Dítě s milencem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.18 14:15
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
16.1.18 14:16

Ja bych si teda dite urcite nenechala. Je ti 21, bydlis s tatou, chlapa nemas, jeste bys mela na krku ciganskou rodinu. Vubec zadny plus. :nevim:
Ono mit dite neni opravdu zadna sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21209
16.1.18 14:17

Tak kdyz to dite chces a jsi shcopna se o nej postarat, tak si ho nechej. Nebo bys sla na potrat, protoze nekomu se to nebude libit? Nebud blba.
A ze dite neni jeho muze tvrdit jak chce, soud naridi testy otcovstvi, ktere on bude muset zaplatit. Mimochodem, vyhrozovani je trestny ci, dokonce i od Romu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
@Anonymní píše:
U vyhlášeného proutníka bych si ani nesedla na záchodové prkénko, takže mi hlava nebere, jak s ním někdo může spát bez kondomu. Chudák jeho žena…
:nevim: ta ví, že jí není vždycky věrný, tak to takový chudák není, nemusí s ním být
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518

To jste jedna velká rodina teda. Mít milence, který přefikl půl města a má doma metrnici s doprovodem romů ze Slovenska, tak s ním bez kondomu nespím. Fuj. Oznámila bych mu to a chtěla zápis do rl. Když s ním chrníš, měla bys nést následky. Ale jestli se o dítě ještě starat nechceš, zvažovala bych tu i tu další smutnou variantu. Ale až jako fakt poslední možnost, kdybych byla bez zázemí (to máš) a bez peněz. A tátovi bych to taky řekla co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736

Já nechápu, jak můžeš mít něco s takovým chlapem a ještě k tomu bez kondomu :poblion: Víc bych se bála nemocí než jeho manželky :lol: Řekla bych mu to a nechala napsat do rodného listu, pokud se rozhodneš si dítě nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.1.18 14:21
@marka123 píše:
Zarazi me, ze kdyz je to takovy proutnik, to jsi s nim spala bez kondomu, se nebojis pohlavnich nemoci??? Pokud te podpori rodina a dite chces, tak si ho nechej a jak uz je zmineno, do rodneho listu soudne, kdyz nebude souhlasit, na to jsou testy k urceni otcovstvi, alimenty, mozna i vyzivne na tebe soudne, vubec bych s nim nepocitala jako s otcem. Ale jeho zodpovednost je to taky, takze kdyz ma prachy at pekne sype. Jen tak se z toho vykroutit nemuze. Kazdopadne nechapu, 8o stat se muze vzdy vselicos, ale svym jednanim jsi sla tak akorat naproti pruseru.

Tak možná dobře, že je těhotná. Udělají jí testy na pohlavní nemoci. Fakt to nechápu, proč si lidi dobrovolně komplikují život a nenajdou si volného chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
16.1.18 14:24

Zakladatelko :Možná bych ale nečekala do porodu ale řekla mu to, nechala podepsat otcovství a domluvit se sním na diskrétnosti.
Nikdo kromě tebe a jeho(a táty) nebude vědět čí máš dítě. On bude platit na čem se spolu dohodnete. Klidně řekni že to byl úlet na dovolené s nějakým místním. Chvíli se to bude propírat ale zachvíli si na to nikdo nevzpomene:)

Teprve až kdyby nesouhlasil s otcovstvím tak mu řekni že máš svoje práva a soudem se jen,,proflákne,, a stejně nic nevysoudí protože ty víš že je dítě jeho. Po porodu podej návrh na určení výživného. Podle mě přistoupí na diskrétnost a bude ti platit bez soudu.

Jen si to miminko nechej, je to i kus tebe..někdy to nebude lehké ale uvidíš jak budeš za rok šťastná že jsi jej nedala pryč, :srdce: jsi mladá určitě si najdeš zodpovědného chlapa který bude milovat tebe i to malé. :srdce:

Příspěvek upraven 16.01.18 v 14:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.1.18 14:24

Boze, to je zas hnus.

Bez na potrat a najdi si nekoho normalniho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.18 14:25

Taky jsem spala se zenatym..ale taky se rozvedl..bylo jasne ze ji nemiluje…a cekal jen na pdnet..a pak jsem otehotnela…ty si ale hloupa jako..co zenska ti rozbije kokos no..a to si pis..protoze tenhle se nerozvede..

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
16.1.18 14:29

@Korculalala anonym kvůli osobním informacím, které nemusí každý vědět (chodí sem spoustu známých) :( a navíc na to nejsem nějak pyšná, takže tak..

• Citovat
  • Upravit
6257
16.1.18 14:30

A hlavne ma male deti 8o…to te netrkne kdyz uz mu roztahnes nohy..a cekas ze co ze kvuli tobe se jako po…re.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
16.1.18 14:32
@Anonymní píše:
@Satisfaction S manželkou nechci mít nic společného, každý kdo poznal jeho rodinu tak řekl že je to nejhorší ženská je to cikánka a nepotřebuji aby moje dítě mělo dokonce života peklo. Určitě mu to řeknu tak uvidím jak se zachová. @Paola21 a) protože ho prostě nechtěl, proto jsem mu to řekla už na začátku @Paola21 to s kamarádkou byla tenkrát jednorázovka a já nechtěla vztah a sedli jsme si prostě

Dál nečtu, s jeho manželkou máš společného velmi hodně, to si uvědom…

1. chlapa 2) všechny možné i nemožné pohlavní chuťovky a dle popisu vás je víc… :palec: ( nechápu, jak může dospělá ženská, co má IQ alespoň tak velké jako číslo bot, na sebe nechat vlézt něco takového a ještě bez kondomu :potlesk:) 3) vaše děti budou sourozenci… :mrgreen:

Jak se zachová? No bude vysilovat a chtít ať jdeš na potrat, pak hulakat, že není jeho… On je totiž dle popisu charakter… ;) " prý neodejde od něho"… A proč on neodejde od ní? Tu otázku si polož… :mavam: To jsi fakt taková zoufalka, že musíš vzít za věk vším? 8o
Alimenty a otcovství lze určit soudně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.18 14:33

A je normalni ze zenska uziva ha..a pokud ne tak se chrani barierove 8o promin ale mws na zo myslet

• Citovat
  • Upravit
smurfka
16.1.18 14:35
@Anonymní píše:
A hlavne ma male deti 8o…to te netrkne kdyz uz mu roztahnes nohy..a cekas ze co ze kvuli tobe se jako po…re.. 8o

a co jako..tak za to může ženská? on má malé děti, on má být ten zodpovědný..on je ženatý..ona v podstatě ubližuje jen sama sobě..
když už má rodinu a doma m. e.g. e.r. u, má š. u.k. a.t aspon s kondomem a ne že já ho nechci..( upozorněn na to že holka prášky nebere byl )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová