Dítě s milencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
16.1.18 16:11
@LimitedEdition píše:
Nemyslím povahově jaký ten otec je, ale všeobecně. Žít jako dítě s tím, že nevím kdo je můj táta asi nebude lehké. Jámám prostě za to, že dítě má právo na oba rodiče a podle toho by se měla alespoň ta matka snažit toho otce vybrat i kdyby neměli žít spolu. Nebo se snažit si rychle najít nějakýho hodnýho chlapa, který ho příjme za vlastní dříve než z toho to malé bude mít rozum. Tuhletu řekněme nerozvážnost nejvíce odskáče právě to malé.

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
16.1.18 16:20

Zakladatelko a takový chlap se ti nehnusi? ojel už kdekoho, ženatý s romkou atd…Ty musíš být skutečně žena na úrovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.1.18 16:22

Poraď se s někým nezaujatým (tedy ne kamarádka), kdo by ti mohl víc pomoc. Existují různé organizace na podporu matek jako jsi ty. Pokud máš dobrý vztah s otcem, určitě se mu svěř. Ale rozhodnout se musíš jen ty sama. Hlavně se nenech do ničeho nutit, co sama nechceš. Je to tvoje tělo, tvůj život a tvoje dítě. Ono to všechno vypadá asi teď šíleně, ale nakonec třeba budeš ráda… Držím ti moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.18 18:35

Bože můj :D že jsem něco vůbec zakládala:D spoustu z vás si tu přimyslelo co od toho očekávám atd. Já od toho nic neočekávala, ani jsem nikdy nechtěla aby odešel od rodiny. To že si užívá a má děti je jeho problém a ne můj :D jeho děti mě nezajímají. Chtěla jsem jen názor. Tak tedy děkuji.. zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.1.18 19:09
@Anonymní píše:
Bože můj :D že jsem něco vůbec zakládala:D spoustu z vás si tu přimyslelo co od toho očekávám atd. Já od toho nic neočekávala, ani jsem nikdy nechtěla aby odešel od rodiny. To že si užívá a má děti je jeho problém a ne můj :D jeho děti mě nezajímají. Chtěla jsem jen názor. Tak tedy děkuji.. zakladatelka

Nazoru tu mas mraky. Staci jen cist.

• Citovat
  • Upravit
53190
16.1.18 20:05
@Anonymní píše:

jestli jsi od toho nic neocekavala, tak o to spis jdi na potrat ;) Protoze jinak muzes ocekavat jen velke problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
17.1.18 20:41
@Paola21 píše: :lol: to asi nemělo být na mě, já nejsem zakladatelka

Ne nemelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
17.1.18 20:43
@Verun83 píše:
Nazoru tu mas mraky. Staci jen cist.

Tak nazor na buchtu co spu s chlapem od malejch deti… :poblion: a pak tenthle dotaz..je to tvuj problem..vedela si do ceho des ;) a mas se chranit a davat si bacha…ci ted jako chces po chlapovy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
17.1.18 20:44
@Anonymní píše:

Tak dyt jo…tak proc ten dotaz… :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.1.18 20:50

Nejsem zastance potratu, ale v tvym pripade bych ho hodne zvazovala. Hodne spatnej start holka, hodne spatnej. Zvlast kdyz nevis, co znamena mit dite. Zvlast kdyz ho cekas s nekym takovym. A byt tebou, nechala bych se otestovat na pohlavne prenosne choroby, to myslim uplne vazne. Priste spi s nekym, s kym nechces jinak nic mit nebo vis, ze strida holky, aspon s kondomem, kdyz uz ne kvuli otehotneni, tak kvuli nemocem. A jestli myslis, ze je to takovy lalac, tak jsi s prominutim husa hloupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová