Dítě nechce do "vajíčka"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
5.10.22 16:27
@Bububu123 píše:
To není bezpečná sedacka

Jakákoli sedačka je bezpečnější než dítě v ruce. Nechápu, ze ti to dovolil chlap, když uz ty nemáš rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.22 16:28
@LilyJane píše:
Tohle mě baví. Člověk co veze dítě v autě na klíně, aby neřvalo, nevezme posměrnou sedačku, protože není bezpečná :D Tak ji radši vozte dál na klíně… co k tomu dodat.
Existují i protisměrné sedačky, v kterých dítě normálně sedí a vidí kolem sebe. Stačí přestat být urážlivá a vztahovačná a otevřít oči.

Tak každý se tu pohoršuje, kvůli chvilce v náručí, ale pak je doporučena úplně nevyhovují sedačka, ve které dítě jezdí hodiny?? 😂 😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
@Vladusxx píše:
kocourGarfield já sem s dcerou jezdila jeden čas na konzultace do krajského města..cca 70km… Taky se stalo že mi většinu cesty prorvala, protože vyšetření bylo zrovna v době spánku ona se přetáhla a pak nemohla usnout…nedalo se nic dělat prostě nějak jsme dojet museli…a jela sem samo sama…chlap v práci…@Fiducia my máme tu pokračovací polohovací, takže když by chtěla spát tak se dá dát tak že je vpodstate ve stejné poloze jako ve vajíčku jen má více místa… Taky je to teda sedačka kategorie 0-18 ale my ji tam dávali až v těch cca 9 měsících…ale právě kvůli tomu spánku jsem chtěla aby šla polohovat aby malé neklimbala hlava

Nerozumím, proč mi to píšeš :kytka:
Radím, aby jí dali do větší sedačky proto, že se dá posadit právě proto, aby jak ve věci nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
@Tichošlápek píše:
Jakákoli sedačka je bezpečnější než dítě v ruce. Nechápu, ze ti to dovolil chlap, když uz ty nemáš rozum

Chlap byl ten, co řekl at si ji na ti chvilku vezmu, nez se zblázní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.22 16:29

@Tichošlápek je ale rozdíl dítě chvilku v náručí, než ho vozit hodina a roky v nebezpečné sedačce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.10.22 16:31

@Tichošlápek já zakladatelku trochu chápu. Ono jezdit se řvoucím miminem jako řidič taky není tedy zrovna bezpečné. :kytka:
Já tedy vždy z toho jako řidič měla nervy totál v háji a třeba jak jsem psala v zimě, ve tmě, při dešti to rozhodně nebylo bezpečné. Určitě to byla bezpečnější volba než ho vyndat, ale že by to bylo ok si taky nemyslím.
Našemu dítěti tedy nepomohlo nic. A při řízení se kojit nedá :lol:
A bylo naprosto jedno jestli jsme jeli 500 metrů nebo 50 km a měl někoho, hračky, jídlo, spánek. Nikdy nespal a vždy řval.

Šel do posměru, ano klidně mě zabte, a až na nějaké výjimky je klid :* Ne že by neřval, ale už se to dá nějak regulovat ( je mu 1,5 roku) a to jezdím opravdu hodně.

Příspěvek upraven 05.10.22 v 16:36

• Citovat
  • Upravit
11833

@Fiducia protože jsi psala jestli třeba netrvají na vajicku kvůli tomu spánku že tam dítě více leží…

Příspěvek upraven 05.10.22 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889

Napadá mě jen, jestli neni možné, že se dělá dítěti špatně. Vzpomínám si na všechny historky o sobě a část z nich byla z aut.Byla jsem jako malá opravdu blicí dítě. Ještě na základce se mi dělalo v autě zle, ale s věkem to stačilo rozdýchat. Ale třeba jako dospělá jsem nerozdýchala zatáčky v sanitce. A to nemusí přímo zvracet, může dítě bolet žaludek. Jet v protisměru by pro mě bylo za trest. A přeci jen, pokud má někdo něco spojené s něčím negativním, tak se mu do toho nechce. Možná je důvod úplně jiný, ale přemýšlela bych o všech možnostech krom toho, že se dítě nudí apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
@Bububu123 píše:

Kdysi byl v TV takový spot, taky tam mamka chvíli držela dítě, protože kousek. Doporučuji najít a chlapovi pustit.

Btw děti proste budou v situacích, krere jim nejsou příjemné brecet. Nemůžeš ustupovat tam, kde je to pro ne nebezpečné. Nestane se jíl nic, když bude vriskat, max se pobleje. Oproti riziku dítěte v ruce je to zcela zanedbatelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
5.10.22 16:33
@Bububu123 píše:
Tak každý se tu pohoršuje, kvůli chvilce v náručí, ale pak je doporučena úplně nevyhovují sedačka, ve které dítě jezdí hodiny?? 😂 😂 😂 😂 😂

Jsou bezpecny autosedacky 0-18 kg, ktere se daji poutat i v protismeru. Dite ma vetsi pohodli, jako bonus vidi i ven.

Vyndat za jizdy z autosedacky je velky riziko, navic pokud diteti ukazes ze si vyrve vsechno, tak gratuluju, prave sis nas.rala do bot. Ale pak si v budoucnosti nestezuj, ze mas nezvladatelny dite.

• Citovat
  • Upravit
353
5.10.22 16:34

Tak se prosím uklidněte, spíš jsem myslela že se mi dostane odpovědi jako, je to období, to přejde, je to možná téma rostoucímu zubama. Nebo doporučení na větší sedačku, ale BEZPEČNOU. Zřejmě jsme se nemela zmiňovat o krátké cestě u prsa že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
@Bububu123 píše:

Chudinka :roll:

• Citovat
  • Upravit
21311

@kocourGarfield jo to já ji taky chápu, i u nás takové období bylo. Je řešila větší posmernou sedackou, což zakladatelka nechce. Ale brát dítě v autě do ruky je skutečně blbina první třídy. A to ještě proto, ze manžel nevydrží chvíli řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.10.22 16:36

@Tichošlápek to si pamatuju, tuším nemyslíš x zaplatíš, do teď to vidím před očima, doteď mi je z toho zle. Pak byl i podobný, kdy matka na přechodu se rozhlídla až když tam vrazila kočárek, protože přes něj neviděla. Jen na to pomyslím tak mi je strašně úzko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.22 16:36

@kdoviktera vím, větší sedačku máme objednanou, paní ale radila posmernou, to úplně to co to má být že..
A výchovné řady, že si vybere vše si nechte.. pokud necháváme vaše děti vyrvavat jak je lituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí