Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemá zadní rýmu? hleny stékají po zadní části krku a ráno bývá nevolnost až zvracení, ale ten průjem mi k tomu moc nesedí… ![]()
roup - svědit ji to nemusí, někdo na to může být míň citlivý, bolelo by ji břicho i přes den a z toho se nezvací
Naše tříletá od pátku během dne ok, litá, nic ji není. Mezi 18-19 jde klidně 3× na záchod a má průjem. Pak zase nic. Dávám tasectan, včera už poprvé trochu lepší.
U známé něco podobnýho dělali nějací paraziti, co dotáhla ze školky. Mudra jim na to něco dala a byl klid.
@cancerka no břicho přes den právě moc ne. Před den ji nic právě není vůbec, křeče nic… Prostě jde psát vše oka…a ráno vstane a jde na WC potom lehne a zase letí 🤮
Minulý víkend měla i během dne průjem a 🤮 přešlo za 3 dny. Byl klid a po 3 dnech zase. Mám doma Vermox přemýšlím zda zkusit 🙄
@Dadda8 myslíte že nějaký bacil.? Já myslela že třeba psychické zvracení?
Nemá to ráda boji se toho. Ráno vstane jde na WC, lehne a ptám se jak ji je a ona vše oka, ale nechci zvracet 🤔 že se jí divné dýchá. Jídlo neblije spíše tekutiny.
Nebo proste ty roupy bez svědění🤔tam právě píšou že se vše děje během noci…
@Capelucia no já zítra skočím před práci hned k Dr… Taky si.myslim.ze parazit, ale netuším zda roupy, když nesvedi zadek.
Ve školce prý taky něco mají…
Ale tam už druhý týden není.
Ale máme doma psa,+ papouška, mamka kočku.
Ale to jsme snímá pořád…
Uvidím zda ji udělá nějaké vyšetření doktorka
Ahoj nechci strasit, ale ranni nevolnosti muzou byt u nadoru na mozku
Urcite bez co nejdriv k dr a chtej poradne vysetreni. Znam pribeh, kdy dite melo ranni nevolnosti a dr to prvne resila, ze ma urcite strach ze skolky, pak se to chvili sklidnilo, pak to zase zacalo, zase ze to je urcite nervozita, zkousela i ruzne leky a vzdy vse pomohlo na par dni. Trvalo dlouho nez dr poslala dite na vysetreni, ktere odhalilo prave nador na mozku.
@MonaSun dobrý den dávám info sice později
Ale dceru to po 3 dnech přešlo nasadila jsem léky na prujem znova. A je klid už. Naposledy 🤮 💩 toho 30.1 od té doby klid ![]()
@sukynecka01 tak to jsou skvele zpravy, kdyby se to ale opakoval, urcite zajdete k dr ![]()
Omlouvám se za anonym, přes telefon mě aplikace nějak blbne
Dobrý den chci se zeptat zda nějaká maminka neměla něco podobného k paní Dr máme přijít středa, pokud by se něco nezdálo, tak zítra.
podle paní sestřičky ráno a večer. A tedy kdyby se mi nezdála tak dojít dřív.
tak nevím 
Dcera 6 let minulý víkend střevní potíže+ zvracení během dne.
V pondělí to ustalo od středy začala normálně jíst. A od pátku ráno 4 se budí, vždy jde na WC průjem potom si lehne a vstane, že chce zádě 🤮Během dne jako by ji nic nebylo, hraje si skáče atd… A zase ráno, když se probudí
Tak jsem nasadila léky na prujem eternol
Teplotu nema není ani nachlazená.
Prostě během dne nepoznáte, že ji neco je.
Přemýšlela jsem, zda třeba ten dětský roup. Jenže zadecek ji nesvedi
Příspěvek upraven 30.01.23 v 12:43