Dítě s milencem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40386
16.1.18 14:35
@Anonymní píše:
A je normalni ze zenska uziva ha..a pokud ne tak se chrani barierove 8o promin ale mws na zo myslet

Tak po bitvě je každý generál, že…

A aspoň se podepiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
16.1.18 14:35
@Anonymní píše:
@Korculalala anonym kvůli osobním informacím, které nemusí každý vědět (chodí sem spoustu známých) :( a navíc na to nejsem nějak pyšná, takže tak..
@Anonymní píše:
@Korculalala anonym kvůli osobním informacím, které nemusí každý vědět (chodí sem spoustu známých) :( a navíc na to nejsem nějak pyšná, takže tak..

Jj promiň já jsem reagovala na anonym 2, špatně jsem to přečetla a hned jsem to opravila. Už samozřejmě chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.1.18 14:37
@Paola21 píše: :nevim: ta ví, že jí není vždycky věrný, tak to takový chudák není, nemusí s ním být
ale ty vis ze je zenatej ne :)tak co to meles, neboj on deti ma :D z tvyho bude celej paf :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
@LimitedEdition píše: :zed: :zed: :zed:

Moje řeč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
@Anonymní píše:
A je normalni ze zenska uziva ha..a pokud ne tak se chrani barierove 8o promin ale mws na zo myslet

Ježiš tak otěhotněla no… tys nikdy nespala s nikým spontánně, bez ochrany? Paní dokonalá napsala a schovala se za anonym, klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
16.1.18 14:39

Jdi na potrat..dnes je to neinvazivní kor na začátku. Šanci budeš mít později dost…
A použij příště mozek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.18 14:41

Jsi Mlada život před tebou s takovým budoucnost nehrozí pokud to ještě jde vyřeš to. Chudák děcko. Nesnáším potraty, ale nesnáším trpící deti za chyby rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
16.1.18 14:44
@Andy27 píše:
ale ty vis ze je zenatej ne :)tak co to meles, neboj on deti ma :D z tvyho bude celej paf :D
:lol: to asi nemělo být na mě, já nejsem zakladatelka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
16.1.18 14:53
@Veroniika84 píše:
Jsi Mlada život před tebou s takovým budoucnost nehrozí pokud to ještě jde vyřeš to. Chudák děcko. Nesnáším potraty, ale nesnáším trpící deti za chyby rodičů.

Proč by mělo její dítě za něco trpět? Někdo kdo nesnáší potraty by tohle nenapsal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.18 15:08
@Malike píše:
Moje řeč :mrgreen:

Hlava mi to nebere. Jen by mě zajímalo jak to potom ta ženská odůvodní svému dítěti, až se jednou na tátu zeptá. Příjde mi to vůči toho dítěte strašně nefér, že je reálné, že o něj mít zájem nebude a ono nikdy třeba svého tátu nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
16.1.18 15:12
@LimitedEdition píše:
Hlava mi to nebere. Jen by mě zajímalo jak to potom ta ženská odůvodní svému dítěti, až se jednou na tátu zeptá. Příjde mi to vůči toho dítěte strašně nefér, že je reálné, že o něj mít zájem nebudea ono nikdy třeba svého tátu nepozná.

V tomto případě nevím, jestli je to taková tragédie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.1.18 15:22

Ja pujdu proti proudu, ale bud bych sla na potrat (to nejpravdepodobneji),nebo bych si ho do rl zapsat nenechala a postarala se sama. dokonce bych mu ani nerekla, ze s nimsi cekam dite. protoze by se taky mohlo statbýt, ze krom aliku bude chtit dite taky vidat, na coz ma pravo a vazne bys chtela, aby ho mel na vikendy doma, v prostredi, ktere popisujes?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
16.1.18 15:37

Dite bych si nenechala. Jsi mladá, můžeš začít s čistým štítem a tohle holt z hlavy vymazat. Nic nemáš, jsi povêšenâ na krku táty a pocitas s jeho pomocí. Co když on nebude chtít pomahat a nebo si najde partnerku? Když si dítě necháš už vždycky z tebe bude nuzná ženská závislá na bydlení u táty, nebo na státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
16.1.18 15:44

..omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.18 16:01
@Paola21 píše:
V tomto případě nevím, jestli je to taková tragédie

Nemyslím povahově jaký ten otec je, ale všeobecně. Žít jako dítě s tím, že nevím kdo je můj táta asi nebude lehké. Já mám prostě za to, že dítě má právo na oba rodiče a podle toho by se měla alespoň ta matka snažit toho otce vybrat i kdyby neměli žít spolu. Nebo se snažit si rychle najít nějakýho hodnýho chlapa, který ho příjme za vlastní dříve než z toho to malé bude mít rozum. Tuhletu řekněme nerozvážnost nejvíce odskáče právě to malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová