Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LimitedEdition píše:
Nemyslím povahově jaký ten otec je, ale všeobecně. Žít jako dítě s tím, že nevím kdo je můj táta asi nebude lehké. Jámám prostě za to, že dítě má právo na oba rodiče a podle toho by se měla alespoň ta matka snažit toho otce vybrat i kdyby neměli žít spolu. Nebo se snažit si rychle najít nějakýho hodnýho chlapa, který ho příjme za vlastní dříve než z toho to malé bude mít rozum. Tuhletu řekněme nerozvážnost nejvíce odskáče právě to malé.
Souhlasím
Zakladatelko a takový chlap se ti nehnusi? ojel už kdekoho, ženatý s romkou atd…Ty musíš být skutečně žena na úrovni
Poraď se s někým nezaujatým (tedy ne kamarádka), kdo by ti mohl víc pomoc. Existují různé organizace na podporu matek jako jsi ty. Pokud máš dobrý vztah s otcem, určitě se mu svěř. Ale rozhodnout se musíš jen ty sama. Hlavně se nenech do ničeho nutit, co sama nechceš. Je to tvoje tělo, tvůj život a tvoje dítě. Ono to všechno vypadá asi teď šíleně, ale nakonec třeba budeš ráda… Držím ti moc palce!
Bože můj
že jsem něco vůbec zakládala:D spoustu z vás si tu přimyslelo co od toho očekávám atd. Já od toho nic neočekávala, ani jsem nikdy nechtěla aby odešel od rodiny. To že si užívá a má děti je jeho problém a ne můj
jeho děti mě nezajímají. Chtěla jsem jen názor. Tak tedy děkuji.. zakladatelka
@Anonymní píše:
Bože můjže jsem něco vůbec zakládala:D spoustu z vás si tu přimyslelo co od toho očekávám atd. Já od toho nic neočekávala, ani jsem nikdy nechtěla aby odešel od rodiny. To že si užívá a má děti je jeho problém a ne můj
Nazoru tu mas mraky. Staci jen cist.
@Anonymní píše:
Bože můjže jsem něco vůbec zakládala:D spoustu z vás si tu přimyslelo co od toho očekávám atd. Já od toho nic neočekávala, ani jsem nikdy nechtěla aby odešel od rodiny. To že si užívá a má děti je jeho problém a ne můj
jestli jsi od toho nic neocekavala, tak o to spis jdi na potrat
Protoze jinak muzes ocekavat jen velke problemy.
@Paola21 píše:to asi nemělo být na mě, já nejsem zakladatelka
Ne nemelo ![]()
@Verun83 píše:
Nazoru tu mas mraky. Staci jen cist.
Tak nazor na buchtu co spu s chlapem od malejch deti…
a pak tenthle dotaz..je to tvuj problem..vedela si do ceho des
a mas se chranit a davat si bacha…ci ted jako chces po chlapovy ![]()
@Anonymní píše:
Tak dyt jo…tak proc ten dotaz…
![]()
Nejsem zastance potratu, ale v tvym pripade bych ho hodne zvazovala. Hodne spatnej start holka, hodne spatnej. Zvlast kdyz nevis, co znamena mit dite. Zvlast kdyz ho cekas s nekym takovym. A byt tebou, nechala bych se otestovat na pohlavne prenosne choroby, to myslim uplne vazne. Priste spi s nekym, s kym nechces jinak nic mit nebo vis, ze strida holky, aspon s kondomem, kdyz uz ne kvuli otehotneni, tak kvuli nemocem. A jestli myslis, ze je to takovy lalac, tak jsi s prominutim husa hloupa.