Dítě nechce do "vajíčka"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3913
5.10.22 17:03
@Bububu123 píše:
Tak každý se tu pohoršuje, kvůli chvilce v náručí, ale pak je doporučena úplně nevyhovují sedačka, ve které dítě jezdí hodiny?? 😂 😂 😂 😂 😂

Nevím jestli neumíš číst, nebo to prostě nečteš a ignoruješ… Existují sedačky pro větší děti, které se dají dát do protisměru, ale dítě v nich sedí:
 https://protismeru.cz/…autosedacek/

Pokud tvoje dítě samo sedí už nějakou dobu, můžete přejít z vajíčka do sedačky.
Nevím kdo ti tu doporučil nevyhovující sedačku. Doporučili ti tu sedačku 9kg+, s tím, že některé děti preferují posměr. A ano, je to tak. Můj syn by si radši vytrhnul plíce z těla, poblil sebe, auto, všechno okolo a vřiskal jak hyena klidně 4 hodiny v kuse, jen aby nejel v protisměru. Takže má posměr. Pořád lepší, než abych ho držela na klíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
5.10.22 17:04

@Nikky121 což to já zas ne, u dospělých to mám tak dělejte si co chcete ale za pár řve pokutu si zacvakate sami a za druhé si ty mozky z okýnek přijdete seškrábat…vás problém jak to uděláte…manžela sem teda několikrát servala že ho nebudu vozit nepřipoutaného dokud si nezaridi pořádnou životni pojistku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.10.22 17:05

@kocourGarfield jo tak se řvoucím dítětem nikdo jezdit nechce, je to nepříjemný a rozptylující pro řidiče, jen někdy to třeba prostě nejde jinak. Já co šlo, tak se zastavilo, dostala třeba hračku/křupku a byl klid. Naštěstí to přešlo, je možný že je to období, může to být i tím, že chce víc koukat a ten pololeh ji prostě nebavil, příčin může být hromada. Jen já sem v tomhle hodně opatrná a mě musí být v autě všichni připoutaní, kolikrát se mi stalo, že mě někdo málem sestřelil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.22 17:09

@LilyJane a já po několikáté píšu, že novou sedačku máme objednanou. Bezpečnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.10.22 17:11

@Bububu123 a ony posmerne bezpečné nejsou?🤦 🤦 🤦
Jinak jsem taky u jednoho dítěte zažila že nesnášel vajíčko. Nesnasel i kočárek. Zlomilo se to až když jsme ho dali do posmerne.Ne každé dítko snese jezdit v protisměru, mně by bylo zle taky…a nejstaršího jsem taky tenkrát za jízdy vyndala…nakojila a zklidněny šel zpátky. Nekomu to třeba nevadí, jezdit se řvoucím dítětem, někomu to vadí a je nervní a to taky není bezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
5.10.22 17:13

@Bububu123 Nechápu ty výkřiky s bezpečnou sedačkou. Jakákoli sedačka je řádově bezpečnější než vozit dítě na klíně. Mmch, ty jsi byla připoutaná a dítě volně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.10.22 17:13

@Nikky121 u nás to pak musel být posměr aby byl občas klid. Dneska už někdy se dá ukecat tabletem, někdy ale taky ne. Většinou když začne řvát, tak to řvoucí dojedeme domů. Max.ho někde nechám nadechnout na parkovišti. Ale je zase starší, dá se domluvit :andel:
A tedy zatáčky řve do dneška. To nedává :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21311
5.10.22 17:15

@kocourGarfield u nás taky v protisměru blejou oba jak aminy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.10.22 17:18

@Crystal87 no ty protisměrné jsou v případě čelního nárazu lepší, ale to neznamená, že kvalitní posměrná není bezpečná. Nejlepší je podívat se na nějaké crashtesty, mít sedačku ideálně na isofix a nebrat nekvalitní. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.10.22 17:20

@kocourGarfield u nás bylo nedávno peklo, že se chtěla odpoutávat, naštěstí už to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
5.10.22 17:24
@Fiducia píše:
Jo tak! Já myslela na to, aby jí nemuseli při vystupování budit. My měli vajíčko, co to jen šlo, abych si je mohla odnést :lol:

Rozumím. Já jsem kvůli tomu kupovala vajíčko do 13kg…ale nakonec sem to nedala…jednak je naše prte dlouhán a vadilo ji že nemá místo na nohy, jednak je divizna a chce koukat a jednak sem ji nemohla utáhnout :lol: znovu sem otěhotněla a začala se mi ozývat jizva po císaři právě když sem ji nosila i s tou sedačkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
5.10.22 17:34
@Bububu123 píše:
Tak sem se chtěla poradit a evidentně je tu sama namachrovana krava. Čest výjimkám. Ale co jsme čekala, že..

Lepší namachrovaná kráva, než nezodpovědná slepice. :roll:

Ale buď v klidu. Max si uděláš nový, až ti tohle tvojí chybou zemře. U takto malých dětí stačí fakt málo v tom autě ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.22 17:38
@Nikky121 píše:
@Bububu123 co zkusit něco podobného tomuto https://www.ministerstvohracek.cz/…-a-zrcatkem/?…
Mít to jen do auta aby si s tím nemohlo dítě hrát jinde a okoukat to :think:

Juuu, to sem nevěděla že něco takového je. Děkuji  8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.22 17:45
@Hibou píše:
@Bububu123 Nechápu ty výkřiky s bezpečnou sedačkou. Jakákoli sedačka je řádově bezpečnější než vozit dítě na klíně. Mmch, ty jsi byla připoutaná a dítě volně?

A z mě věty že jsme si ji vzala na klín, abychom dojeli poslední kousek cesty usuzujes že tak jezdíme každý den? Je rozdíl vzít si ji na klín jednou nouzove, na kousíček cesty, než ji hodiny vozit v pitome sedačce ne?
Vím že to není bezpečné, holt jsme jiny způsob v tu chvíli nevymysleli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
5.10.22 18:06
@Bububu123 píše:
A z mě věty že jsme si ji vzala na klín, abychom dojeli poslední kousek cesty usuzujes že tak jezdíme každý den? Je rozdíl vzít si ji na klín jednou nouzove, na kousíček cesty, než ji hodiny vozit v pitome sedačce ne?
Vím že to není bezpečné, holt jsme jiny způsob v tu chvíli nevymysleli..

Pořád dokola. :roll: Jsi jak kolovrátek. I za chvilku nouzového vození na klíně to dítě můžeš zabít. Chápeš to??? :roll: :zed:
Ono by se tomu děcku nic nestalo, kdyby si chvilku pořvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí