Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Šmoulice a ty si pitomá nebo to jen děláš?
Několikrat jsem tu psala, že vím že to není bezpečný, ale že holt jsme to v tu chvíli líp nevymyslely. Dcera řvala tak, že se už se skoro dusila, utišit ji nijak nešlo. Kdybysme čekaly než zase bude chtit do sedačky, sedíme tam ještě teď. Tak holt sem ji měla asi 1km na klíně..
Teď sem se tu chtěla poradit, jestli se tu někdo setkal s tím, že z ničeho nic problém pro dítě, nechat se dát do vajíčka. A místo toho se sem slítne hejno slepic, který mě tu bude pořád dokola omylat o hlavu 1km dítěte v náručí a že ji máme nechat vyrvat do bezvědomí.
@Bububu123 píše:
Několikrat jsem tu psala, že vím že to není bezpečný, ale že holt jsme to v tu chvíli líp nevymyslely. Dcera řvala tak, že se už se skoro dusila, utišit ji nijak nešlo. Kdybysme čekaly než zase bude chtit do sedačky, sedíme tam ještě teď. Tak holt sem ji měla asi 1km na klíně..
Teď sem se tu chtěla poradit, jestli se tu někdo setkal s tím, že z ničeho nic problém pro dítě, nechat se dát do vajíčka. A místo toho se sem slítne hejno slepic, který mě tu bude pořád dokola omylat o hlavu 1km dítěte v náručí a že ji máme nechat vyrvat do bezvědomí.
Příště míň myslet a víc zatnout zuby. Udělali jste kravinu, tak ti to tu na rovinu píšeme.
Tím, ze to byl je kilometr si tomu nasadila korunu. To uz by se ti fakt do bezvědomí neuřvala.
Rad si dostala dost, sedačku objednanou mate, víc proste nevymyslis.
A jsi teda pěkně protivna, tak se reakcím nediv
@Bububu123 píše:
Miláčku … Pitomá jsi ty. Za ten kilometr by se ti dítě fakt neuřvalo. ![]()
Tak se přestaň vymlouvat. A jasný obrázek už o tobě máme. ![]()
@Bububu123 A cos cekala? By me nenapadlo, ze nekoho napadne takova kravina. Ja s ditetem v aute nehodu měla, tak mi ještě chvili vypravej, jak se to proste jinak nedalo. Příště zkus zapojit mozek a zamyslet se, jestli na tom bude lip s vyrvanejma hlasivkama nebo na hrbitove.
a jo, ted uz ti to konečně nekdo napsal hnusne, holky maj svatozar, ze na tebe reagovaly tak, jak reagovaly.
Tak já nevím, ale vy asi máte problém s porozuměním textu..
Vy obrazci.. 🤔 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Tak proč si a ní ten kilometr nešla pěšky? Furt lepší nez mít dítě v autě na klíně. A fakt by se za ten kilometr, který ujedete tak za minutu max minutu a půl urvala?
@JancaS84 kolikrát to mam psát?
Brečela už dýl, asi od půl cesty, když už brečela tak, že sme se o ní bály, vzala jsem si ji do náruče a dala jí prso. Bylo to asi km od baráku.
To sem s ni měla jít před 7vecer, kdy už je skoro tma pěšky lesem? Když sem pro ni neměli ani nic teplého na sebe? Měla na sobě jen body s dlouhým rukávem a kalhoty, v tašce jsme měli mikinku.
Nějakou radu nemate? Nebo jste si taky chtěla jen kopnout?
@Bububu123 píše:
Brečela už dýl, asi od půl cesty, když už brečela tak, že sme se o ní bály, vzala jsem si ji do náruče a dala jí prso. Bylo to asi km od baráku.
To sem s ni měla jít před 7vecer, kdy už je skoro tma pěšky lesem? Když sem pro ni neměli ani nic teplého na sebe? Měla na sobě jen body s dlouhým rukávem a kalhoty, v tašce jsme měli mikinku.
Na Tvem miste bych dekovala Bohu, ze jste nepotkali ted na podzim ve tme v lese nejakou zver. Vem si z toho ponauceni, priste ji nech radsi rvat a prestan se tu vztekat. Prijmi ten fakt, ze to byla ko. kotina a uz to nech byt.
Najezdim toho za rok fakt hodne a vidim opravdu osklivy veci. Bud soudna a nechod tomu naproti.
Vic k tomu nemam co dodat
@Bububu123 píše:
Jo mám. Minimálně vozit sebou oblečeni a deku, aby když se cokoliv stane s autem tak ti dítě nezmrzne. Zvlášť teď když už bývá zima. Zbytek už bylo řečeno xkrát. Kopeš tady kolem sebe jen ty, místo aby si sklopila hlavu a řekla jo podělali jsme to, naštěstí se nic nestalo. Příště už to vymyslíme jinak.
@kdoviktera no evidentne se tu žádnou radu na moji otázku nedozvim.
Mimo tip na hračku do auta a koupit už navazující sedačku, kterou už máme stejné objednanou
@JancaS84 ti že jsme to prodělali, sem tu psala několikrát..
Ale vy se tu pořád točité na tom, že jsme to podelali, ale rady nebo zkušenosti, s tím proč se dítě propina a nechce do sedačky jsem se nedozvěděla.
@Bububu123 píše:
Ale vy se tu pořád točité na tom, že jsme to podelali, ale rady nebo zkušenosti, s tím proč se dítě propina a nechce do sedačky jsem se nedozvěděla.
Protože je to v ní sakra nepohodlný. Musí sedět připoutaná a nemůže se skoro pohnout. Nebo hlad, teplo, pocurana plinka, chce spát a nemůže, nudí se atd atd atd.
@Bububu123 píše:
Protože chce sedět na klíně ![]()
@Bububu123 píše:
No, tak ctes asi jen neco. Jasne jsem Ti o nekolik stran zpet psala, ze se ji nejspis nelibi byt pripoutana a omezena v pohybu. Mozna ji vadi ta poloha. Nebo ze nevidi ven. Nebo treba ze byla tma. A tak to proste zkousi revem.
To stejny kocar. Kdyz ji das ksiry a nebudes ji poutat k sedacce, tak to nejspis bude snaset lip.
Deti proste rvou, kdyz se jim neco nelibi. A opravdu se jim nemusi za kazdou cenu hned vyhovet.