Dítě nechce do "vajíčka"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
6.10.22 14:49

@Lucie_Sx no Janca 6 píše že kojí i za jízdy což mi právě přišlo jako blbost.. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.10.22 12:44
@Bububu123 píše:
Oblečená je jak doma, body s dlouhým rukávem, slabší teplacky. Plice mi ji vyrvat nenecháme. Holt chvíli byla v autě u prsa.

Když si představím, jak jsme jezdili brácha a já zamlada… Ve Wartburgu pásy vzadu nebyly, bráška stál vzadu a držel se za přední sedadla, aby líp viděl… Z porodnice jela maminka 2× s miminkem na rukách, z toho jednou cca 70 km, jezdili jsme v hluboké korbě, cesty na Slovensko atd…
Teď když vezeme syna, tak jsme nachystaní kdykoliv zastavit na nakojeni, prebaleni a podobně… syn má 4 měsíce a zatím v sedačce usne…

Rada, co se nam osvedcilo: Mrněti dávám do sedačky pod záda 2-3 složené látkové plenky nebo deku, které končí v místech krku, aby mohl mít hlavičku přirozeně. V postýlce si ji vytoci na stranu, ale v sedačce to nejde. Sedačka nutí mít hlavu nepřirozeně v předklonu, což zužuje dýchací cesty, mimi má nedostatek kyslíku a je mu blbě… Opatření se nám osvědčilo a vše je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
7.10.22 15:20

@Kamitasa když byla menší, bylo cestování v pohodě.. vždy spala…
Hlavičku mě nikdy nepřišlo že by měla ve špatně poloze..
Když byl problém, taky jsme zastavovaly. Bohužel teď měla problém jit do vajíčka.. ale je celkově divná, neodmítá kočárek.. 😂.
Máme koupenou pokračovací sedačku, přecejen. Už tam není tak hodně schoulená jak ve vajíčku, když jsem ji nastavovala, byla dcera v pohodě, ale ještě jsme nikam nejeli.. 😂 😂tak snad.. 🙃
Děkuji za odpověď. 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario