Dítě omdlelo v letadle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1869
9.6.23 23:09

Takhle malý děcko nemá kde lítat :roll: taky sem čekala až budou klukovi 3 aspon… potvrdil i pediatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
9.6.23 23:26

Mne odpadnut dieta v lietadle, tak zburcujem cele lietadlo 8o 8o 8o A ty si jako bola v klidecku, dokonca ju prebalovala? A nebala si sa ci sa ti vobec niekedy este prebudi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
9.6.23 23:41

Tak ja misto kazani problem vygooglovala a nasla odpoved, vcetne toho, jaka vysetreni je nut e pred dalsim letem udelat. Dejte si to do prekladace:

Dr Jules Eden answers: Your daughter needs to see her GP before she flies again. When a plane cruises at high altitude, there is a lower cabin pressure. Even though this is increased to a pressure well above the outside air at that height, it is never the same as at sea level. Because of this, the oxygen concentration is lower. In most passengers this is fine, but if she has a reduced capacity to carry the oxygen available, this could lead to fainting. She needs a full blood count to look for any anaemia and her haematocrit, too. These are indices of how many red cells (the ones that carry oxygen to the tissues) she has and if low it would explain the faints. If these are normal, then she needs to drink plenty of fluids on the flight. Dehydration can lead to lower blood pressure in some people. Finally, if all is fine with her blood and fluid intake and the problem keeps happening, then it may be worth exploring issues such as claustrophobia or fear of flying.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.7.23 15:13
@EEKK píše:
Projevím se jako klasická stará generace. A nebude se to zakladatelce líbit. Kdybych já chtěla na jednom platu v době mateřské dovolené letadlem k moři, doporučila by mi celá rodina studený hadr na hlavu, abych se vzpamatovala. A kdybych to chtěla i příští rok, to by mi už asi doporučili vyšetření u psychiatra. Když už nic jiného, tak na to nebyly prachy. Já byla tak ráda, že mají naši zahradu. Ale…ať si každý žije, jak umí.

Neboj. Neprojevila ses jako stará generace. Ale jen jako nepřející zapšklá ženská, která jen proto, že si nenašla slušně vydělávajícího muže, plive na ostatní, které si život zařídily jinak. Navíc v dnešní době různých last minute a nízkonákladových letů, kdy je cestování prakticky pro každého. Ale jestli se ti ulevilo, tak super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.7.23 19:12

@Jitřenka
Jitřenko…máš právo na názor, ale neurážej. My byli rádi, že jsme při těch dětech dozařídili byt. Na mateřské se to nedalo, tím méně do ciziny. Finančně jsem na tom velmi slušně na rozdíl od roků, kdy ty děti byly malé a pořád něco potřebovaly a na dovolené do zahraničí, co žiju sama, pravidelně jezdím. S kamarádkou, s jedněmi či druhými mladými, s přítelem spíš turistika a pohyb, nebo poznávací několikadenní vylety. Chlapa na sponzoring svých dovolených opravdu nepotřebuju. Ale nelákají mě exotické dálky…držím se v Evropě. Mně se tak nějak líp hospodaří samotné. A mám lepší pohodu. Kolegyně se chytaly za hlavu, že jsem ukončila vztah s bohatým člověkem pár let po rozvodu. Ono to prostě nešlo. Vyhovuje mi současný přítel, s nímž nežiji, ale jako sponzora ho rozhodně nemám. Přišlo mi velice úsměvné, jak hodnotíš mě samotnou, když mě vůbec neznáš. Prostě s mikiny a batolaty jsem se spíš rozumně držela doma a naše původní rodiny by se asi divily, kam se s těmi mikiny a vysypanými kapsami chystáme…dnes jsou sice platy vyšší a ta možnost je, ale i když se domluvím, tak si neumím představit, co si s nemocným malým potomkem někde ve světě počít, kdyby došlo na něco vážnějšího…já jen konstatovala ten rozdíl. Nikoli svou ubohou finanční a společenskou situaci. Kdybych byla urážlivá, tak mě naštveš. Ale jak říkám, zasmála jsem se…a jsem ráda, že se neznáme, protože bych asi o to ani nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí