co chce. Takze kluk mel cast trasy, pak mela byt ma cast trasy, ale kluk si vymyslel jeste vzdalenejsi hriste a okamzite se cestou menil program kvuli nemu a moje kavarna byla razem zapomenuta.

• Citovat
  • Upravit
966
2.2.19 14:40

@astoret Já neříkám, že nemůže, říkám jen to, co vidím v okolí. Děti do 13let se běžně vozí do školy autem, protože MHD nemůžou, neboť zastávka je dalekých 100metrů od domu, co kdyby je něco srazilo, nechodí nakupovat, prostě nic. V 10letech ani nechodí moc ven, protože je rodiče nechtějí pouštět nebo děcka paří doma na telefonu.
Já to taky nechápu. Myslím, že to už je prostě moc!
Když si vzpomenu na sebe, že do 13let jsme hráli na silnici kolem baráku různý hry, lezli po mostech a stráních, od 13 ani rodiče nevěděli, kde lítám… Mamka byla od mých 3let plně zaměstnaná, do první a druhé třídy mě vodila sestra, vyzvedávala mě pak v družině, od třetí třídy jsem chodila se spolužáky pěšky dva kilometry do školy a ze školy. Zavolat mámě, že jsem doma a zdejchnout se před barák. Ach, kde jsou ty časy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40807
2.2.19 14:42

Ono je taky dost tatínků, co jako tatínek začnou fungovat až po rozvodu a pak to i s péčí přehánějí a výsledek je dítě, které bude spát ještě ve 14 v posteli a v patnácti se bude vozit po kroužkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109785
2.2.19 14:43
@Anonymní píše:
Dospela jsem k tomu, ze jsem nemozna krava, ktera by mela hned uvolnit misto v loznici a vypadnout treba na balkon, ale ne moc daleko, abych jim dal mohla vyvaret v kuchyni, protoze tehotenstvi neni nemoc. Ale zaroven abych po priteli nic nechtela, bydlela v separaci, klukovi cetla pohadky a az porodim, abych dite dala k adopci a po zbytek zivota chodila kanalama.Jiny reseni nemam, kdyz mi rekl, ze v loznici kluk bude a mam si jit ja spat nekam jinam.
jestli myslíš ,žekdyž si něco budeš vynucovat budeš na tom lépe ..... udělala bych si své soukromí a na vaření se jim v klidu vyprdla . V současný situaci se zaměř na to ,aby se o své dítě staral jak má a nepřehazoval to na tebe jako na na pečovatelku . A fakt bych se zamyslela nad tím proč spolu jste .
@smoule.koule píše:
@lljubanka @Venetia teď nějak nechápu. Jsem náhražka, protože chlapovi dopřeju čas pro sebe? A ten čas mám i sama pro sebe? Vy snad s chlapem trávíte každou minutu volného času?
no tys to popsala tak , že si tě skoro nevšimne a na nic nemáte čas. Tak proč spolu jste? Jen tak abyste spolu bydleli ?
@smoule.koule píše:
@astoret Bohužel, co vidím kolem sebe, tak 10letý dítě většinou není schopno si ani namazat rohlík, maximálně si vzít z lednice jogurt. A poslat je samotné na nákup do ochodu 200metrů od baráku? Blázníš, tak daleko, co kdyby je někdo unesl. A jak půjdou přes přechod? :think: :nevim:

souhlas :mrgreen: v tomtopřípadě to bude miminko ,co v noci pláče a tatinek ho musí uspávat v náručí , neumí si udělat ani ukol do školy nebo co to bylo …ten určitě půjde sám nakoupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
2.2.19 14:48

Tak jsem to přečetla celé a je mi tě předem líto protože pro tebe bude příchod miminka odlet do jiné galaxie, …pro každou znas bylo těžké se nahodit do režimu nejajovstvi ale pro tebe to bude extrémně tezke. Zajímal by mě názor chlapa z jeho pohledu jsi celé dny doma,
na neschopenku to nebude, když máš roupy chodit po kavárnách a on litá mezi praci a klukem, mazáním neexistujícího bricha a všechno to navic sponzoruje z jednoho platu. Fakt by mě zajímal názor druhé strany i toho KLUKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9480
2.2.19 14:49
@Anonymní píše:
@astoret Do skoly a ze skoly ma papa taxi a jeste ho musi vyzvedavat z druziny driv, protoze kdyz neprijde do urciteho casu, kluk tam hystericky breci. Sam si neobjedna ani parek v rohliku, kdyz stojim v bufetu vedle nej.

No a? Náš synátor dělá to samé. Tedy nebrečí, protože není z rozpadlé rodiny a není tudíž deprimovaný, ale strašně prudí družinářku, kdy už půjde domů. A když se narodil, tak se jeho tehdy šestiletá sestra tak na rok a půl nastěhovala k nám do ložnice. Normální chování normálních dětí. Prostě to tak ber. Když se nezměníš, podřežeš si větev sama pod sebou - takovému vztahu, kdy ženská žárlí na chlapovu vlastní krev dávám rok, maximálně dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 14:52
@free333 píše:
Ono je taky dost tatínků, co jako tatínek začnou fungovat až po rozvodu a pak to i s péčí přehánějí a výsledek je dítě, které bude spát ještě ve 14 v posteli a v patnácti se bude vozit po kroužkách…

Jo, to bohuzel asi bude ten pripad.
Kluk si sam ani nevezme sklenici v lince. Natahuje ruce k dvirkam, knuci, ani celou vetou nepoprosi. A je zjevne linej si pritahnout zidli a vlezt si pro sklenici sam. Sam si ani nevezme ten jogurt z lednice, maximem je vzit koblihu z pytliku, ale pytlik musi lezet na lince.

• Citovat
  • Upravit
21311
2.2.19 14:54
@Anonymní píše:
@poHanka89 doma byla trasa navrzena tak, aby kazdy mel cestou neco, co chce. Takze kluk mel cast trasy, pak mela byt ma cast trasy, ale kluk si vymyslel jeste vzdalenejsi hriste a okamzite se cestou menil program kvuli nemu a moje kavarna byla razem zapomenuta.

Tvl tvá část trasy :lol: tobě je fakt tak 15 co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9480

Třeba se bojí, aby si nevzal něco blbě, abys mu to pak nevyčítala, když jsi na něj tak napružená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635

@Pantalaimon no jako jestli on ten klucina z ni citi, ze ho proste nesnasi (a decka to poznaji), tak pak je jasne, ze svym zpusobem (protoze to 9lete dite proste jinak neumi) se snazi tatikovu pozornost uzurpovat pro sebe tim brecenim apod. A cim bude starsi, tim vic bude tatickem manipulovat, ale to uz by bylo na dalsi jinou diskuzi…misto, aby byla rada, ze chlap funguje jako otec a snazi se diteti vynahradit to, ze muselo projit rozvodem rodicu, tak je to jen same ja ja ja :pocitac: a pak tu jsou zas naopak diskuze typu - ex se nestara o dite, nebere si ho a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
2.2.19 14:55

@Venetia Máme na sebe čas, ale občas je prostě nálada, kdy nechceš nikoho vidět. Ty to tak nemáš? Mě se bohužel stačí špatně vyspat, bolí mě hlava, tak ráno chlapovi popřeju akorát dobré ráno a zbytek dne ho nechci vidět, protože vím, že by mě štvalo všechno, co by řekl. Takže místo toho, abych na něj byla protivná a hnusná, tak si radši zalezu někam do svýho koutku. A to samé on. Od pondělí do pátku pracuje, často mu volají z práce i v osm večer. Jednou za čas mu běží pořad, který si chce v klidu zkouknout a u kterého si odpočine, tak proč bych ho nenechala? Podle mě je ve vztahu důležité najít tu rovnováhu společný/samostatný čas.
Trávíme spolu dost času, ale čas o samotě je pro nás taky důležitý.
A když člověk napíše slovo občas, beru to tak, že to není každý den. Ale jednou za čas. Nevím, asi slovo občas chápu jinak než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40807
2.2.19 14:56
@Anonymní píše:
Jo, to bohuzel asi bude ten pripad.
Kluk si sam ani nevezme sklenici v lince. Natahuje ruce k dvirkam, knuci, ani celou vetou nepoprosi. A je zjevne linej si pritahnout zidli a vlezt si pro sklenici sam. Sam si ani nevezme ten jogurt z lednice, maximem je vzit koblihu z pytliku, ale pytlik musi lezet na lince.

Mohu se prosím zeptat, jak jste s přítelem dlouho spolu a jak je dlouho po rozvodu?

Jinak pokud se nemáte rozejít, opravdu se musíš obrnit, kvůli tomu miminku.
Je to těžké, ale dalo se to čekat od začátku, mohlo být ještě hůř, některé děti i dělají naschvály novým partnerům svých rodičů…

A jak se těší chlapec na miminko, říká k tomu něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.2.19 14:57

Btw uvědomuješ si, ze se snažíš soutěžit s malým klukem, který je prvorozený tvého pritele? Vypovídá to hodně o tobě a navíc nemáš nejmenší šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna