Dítě mého přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
2.2.19 14:57
@Anonymní píše:
Jo, to bohuzel asi bude ten pripad.
Kluk si sam ani nevezme sklenici v lince. Natahuje ruce k dvirkam, knuci, ani celou vetou nepoprosi. A je zjevne linej si pritahnout zidli a vlezt si pro sklenici sam. Sam si ani nevezme ten jogurt z lednice, maximem je vzit koblihu z pytliku, ale pytlik musi lezet na lince.

A nenapadlo te, ze kdyz se neumi vyjadrovat (viz nepoprosi celou vetou), ze muze mit i nejaky psychicky problem diky rozvodu?!
Proc se tvuj pritel rozvedl s mamou toho “strasneho” ditka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
2.2.19 14:59
@Tichošlápek píše:
Tvl tvá část trasy :lol: tobě je fakt tak 15 co?

Mazec ze :lol: tohle vyjadreni mi prijde jak by dva decka hadaly, kam se na prochazce pujde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.2.19 15:00

@poHanka89 myslím, ze zakladatelka těžce spadne na zadek, az se jí narodí dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
2.2.19 15:07

@Tichošlápek jako chapu, ze si to nedokaze predstavit. Ale syna sveho partnera mohla brat jako fajn zacvik, zlepsila by si s nim vztahy a verim, ze i partner by se k ni choval jinak, kdyby videl, ze ma snahu. Uprimne se moc nedivim tomu, jak s ni mluvi (jak popsala). Jestli si porad na neco stezuje a fnuka, tak s ni musi byt tezke ziti :lol: s znas to, kdyz jsi nafucena, tak odpoved typu - tak bez spat jinde ty - z tebe vyleti velice lehce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.2.19 15:07
@Tichošlápek píše:
@poHanka89 myslím, ze zakladatelka těžce spadne na zadek, az se jí narodí dítě

Já to vidím stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.2.19 15:08
@Tichošlápek píše:
@poHanka89 myslím, ze zakladatelka těžce spadne na zadek, az se jí narodí dítě
Řekla bych, že už spadla. Ona ta zamilovanost to potlačí, pokud chlap už dítě má. V daný moment je to méně důležitý fakt. A postupně to začne vadit. Děcka to pak odnesou ze všech stran.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.19 15:15
@free333 píše:
Mohu se prosím zeptat, jak jste s přítelem dlouho spolu a jak je dlouho po rozvodu?

Jinak pokud se nemáte rozejít, opravdu se musíš obrnit, kvůli tomu miminku.
Je to těžké, ale dalo se to čekat od začátku, mohlo být ještě hůř, některé děti i dělají naschvály novým partnerům svých rodičů…

A jak se těší chlapec na miminko, říká k tomu něco?

Jsme spolu pres 3 roky. Kluk mi naschvaly delal, ja byla prvni dva roky chapava az az, klukovi jsemcetla, i chtel cist ode me a ne od taty. Ale pak se to ve mne zlomilo. zjistila jsem, ze pokud se o spolecny cas nebudu brat, tak nebude, protoze s klidem bez pul slova treba vysel vstric ex, kluka si vzal navic a mne nejak zapomnel rict, ze rusi ten spolecny vikend, co jsem mela pekne dlouho slibeny. A jak se ja neberu o spolecny cas, tak neni, on se me nezastane a treba nerekne bejvale, ze smula, my jedeme v tomhle terminu spolu.
Kluk o miminku zatim nevi a uz ted mam hruzu z toho, co se bude dit, az to zjisti. Protoze kdyz se ho pred casem pritel ptal, jestli by chtel brachu, nebo segru, tak se teda vubec netvaril.

• Citovat
  • Upravit
26574
2.2.19 15:27
@Anonymní píše:
Jsme spolu pres 3 roky. Kluk mi naschvaly delal, ja byla prvni dva roky chapava az az, klukovi jsemcetla, i chtel cist ode me a ne od taty. Ale pak se to ve mne zlomilo. zjistila jsem, ze pokud se o spolecny cas nebudu brat, tak nebude, protoze s klidem bez pul slova treba vysel vstric ex, kluka si vzal navic a mne nejak zapomnel rict, ze rusi ten spolecny vikend, co jsem mela pekne dlouho slibeny. A jak se ja neberu o spolecny cas, tak neni, on se me nezastane a treba nerekne bejvale, ze smula, my jedeme v tomhle terminu spolu.
Kluk o miminku zatim nevi a uz ted mam hruzu z toho, co se bude dit, az to zjisti. Protoze kdyz se ho pred casem pritel ptal, jestli by chtel brachu, nebo segru, tak se teda vubec netvaril.

Upřímně nechápu, proč jsi si s někým takovým dělala dítě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.2.19 15:32

Že společný čas nemáme od čtvrtečního až do pondělního večera :lol: promiň, to mě pobavilo, my jsme s manželem společný čas neměli už pěkně dlouho, jsem potřetí těhotná a břicho mi nemazal ani jednou :D když nám večer brečí děti, tak za nima prostě jdeme a pak tak leda společně padnem do postele :lol:
Představ si, že je mi blbě i v šestém měsíci a musím se starat o dvě děti.
A moje trasy procházek nevyjdou snad nikdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
2.2.19 15:33
@Anonymní píše:

Přijde mi, že nejlepší by byla partnerská poradna.

Osobně bych z toho dávno vycouvala, jak by začal rušit domluvené víkendy atd., ted už to jentak nepůjde, s tím těhotenstvím…

Jak se bude tvářit chlapec na miminko, je velká otázka, možná bude i žárlit a snažit se ještě víc na sebe strhávat pozornost, nebude to jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
2.2.19 15:36
@free333 píše:
Přijde mi, že nejlepší by byla partnerská poradna.

Osobně bych z toho dávno vycouvala, jak by začal rušit domluvené víkendy atd., ted už to jentak nepůjde, s tím těhotenstvím…

Jak se bude tvářit chlapec na miminko, je velká otázka, možná bude i žárlit a snažit se ještě víc na sebe strhávat pozornost, nebude to jednoduché…

Jako to dělá většina prvorozených, když přijde první sourozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
2.2.19 15:37
@Anonymní píše:
Jo, to bohuzel asi bude ten pripad.
Kluk si sam ani nevezme sklenici v lince. Natahuje ruce k dvirkam, knuci, ani celou vetou nepoprosi. A je zjevne linej si pritahnout zidli a vlezt si pro sklenici sam. Sam si ani nevezme ten jogurt z lednice, maximem je vzit koblihu z pytliku, ale pytlik musi lezet na lince.

A ty nejsi líná si namazat břicho? :roll: Někoho tak sebestředného a zlého už jsem dlouho nepotkala. To je síla, teda… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.2.19 15:38
@botl píše:
Jako to dělá většina prvorozených, když přijde první sourozenec.

Jenze v tomhle pripade je to horsi, bude souperit jak s novym ditkem, tak i jeho matkiz, ktera s nim souperi uz ted a nebere ho, maji 7 m to vyresit, i poradnou, protoze ona uz ted pusobi dost vyhrocene, ci teorve v sestinedeli a chlapecek taky neni uplne vyrovnany, to bude teorve naloz po porodu.. Fakt bych sla do poradny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59515
2.2.19 15:39
@Anonymní píše:
@poHanka89 doma byla trasa navrzena tak, aby kazdy mel cestou neco, co chce. Takze kluk mel cast trasy, pak mela byt ma cast trasy, ale kluk si vymyslel jeste vzdalenejsi hriste a okamzite se cestou menil program kvuli nemu a moje kavarna byla razem zapomenuta.

to je ale normální že v průběhu cesta se trasa změní ;) . Tak příště at jdou sami a ty si můžeš lehnout a mít klid ;) Víš že až porodíš už nic nebude stejné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.2.19 15:41

Ty ho fakt vylozene nesnasis, ze? Od zacatku jsi nenapsala jedinou pozitivni vec. V podstate jak jsi licila, co sis vzala z diskuze za nazory a rady, tak ja zas obracene musim rict, ze tva verze je, ze doma mas hrozne, rozmazlene a neschopne decko, ktere ti dela same naschvaly a pritele, ktery nevidi neslysi a ma z tebe sluzku.

Co konstruktivniho sis odnesla? Krome te ublizenosti, ze ti nikdo nerozumi.

Ohledne casu a pozornosti tveho pritele, to si s nim musis proste jinak nastavit. Ze je zalezly v garazi a nevenuje se ti a musis varit…no kdyz to delas, tak pak ale nemuzes byt nastvana. Tak to proste nedelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna