Dítě řve v korbě,můžu dát do sporťáku?

556
19.6.19 10:33

My jsme dávali nějak během toho 5 měsíce a od 6. Dcera seděla, takže měsíc jezdila ve Sporťáku i když neuměla sedět, aby viděla ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6118
19.6.19 10:35

Pokud si v pěti měsících samo sedne, tak jo. Pokud ne, tak ne.

Pokud máš pocit, že mu vadí poloha naležato, zkus nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.6.19 10:42

Není rozdíl mezi ležením ve sporťáku a ležením v korbičce. Takže klidně. Pokud vidí ven a je klidnější, tak jo.

• Citovat
  • Upravit
4507
19.6.19 10:47

Taky jsme v 5M dali do sportaku, protože byl nevrly, jak nemohl koukat… sednul si až v 11M… dávala jsem ho nalezato a byla to pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
19.6.19 10:47

Taky už dávám malou do sporťáku. Nesedí, ale v korbě pořád zvedala hlavu (jakoby sedy-lehy), aby viděla, pak se vztekala, že to nejde. Ve sporťáku jí stáhnu střechu, zastíním slunečníkem, a je maximálně spokojená, kouká kolem sebe a vytuhne až doma, tak mám i já čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.6.19 10:50

Klidně dala, pokud jde hodně do lehu, ale dej pozor, ať se ti nepřitahuje za madlo do sedu, což bývá dost častý nešvar ještě nesedících dětí. Mohlo by to napáchat škody na páteři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.6.19 10:53

Klidne bych dala, nevidim duvod, proc ne, kdyz bude lezet. Taky jsme davali driv, nez dcera sedela, protoze byla v korbe nevrla a brecela. Ve sportaku v lehu byla spokojena, tak proc ji trapit ;) a az kdyz sedela, jsme posadili i ve sportaku a pohoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
19.6.19 10:56

Ano, dala, syn mi v korbe hystercil..nechala jsem sporťák v lehu, nebo ho dala na břicho a vytáhla strisku, takže mel výhled a ještě u toho pasl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376

Dávala jsem začátkem dubna, malý se narodil v listopadu. Byl v lehu a spokojený. Taky nevidím rozdíl v tom, jestli dítě leží v korbě nebo ve sporťáku, kam mu líp fouká a je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink

Mne se do korby uz nevesel, takze sel do sportaku. Mam velky deti. Obe sly kolem 5. mesice.

• Citovat
  • Upravit
6196
19.6.19 11:03

Taky mám pětimesíční už ve sporťáku. V korbě byla protivná + bylo v ní zbytečně vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
19.6.19 11:08

Velka vetsina korbicek je tak mala, ze se tam decko v 5 mesicich nevleze (proc to lidi kupuji mi je zahadou), takze daji dite do sportaku, pokud nesedi do uplneho lehu, pak zvysovat, ale ne driv nez bude sam pevne sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
19.6.19 11:10

Dcera si v korbe zacala stoupat, tak sla v 6ti mesicich do sportaku. Sedet zacala asi za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
19.6.19 12:26

Dávala jsem dceru do sporťáku i když ještě neseděla (také cca těch 5 měsíců). Byla vedra a krásně jí tam foukalo. Byla téměř v lehu a spokojená. Doporučila nám to i pediatrička s tím, že musí mít ale pevná záda, což náš kočár splňoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1373
19.6.19 13:46

Děkuji za všechny reakce. Malý je ve sporťáku spokojený, usnul prakticky hned nebo se koukal ven. Dávala jsem nalezato a jen na pití jsem prizvedla, ať se nedusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí