Dítě mého přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59496
2.2.19 13:17
@Anonymní píše:
@Rive to ma vic duvodu. Kluk si rano v obyvaku pusti televizi a pobiha sem a tam pro mraky hracek. A dalsi veci je, ze pokud tam budu ja a on tam nebude moct brzo rano chodit, tak se uplne odnauci ten pokoj pouzivat a uz se z te loznice nikdy nedostane zpet. Ja ctim, ze to je jeho prostor a rada bych, aby on naopak bral, ze loznice je nas prostor.
:mrgreen: :mrgreen: a uvidíš to určitě stejně i s vlastním dítětem :mrgreen: Málokteré dítě chce být samo v pokoji. To nechce být ani dospělý zavřený sám v pokoji a otci to asi nevadí ;) .

A až přijde z porodnice tak bude šílet že jeho syn není úplně ticho a dopadne to tak že otec se starším bude mizet ve a ona sedět s miminem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56930
2.2.19 13:17
@Anonymní píše:
Taky mam pocit, ze chtit pulhodinu denne snad neni tak hrozny :-/

JSi chudinka, kluka zastrelte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.2.19 13:18

Zakladatelko, mohu se zeptat, co bylo pricinou rozpadu jeho rodiny? sorry, pokud to tu zaznelo. ntb. s tim mazanim a vymahanim si pozornosti, dle prispevku, co tu pisete, mi prijde, ze strasne tlacite na pilu. a ze sveho pohledu, kdyby me nekdo nutil do neceho za kazde situace, byt je to mazani bricha, tak bych mela stejny postoj, jako vas pritel. :nevim: ja jsem rovnez mela pritele z „druhe ruky“ a v dobe kdy mel syna, jsem, ac tehdy bezdetna, vedela, ze cely cas se bude tocit kolem neho a velmi rada jsem byla toho soucasti - nauciala jsem ho lyzovat, bruslit, jezdit na kole. nebrala jsem ho jako vetrelce, ale jako soucast pritele, ktery k nemu patri, velmi me svoji pritomnosti obohatil,.. az budete mit vlastni, poznate, ze partner „pujde stranou“, tak jako jste ted vy

Příspěvek upraven 02.02.19 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
2.2.19 13:19

@Venetia Zakladatelka ho má k dispozici 2/3 času, tak tu 1/3 by mohla překousnout, že mazání ani půlhodinka nebude, to snad není takový problém dva dny v týdnu ;) Prostě ty dny, co tam kluk je, jsou rodina ve třech a tomu je potřeba přizpůsobit trávení času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.2.19 13:20

@Venetia pozornost je jasná, ale proč to směřuje na to dítě, on ji pozornost teda nevěnuje ani, když tam to dítě není? to nemůže 2 dny v týdnu oželet, že jsou ve 3? píše, že je třeba v garaži a něco kutí a kluk se dívá na tv - takže ten čas by i pro sebe měli, můžou si povídat, namazat břicho taky, tak at ho vytáhne z garaže a je to, to není o tom, že by dával přednost synovi, to je o tom, že asi nemá potřebu ji půl hodinu mazat břicho a poslouchat o jejich pocitech, to nemá ale s dítětem nic společného, ale ona to vše stáčí na to dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109693
2.2.19 13:23
@Rezii píše:
No. A víš třeba, že kdo má děti 2 nebo tři, třeba i ne úplně zdravé, jako já, tak může třeba na nějakou intimní půlhodinu každý večer zapomenout? Jestli zvládneme intimitu jednou týdně, je to dost. A to ještě třeba je to tak, že jak pak o půlnoci sednu k práci, dohanim resty, dělám na půl úvazku. Máme kvůli problémům děti oddělené ložnice. A jsme spolu 15 let a milujem se. Moc to hrotis, fakt.
ale k tomu máš vlastního otce těch dětí …chtělas bys snad to samé po novém muži ?
To by sis musela sakra rozmyslet, jestli máš na to zvládat děti i partnera stejně .
@Anonymní píše:
Prvni reakce byla, ze kluk s nami v loznici bude, pokud mi to vadi, je to muj problem a mam spat jinde ja, ze on se chce vyspat ve sve posteli. Takze jsem chtela, at zaridi, ze kluk me rano nebude chodit budit koukanim na televizi. Tak pry si muzu vzit matraci a jit spat do mistnosti, kde mame spoustu veci, takovy skladiste. :nevim:

Tohle jednoznačně ukazuje ,kde tě on má ..po takovém bych fakt žádnou intimnost nechtěla ani omylem .Ty bydlíš u něj ? je to jeho byt ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.2.19 13:28
@Anonymní píše:
on sam pred x tydny prisel s tim, ze bude mazat vecer…prsa mam obrovska, bolava, leskla napnuta. A jeho to mazani casto vzrusi a prejde to ve vzajemne uspokojovani, jelikoz sex jako takovy mame ted zakazany. A pak rovnou namaze i bricho. Ke striim mam sklony, mam jich spoustu od puberty, ale jsou uz bile. A fakt nechci dalsi, na brise zatim zadnou nemam a ani nechci. Nechapu, proc me tu roznasi v zubech ty stastne, co na ne netrpi. Jsem rada, ze ty to chapes.

no dobře, ale co to má společného s jeho synem., máte ho tam jen párkrát v týdnu, tak to snad oželíš, ne? a vůbec, když ti jde o ty strie, to si to břicho nemůžeš projednou namazat sama? podáváš to jako , že když ti je nenamaže partner, že se stane katastrofa, holka jsi hrozně ufnukana a nevyzrála, promin, že ti to takto píšu, ale jak kdyby to psala nějaká uknouraná pubertačka, dospěj. a i kdyby jste sex neměli zakázaný, tak holt to budete muset provozovat v týdnu, kdy tam není s vámi dítě, jako většina lidí s dětmi, prostě asi ti vážně nerozumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109693
2.2.19 13:31
@Anonymní píše:
@Rive to ma vic duvodu. Kluk si rano v obyvaku pusti televizi a pobiha sem a tam pro mraky hracek. A dalsi veci je, ze pokud tam budu ja a on tam nebude moct brzo rano chodit, tak se uplne odnauci ten pokoj pouzivat a uz se z te loznice nikdy nedostane zpet. Ja ctim, ze to je jeho prostor a rada bych, aby on naopak bral, ze loznice je nas prostor.

Já bych to fakt nehrotila a rozdělila byt podle toho , kdy tam kluk je a kdy ne . S tím miminem se ti to bude opravdu hodit . Udělej si pro sebe to skladiště .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
2.2.19 13:39
@Anonymní píše:
Je to fakt tezky. Pred polednem kluka poslal, at s nim vyrobim napis, sablonu na nastrikani barvou. Kluk to chtel hned, ani jsem nemohla dojist trochu jidla, to malo, co pozru. Hodinu a pul jsem to s nim vyrabela a az tata milostive vylezl z garaze, tak si udelal kafe, sedl na gauc, ani nesel za mnou, nepodekoval, proste nic.
A ja tu jako krava varim jidlo, ktere stejne nebudu jist, protoze se mi hnusi.

Tak tady ale není problém v klukovi, ale v nastavení vztahu tebe a přítele. Dobrovolně zase nesmíš nechat takto se sebou vláčet…ale kluk za to nemůže, že se neumíte dohodnout s přítelem co, kdo a kdy bude dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109693
2.2.19 13:42
@lljubanka píše:
Znam, co prožíváš, nenech se zdrchat kecy typu jsi macecha, nepujdes prece proti diteti, nebudes ho stvat proti otci. Ty, co tohle písou, nebyly v takove situaci a nevedi co je to za pocity. Vim o cem mluvim, akorat dite od pritele je dcera-tim hur, naockovana matkou. S pritelem ted mame take dite- 3 mesice a mam neustale pocit, ze uprednostnuje prvni dceru. At uz pozornosti, tak financne. Ted jsme resili stavebko pro maleho, navrhla jsem platit 1000 Kc, pry proc tak moc. Ale je to jeho dite, se kterym je, tak proc ne? Male taky koupi prvni posledni a pojistku i stavebko plati on, protoze matka proste ,,nema,,. Stejne tak s tou pozornosti, jeste pred malym jsme vsichni 3 jeli na dovolenou- velmi spatny napad, holka v 10 letech jeste neumela spat sama v pokoji, tak hned prvni vecer udelala scenu. Jak to dopadlo? celych 10 dni spala s nami v posteli. My dva jsme z dovolene nemeli absolutne nic, mala porad priteli za zadkem a ten samozrejme aby nedelal vlny, nesjednal zadny rad. Jsou hold taci, jen chci rict, ze on se nezmeni a tahle situace co pises je a bude byvat. Kdyz se ozves, budes ta mrcha, co ho chce pro sebe a chce odsunout dite. To jsou fakta. Tak hodne stesti a pevnych nervu, zvlast ted v tehotenstvi. Drzim palce, drz se :hug:

uplně chápu ,proto mi dovolenou ani neplánujeme ..je mi jasné , jak by to dopadlo

@Anonymní píše:
Je to fakt tezky. Pred polednem kluka poslal, at s nim vyrobim napis, sablonu na nastrikani barvou. Kluk to chtel hned, ani jsem nemohla dojist trochu jidla, to malo, co pozru. Hodinu a pul jsem to s nim vyrabela a az tata milostive vylezl z garaze, tak si udelal kafe, sedl na gauc, ani nesel za mnou, nepodekoval, proste nic.
A ja tu jako krava varim jidlo, ktere stejne nebudu jist, protoze se mi hnusi.

tak to je,ale tvůj problém, neumíš si nastavit hranice …to je jeho práce starat se o dítě .Se nediv , že tě pak vykopne i z ložnice . Víš proč s tebou je …je to láska ? Není ten vztah oboustranně jen z nouze ctnost ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.2.19 13:45
@Venetia píše:
tak to je,ale tvůj problém, neumíš si nastavit hranice …to je jeho práce starat se o dítě .Se nediv , že tě pak vykopne i z ložnice . Víš proč s tebou je …je to láska ? Není ten vztah oboustranně jen z nouze ctnost ?

ano, ale problém je, že ona z toho viní toho syna, přitom tohle je partnerský problém a problém toho jak píšeš, že si neumí nastavit hranice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
2.2.19 13:49

Milá zakladatelko, vyvodila jsi z této diskuze nějaké závěry? Ztotožnila jsi se s nějakým názorem? Nalezla jsi řešení svého problému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
2.2.19 13:53
@smoule.koule píše:
Já jsem třeba v 8tt a chlap mě maže s radostí. Ale prsa a to jen z toho důvodu, že už se mi zvětšily o dvě čísla, do břicha jen utře přebytečný olej :lol:
Zakladatelčinýho chlapa obdivuju, je super, že se synovi takhle věnuje a zakladatelce bych doporučila, naučit se tolik na chlapovi nelpět. Já občas svýho chlapa vidím jen na to mazání prsou, jinak sedí u počítače a to že žije a je doma, poznám podle zvuku kávovaru, má prostě dny, kdy chce být sám nebo mít program podle sebe. Tím líp pro mě, nemusím řešit, že musím vařit a můžu zůstat v pyžamu celý den.

no jo ale co je to pak za vztah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109693
2.2.19 13:55
@lljubanka píše:
no jo ale co je to pak za vztah..

no to je vztah typu,kdy pro chlapa nejsi na prvním místě , jen jakási nahražka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
2.2.19 14:09

Zakladatelko, tak místo masáže bricha udělej rituál masáž hráze, možná že na to bude lépe slyšet. Jinak z celé diskuze je vidno, že to máte blbě nastavené. Přítel se mu přes den nevěnuje, tak mi to přijde, tak to bych mě s.alo predevsim. Já osobně bych jela k mojí mamce nebo babičce, kde bych se nechala opecovavat. A kde bude mít mimčo pokojíček? V tom skladišti? Proč ho rovnou nepripravis a nedas si tam matraci? Tu pak jak když najdes:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna